Kako "Sims 3" roditi dekle? Ali obstajajo kode?

Sims 3 je priljubljen simulator življenja. Obstajajo že štiri polne različice. Poleg tega za vsako igro obstaja veliko število aplikacij, od potovanja do razpoložljivosti hišnih ljubljenčkov. V tej igri bodo vsi našli nekaj, kar jim je všeč. Nekdo je zaposlen, ko želi postati predsednik ali velik detektiv. Nekdo želi biti prijatelj z nadnaravnimi bitji. Ostali pa so namenjeni družini. Toda kaj je družina brez otroka? Tukaj je vse tako kot v življenju, tla niso vnaprej znana. Vendar lahko sedmim pomagate pri tej težki zadevi.


Kako narediti otroka v igri Sims 3?

Seimse ponuja igralcem več lokacij, kjer lahko šivi zavzamejo "Vuhu" - to je tisto, kar igra imenuje ljubezenski angažma. Lahko si zamislite otroka v postelji, v javnem prostoru, pod tušem, jacuzzijem. V številnih dodatkih obstajajo nove zanimive kraje. Na primer, šiv sena ali kup padlih listov. Ljubitelji narave lahko uživajo v "Vuhu" v šotoru ali zgradijo ledeni dom.
Če želite zamisliti otroka, morate povabiti oba Simčka v posteljo in nato urediti romantično vzdušje za njih. Po spogledu, objemih in poljubih lahko izberete gumb "spočeti otroka". Po tem se sedem skrito skriva pod odejo. Če pride do spočetja, se bo predvajala melodija majhnih otrok. Če ne, potem bo samo vizualni učinek srca.


Kako "Simčki 3" rodijo dekle?

Rojstvo otroka v igri, ki ga je mogoče predvideti vnaprej, ne bo delovalo. Vse, kot v resničnem življenju.Vendar pa obstajajo načini, da rodijo dekle v "Sims 3". Vse je odvisno od prehrane materinega otroka. Če jo hranite z lubenicami, boste verjetno pričakovali dekle. Treba je zapustiti jabolka, saj spodbuja videz fanta. Kako "Sims 3" roditi dekle? Za to ni kode. Čeprav mnogi viri trdijo, da lahko zavedejo razvijalce, to ni tako. Igralci so preizkusili kode, ki so jih našli, in ugotovili, da je to samo trik. Torej moraš upati na srečo. Vendar pa obstaja še ena, daljša možnost, kot v "Sims 3", da se rodi dekle. To bo treba ohraniti tik pred porodom, v primeru rojskega dopusta za dečka pa brez ohranitve. Ko ponovno zaženete igro, je čas, da počakate, da se otrok pojavi. Dojenčkovo rojstvo je presenečenje. Zato obstaja možnost, da se bo dekle pojavilo že drugič.

Kako čakati na dvojno?

Mnogi igralci se veselijo videza dvojčkov ali celo trojčkov. Težko je tudi to doseči s pomočjo kod. Ampak tukaj pride pomoč same igre. Najprej in predvsem morate poskusiti doseči potrebno količino točk sreče. V tem primeru je to 10000. To število točk vam bo pomagalo, da dobite nagrado "Fruitfulness". Simčki s takšnim bonusom pogosto rodijo veliko število otrok hkrati. Kako roditi dvojčka v Sims 3? Po nakupu nagrade morate ustvariti romantično vzdušje za bodoče starše. Njihov odnos mora biti na višini. Potem, ko se je zasnova že zgodila, je potrebno zaščititi mater od vseh izkušenj. Vse njene želje inpovečati potrebe. Bolj kot so sedem, tem večja je verjetnost, da se bodo rodili številni dojenčki.


Ali lahko rodim tri otroke?

V igri "Sims 3" lahko počakate na videz in takoj triple. Da bi to naredili, morate kupiti tudi nagrado "Fruitfulness". Odnosi s partnerjem morajo biti tudi topli. Prav tako se lahko pogajate z ginom in jim omogočite, da ustvarijo veliko družino. Med nosečnostjo potrebuje mama veliko časa za počitek. Bolje je, da gleda risanke, bere knjige za otroke. Prav tako lahko igrate, klepetate z drugimi otroki. Vse to prispeva k rojstvu več malih simsov.

Sorodne publikacije