Ročna in samodejna nastavitev interneta iz sistema Kyivstar

Popolnoma kateri koli pametni telefon, ki se vsaj z raztegom lahko imenuje sodoben, podpira povezavo z omrežjem 3G. Nekateri celo podpirajo 4G standard, vendar do zdaj ta mreža ni dobro razvita. Danes v Ukrajini ne obstaja, zato je 3G najpomembnejši standard za internetne komunikacije. Da bi ga lahko uporabljali, je treba prilagoditi storitev. O tem bomo danes govorili.

Vzpostavitev interneta od podjetja Kyivstar ne traja veliko časa in ne zahteva veliko truda. Večina uporabnikov ne potrebuje ničesar, ampak vse je v redu.

Avtomatska nastavitev interneta s strani sistema Kyivstar

Po pridobitvi zagonskega paketa in njegove aktivacije (običajno ga morate ponovno napolniti do določenega zneska, čeprav se celo zgodi, da niti polnjenje ni potrebno). Internet je uporabniku na voljo v samodejnem načinu. To pomeni, da nastavitve pridejo do pametnega telefona samodejno, same pa so nameščene in aktivirane.


Pokličite operaterja

Če po aktiviranju zagonskega paketa omrežje ni na voljo, je treba s pomočjo operaterja izvesti namestitev interneta od "Kyivstar" do "Android". Če želite to narediti, morate poklicati operaterja in v tonskem načinu pojdite naravnost na pogovor z njim. Včasih pa lahko naročite tudi internetne nastavitve podjetja Kyivstar tudi v načinu tonov. To bi lahko bilo vsaj tako.
V telefonskem načinu je treba operaterju pojasniti, da internet ne deluje, inod njega zahteva, da pošlje samodejne nastavitve. On bo vprašal za model pametnega telefona in bo poslal nastavitve. Ko jih boste morali sprejeti. Na tej Internet setup od Kyivstar bo končana, in boste lahko prosto iti na spletu. Če zdaj ni na voljo, nadaljujte z naslednjim korakom.

Ročne nastavitve interneta od Kyivstar

Najprej najdemo konfiguracijo mobilne komunikacije pametnega telefona. Za dostop do interneta ustreza funkcija "Prenos podatkov". Mora se zagnati (tj. Preklopno stikalo mora biti aktivno). Zdaj morate ustvariti profil z ročnimi nastavitvami. Spodnji postopek se lahko razlikuje glede na model. Najpogosteje pa izgleda takole:
 • Pojdite v "Meni" - "Možnosti" - "Povezava" - Internetne nastavitve - Profili - "Ustvari nov profil."
 • Zdaj je zelo pomembno, da izpolnite polja novega profila, kot je opisano spodaj. V polje "Ime" morate vnesti "Kyivstar WAP A & B (brez narekovajev).
 • V profilu "Access Point" navedite wap.ab.kyivstar.net.
 • Če obstajajo še druga polja, jih pustimo nespremenjene.
 • Ohranite profil. Zdaj je nov račun z internetnimi nastavitvami.
 • Nato izberite profil, ki ste ga ustvarili kot privzeto nastavitev. Uporabljen bo za prenos podatkov na internet. Če dostop še vedno ne obstaja, lahko poskusite znova zagnati pametni telefon. To pomaga, saj pogosto po ponovnem zagonu postanejo nove nastavitve učinkovite. To ne velja samo za telefone, ampak tudi za računalnike. AtTa internetna nastavitev podjetja Kyivstar je dokončana in zdaj boste lahko v celoti uživali vse prednosti spleta.

  Če karkoli še vedno ne deluje

  Običajno sta dva od zgoraj navedenih načinov vzpostavitve interneta od podjetja Kyivstar dovolj. Včasih pa se uporabniki ne morejo povezati v splet tudi po zaključku operacij. V tem primeru priporočamo, da odstranite razpoložljive profile podatkov in nato ponovno vprašate operaterja za samodejne nastavitve. Verjetno je konflikt med samodejnimi in ročnimi nastavitvami (če ga ročno vnesete in naročite samodejno).


  Prav tako poskusite znova ročno konfigurirati internet, vendar zelo pozorno preverite pravilnost vnesenih znakov. En napačen znak in dostop ne bo sploh. Če se spet ne zgodi nič, potem znova pokličite operaterja in ga prosite, da pojasni postopek za vzpostavitev interneta od telefona Kyivstar na vašem telefonu za vaš model. No, bolje - pojdite v salon tega operaterja. Prodajalci pogosto pomagajo uporabnikom pri konfiguriranju njihovega dostopa do omrežja.
  Tudi če se ne spopadejo, to pomeni, da je težava v delu strojne ali programske opreme pametnega telefona. Če je telefon nov, ga vrnite prodajalcu pod garancijo. In stari telefon, ki ga nikomur ni mogoče vrniti, lahko poskusite pretiravati. Veliko pametnih telefonov se bo povezalo z internetom šele po reprogramiranju, vendar je to težko. Pravilno pretisk telefon morda ne vse, zato je vredno videtidobra storitev za preglede.

  Sorodne publikacije