Namestitev modne zaščite za ženske v Skyrim

Za mnoge igralce običajno igranje morda ni dovolj, zato jih zanimajo dodatki, popravki in modovi. Igra se nenehno izpopolnjuje in obdrži uporabnike še mnogo let. Izdaja vsebine in odpravljanje težav sta med prednostnimi nalogami za razvijalce. Toda mnogi igralci prevzamejo to odgovornost zase, tako da se ukvarjajo s spremembami po meri. Številne igre podpirajo povezavo podobnih modalitet, kar povečuje zanimanje javnosti za projekt. Najbolj priljubljena igra, ki ima veliko število modov, je The Elder Scrolls V: Skyrim. Spremembe lahko veljajo za vse, tudi za ženske oklepe. Modeli na Skyrim vam omogočajo, da bistveno spremenite igro in jo optimizirate za vsakega igralca. V tem članku bomo obravnavali modele oklepov za ženske in njihovo namestitev.


Skyrim Mod za roke žensk

Najprej je treba pojasniti, da obstajajo različni modeli kompletov za navadna telesa: CBBE, UNP in drugi. Prilagojen model ženskega junaka lahko zamenjamo z bolj popolnim. Seveda se ne bo vsak model ujemal z lojalnostjo igre, ampak vse operacije se izvajajo posamično za določenega uporabnika.
Razmislite o dveh glavnih modelih teles, ki so pogosto podvrženi spremembam:
 • telo UNP. Vzpostavljeni model telesa bo junakini dodal bolj natančen in ženski pogled. Ta model je veliko bolje opremljen v okolju igre kot CBBE objekti.
 • CBBE-telo. Posebnost te spremembe je, da so junaki ženskespolovi bodo imeli povečano (v primerjavi z UNP) obliko prsi in tako naprej.
 • Iskanje modifikacij

  Veliko število modusov za različne tipe teles lahko najdete na specializiranih straneh, ki so namenjene modam za "Nominacijo". Ženski oklepni replikator je v ustreznih delih, ki zagotavljajo različne vrste opreme posebej za ženske junake. Pogosto imajo spremembe obliko .esp.

  Namestitev spremembe

  Po uspešnem prenosu spremembe je treba razpakirati (če je bila datoteka predstavljena kot stisnjen predmet). Nato morajo biti uporabniške akcije naslednje:
 • Vse vsebine je treba prenesti v mapo Podatki, ki se nahaja v mapi igre Skyrim.
 • Odprite zaganjalnik igre ali kateri koli upravljalnik razširitev za "Promocijo", v kateri boste aktivirali prenesene spremembe.
 • Po zaključenih operacijah lahko zaprete program za meni /spremembo in zaženete igro.
 • Sorodne publikacije