Kako napisati sporočila v Instagramu: opis po korakih, metode in priporočila

Vsakodnevno "Instagram" postaja vse bolj priljubljen. Število blogerjev v "Instagramu" narašča. To ni tako modno, da fotografijo samo tako, brez besedila. Ampak kako pisati prispevke v "Instagram" lepo, odstavki, kam začeti, kako pritegniti pozornost občinstva? O tem bomo razpravljali kasneje v članku.

Kako začeti pisati prispevke v "Instagramu"

V blogu "Instagram" se veliko govori o blogerjih, vendar so začeli tudi z nečim. Verjetno so vsi že opazili, da obstaja določena klasifikacija blogerjev: nekateri pišejo o lepoti, v drugih razmerjih, nekdo je mlada mati in piše o materinstvu, vendar ne pozabite na poslovne račune (trgovine, blagovne znamke). Za začetek se morate obrniti na klasifikacijo, da bi razumeli, kaj je zanimivo, lahko občinstvu, ki mu je všeč in privlačen, povem. In šele potem se bo razumelo, kako pisati sporočila v Instagramu.


Klasifikacija računov izgleda takole:
 • Prodaja (podjetje). Vse je enostavno tukaj, to so računi, ki ponujajo storitve ali izdelke.
 • Informacije. Prikažejo kakršne koli informacije. Pogosto govorijo o prehrani, prehrani, lepoti, športu itd. Te objave so lahko na drugačni temi.
 • Zabavno. Na takšnih računih običajno delijo svoja življenja, zgodbe: jedel sem, spal in drugo. Vendar pa to ni nujno samo poročila, nekateri ponujajo resnično zanimive informacije, ki temeljijo na osebnih izkušnjah in preteklih izkušnjah.
 • Tematsko Pozicije na takih računih so vedno na eni temi. Na primer, zobozdravnik vodi svoj blog na Instagramu.
 • Kaj mu morate povedati?

  Ljudje ne vedo, kako napisati objavo v Instagramu, ne vedo, kako jih napisati. Na primer, če govorimo o zobozdravstvu, lahko poveste, kako pravilno umiti zobe, preprečiti nastanek kariesa in tako naprej. In to je vredno omeniti, da so takšni računi zelo priljubljeni.


  Teme bloga so izbrane in kaj potem? V skladu z idejo bi morali pisati delovna mesta, deliti informacije. Ampak, če imate nov račun? Ne pišete v praznino? Tako je, račun morate razpakirati.

  Twist

  Obstajata dve glavni vrsti goljufanja:
 • plačani;
 • je brezplačna.
 • Promocija plačanega računa je najbolj zanesljiva, število naročnikov pa se bo nedvoumno povečalo. Takšna goljufija se imenuje plačan PR. Toda kako urediti svoj blog? Seveda, od drugih blogerjev. Nekateri od njih v informacijah o sebi navajajo ukrepe za naročanje PR, kaj pa, če o tem ni podatkov? Ne bojte se pisati blogerje, ne grizijo. Mnogi, vendar skoraj vsi, se ukvarjajo s PR, ker je to način zaslužka. Cene so različne. Ampak ne bi smeli takoj naročiti PR od zelo znanih blogerjev, ker sredstva tukaj niso zelo velika. Nasvet: Pred objavo naročila PR lahko objavite položaje, tako da bodo imeli vsaj idejo o novo ustvarjenem bloggerju. Ena od prvih delovnih mest je lahko "Poznavanje". Naročnikom morate sporočiti osnovne informacije o temi spletnega dnevnika. Razpoložljivost delovnih mest bo "držala" novenaročnikov

