Kako popolnoma onemogočiti oglase v KMPlayerju z najlažjimi metodami?

Seveda vsi razumejo, da je oglaševanje trgovski motor, vendar so v programih, ki so nameščeni v računalniku, uporabniki zelo nerodni. Ta pojav ni izginil in je bil priljubljen med številnimi uporabniki igralca KMPlayer. Razvijalci želijo, da bi bili razumljivi. Toda tu je, po mnenju večine uporabnikov, preveč. Vendar pa obstaja nekaj preprostih tehnik, ki omogočajo KMPlayerju onemogočanje oglasov enkrat za vselej. Oglejmo si vsakega od njih čim bolj podrobno.

Kako onemogočiti oglase v KMPlayer 422.9 najlažji način?

Po prenosu distribucije in namestitvi predvajalnika (tudi v ruskem jeziku), se ob prvem zagonu oglas pojavi tako v sredini, kot v popolnoma nepotrebnem uporabniku desno okno, ki ni nič drugega kot dodatna plošča. Samo se ga moraš znebiti. To bomo povedali malo kasneje, zdaj pa si poglejmo enostavnejše korake.


Da bi onemogočili oglaševanje v KMPlayerju, je dovolj, da v glavni meni izberete naslovnico, nato uporabite element emblema in nastavite standardni. Isto ploščo lahko deaktiviramo tako, da drsnik, ki je odgovoren za njegov prikaz, postavimo v skrajno levi položaj. Opomba: Metoda hitrega izklopa plošče je primerna za mobilne sisteme, saj je za pametne telefone in tablice v tem primeru videti najenostavnejši.

Kako onemogočiti oglase v KMPlayer 4.2.X.X z uporabo nastavitev v datoteki gostiteljev?

Oglejmo si bolj zapletene tehnike, ki niso povezane z nastavitvami samega predvajalnika. Menijo, da je veliko bolj učinkovita metoda, ki vam omogoča hitro in zanesljivo onemogočanje oglasov v KMPlayerju, predpisati dodatne nastavitve za blokiranje nekaterih internetnih virov v datoteki gostiteljev. Vendar pa je to mogoče le pod določenimi pogoji.


Najprej morate odpreti program Notepad v imenu skrbnika, datoteka Notepad.exe se nahaja v korenski mapi sistema Windows), uporabite ukazno vrstico Run (Zaženi) ali Task Manager (Upravitelj opravil), da jo zaženete z ustvarjanjem nove naloge, obov z označevanjem kljukice na točki izvršitve samo v imenu skrbnika. Nato prek menija datotek morate odpreti datoteko gostitelja z nastavitvijo "Vse datoteke (ta objekt nima razširitve in je v imeniku etc, imenik gonilnikov v sistemskem imeniku System32)" na seznamu tipov.
Po dveh standardnih končnih točkah z naslovom lokalnega gostitelja morate dodati štiri naslove, kot je prikazano na zgornji sliki, nato pa datoteko shranite z bližnjico Ctrl + S.

Prilagajanje lastnosti brskalnika in požarnih zidov

Druga tehnika, ki omogoča onemogočanje oglasov v KMPlayerju, je skoraj popolna protipostavka prejšnjemu. V oddelek nevarnih mest, ki je v lastnostih standardnega brskalnika "Nadzorna plošča", so potrebni samo vnosi, ki jih sistem kasneje blokira.
Končno lahko po želji poskusite iz nastavitevpožarni zid oken. Odprite seznam programov in za izvedljivo datoteko KMPlayer.exe nastavite omejitev dostopa do interneta.

Kratek povzetek

Pravzaprav je to lahko točka. Če govorimo o najljubši način, je najbolj nujno, da spremenite datoteke gostiteljev, saj pri posodabljanju igralca z namestitvijo najnovejše različice ni izključena ponovna pojavitev oglaševanja. Uporabite lahko tudi pregrade za požarni zid ali celo dodajte vire, za katere igralec zahteva seznam potencialno nevarnih mest. Toda ta način je nekoliko daljši in težaven, čeprav uporaba teh tehnik v nobenem primeru ni izključena.

Sorodne publikacije