  Free PR

  Obstaja več načinov za brezplačno zbiranje občinstva:
 • tekmovanja. Sodelujte v tekmovanjih. Prvič, če se naročite na druge račune, vas bo nekdo drug naročil. Drugič, če imate srečo, potem je to dober prost PR. Tretjič, obstajajo različna tekmovanja za odnose z javnostmi.
 • PR od prijateljev. Če svojega računa ne skrijete od prijateljev in znancev, jih prosite, da drugim povejo o svojem spletnem dnevniku.
 • Vzajemna naročnina. Obstaja veliko računov, ki se naročijo drug na drugega. Poiščite jih, se naročite in počakajte na naročnike.
 • Heshtigi. Ali niso le v Instagramu? Nadaljujte s svojimi objavami z najbolj priljubljenimi in ustreznimi temami spletnega dnevnika hashtag. Na primer, blog o pravilni prehrani, lahko uporabite nekaj podobnega kot hextaps #pn, # shujšanje, # prehrana, # recepti in tako naprej. Zdaj v "Instagram" se lahko naročite na hashtags. Mnogi ljudje uporabljajo to funkcijo, zato so naročniki zagotovljeni.
 • Nasvet: naročite se med seboj, da ne boste izgubili naročnikov in se lahko vedno odjavite.
  Občinstvo je mogoče klicati sčasoma, zato vam ni treba skrbeti za veliko število naročnikov.

  Torej je občinstvo natipkano in kaj sledi?

  Veliko! Zapišite jih redno, zanimivo. Nasveti za blog na Instagramu:
 • Lepa slika. Videz računa mora biti pravilen. Posnemite svoje fotografije na dober fotoaparat. Prva stvar, ki jo vsi gledajo na Instagramu, je lepasliko S interneta ne potrebujete nobenih slik.
 • Pomislite na kronsko besedo. Morate se spomniti, in stavek je odličen način, da to storite!
 • Redna delovna mesta, vendar ne pretiravajte. 2-3 objave na dan bodo dovolj, drugače boste zamašili naročnike z vsemi trakovi, kar je malce nadležno. Če želite deliti fotografijo, uporabite "vrtiljak" - to je priložnost, da naenkrat objavite več fotografij v eni objavi.
 • Lastni slog. Pomisli. Nekdo objavlja fotografijo z istim filtrom, nekdo samo dela na združevanju fotografij in tam je en bloger, ki s psom razpiše vse fotografije. Razmislite o svojem lastnem načinu objave: od napisa v kotu do fotografije v eni barvni shemi.
 • Slog v samem besedilu. Ne kopirajte nikogar, bodite sami, to je tisto, kar privablja naročnike. Morda boste imeli posebnega smeška.
 • Informativna delovna mesta. Ljudje niso tako zainteresirani, da bi prebrali, da je nekdo danes spal 4 ure. Vse te informacije je mogoče opisati v zgodovini. Na srečo jih lahko zdaj shranite in dodate "dejanskemu".
 • Geolokacija. Praznujte mesto s privabljanjem naročnikov.
 • Vpišite zasnovo besedila. Razdelite ga na odstavke, ustvarite sezname s številkami in tako naprej. Tako je besedilo veliko lažje zaznati.
 • Pismenost. Ni vsakdo z veseljem prebral besedilo nepismene osebe.
 • Čas za delovna mesta. Da, odvisno je od tega. Najlažji čas za objavo fotografije je od 12.00 do 15.00–18.00 in 21.00. V tem obdobju je "Instagram" aktivnost največja. Video je bolje objaviti po 8. urizvečer
 • Zakaj biti blogger

  Blogger je dobro plačan poklic. To je razlog, zakaj mnogi gredo na blogger, ki mislijo, da je to enostavno, vendar se motijo. Približno mesec dni na vsakih 10.000 naročnikov, blogerji prejmejo 1.000 rubljev, ne da bi šteli oglase, affiliate programe, plačali za uši. Tudi blogerji so zelo priljubljeni ljudje. Toda biti blogger je zelo težko: morate ostati pri roki s telefonom, deliti svoje življenje in spodbujati vaš račun ni lahko. In seveda je treba investirati, na primer za oglaševanje.

  Sorodne publikacije