Kamere podjetja Red Digital Cinema Camera

Številni profesionalni fotografi se odpravijo na delo na področju video snemanja, ne pa na običajne fotografije, zato so aktivno zainteresirani za nakup kakovostne kamere. V članku bomo opisali več kamer podjetja Red Digitale Cinema Camera Company.

Nekaj ​​besed o proizvajalcu

Podjetje Red Digital Cinema Camera je zasebno. Ustanovljena je bila leta 1999. Sedež se nahaja v ZDA, Kalifornija. Ukvarja se s proizvodnjo leč in digitalnih fotoaparatov Red. In tudi proizvaja dodatke za njih.


Cinema Camera Red Epic Dragon

Ta kamera je bila izdana leta 2012. Zahvaljujoč 6K senzorju lahko posnamete večkrat več slikovnih pik kot s katero koli drugo napravo HD. Ti testi, ki so jih opravili strokovnjaki, kažejo, da je ta naprava prejela matrico z razponom 18 stopinj. Treba je opozoriti, da značilnosti fotoaparata Red Epic Dragon proizvajalec označuje sliko 16.5. Slika na izhodu je čimbolj čista, gladka in brez popačenja. Če prenesete kakovost 6K na 4K ali HD, video ne bo izgubil, kot pri ozadju drugih videov, ki so jih posneli drugi fotoaparati, bo boljši. Ločljivost slike 6144x3160 točk - 19 Mp. Ta fotoaparat lahko snema do 100 sličic na sekundo. Proizvajalec je razkril tehnologijo, s katero je podjetje doseglo takšen uspeh na področju strojne in programske opreme senzorja. Slednji vam omogoča izbrisati črto med fotografijo in video napravo, kar je še posebej koristno.


Rdeča Scarlet-X

Profesionalna kamera Red Scarlet-X je lahkokupiti manj kot 10 tisoč dolarjev. Kakšne so njegove značilnosti? Ta naprava je bila odziv na izdajo C300 za Kenon. Prodaja Scarlet je prispela dva tedna po uradni predstavitvi. Na začetku prodaje njegova vrednost ni presegla 10 tisoč dolarjev. Z zasnovo je naprava podobna drugi priljubljeni kameri - Epic. Enako moramo reči o teži - enako je. Snema napravo z ločljivostjo 5K, 12 sličic na sekundo, ko gre za slike. Video izhod je 4K - hitrost 25 fps. Rdeči Scarlet-X model kamere je univerzalno upoštevan pri fotografiranju profesionalnih fotografij in video posnetkov. Vključuje posebne bajonetne nastavke in leče. Kamera lahko deluje z najnovejšimi blagovnimi znamkami "Nikon", PL in drugimi. Ker fotoaparat vzame v formatu RedCode RAW, lahko oseba kadarkoli dela z napakami in obdeluje prejete materiale. Dodatna prednost naprave je, da lahko snemate prizore s precej velikim dinamičnim razponom. V tem načinu kamera snema videoposnetke v več tokovih.

Red One

Kamera enega modela se uporablja v mnogih projektih za odstranitev kompleksnih kinematografov različnih dolžin. Zaradi tega se najpogosteje uporablja za sprejemanje glasbenih videoposnetkov in oglasov. Naprava deluje z ločljivostjo 4K. Senzor ima geometrijsko velikost, nameščena je komponenta tipa CMOS, ki ustreza okvirju Super 35. Ko se je ta kamera pojavila v prodaji, je postala pravi preboj. Naprava je bila prvotno porabljena na račun prihodnjih lastnikov. Žal je prvič vse izgledalovelika teorija prevare, vendar so bili vsi dvomi odpravljeni takoj, ko se je na trgu pojavil edinstven izdelek leta 2007. Kamera se je uvrstila na prvo mesto na številnih lestvicah. Proizvajalec je lahko združil sodobno oblikovanje in napredno tehnologijo v eni napravi.
Opozoriti je treba, da tudi proizvajalec ni pričakoval tako velikega uspeha naprave. Fotoaparat ne bo imel več kot 20 tisoč dolarjev, zato je naprava precej hitro odšla. Optika je bila uporabljena sama po sebi, tako da je strošek naprave majhen in kakovost - včasih boljši. Seveda obstajajo slabosti. Na njihov seznam bi morali narediti preveč okorne dimenzije in zmanjšati raven žarnic. Leče imajo posebno lestvico z metričnim in stopalskim označevanjem. To vam omogoča uporabo naprave z največjo udobnostjo. Opisana kamera in vsi ostali delujejo samo z lastno tehnologijo kodiranja - REDCODE. Gre za stiskanje od 3: 1 do 18: 1. Zaradi posebnega procesa snemanja toka lahko kamera zagotovi 4-urno kakovostno uro. Opozoriti je treba, da se snemanje izvaja na majhnih medijih. Ali lahko posneti material prenese različne barvne popravke in zvok. Priročno za delo z dodajanjem učinkov. Material si lahko ogledate s številnimi programi. Njihov seznam vključuje vse znane "Sony Vegas". Prenesti morate katerokoli različico iz 10. stoletja. V pripomočku REDCINE so dovoljene naslednje manipulacije: proces pretvarjanja, urejanja, urejanja in popravljanja barv.

Delo z osebjem

Trenutno obstajaštirje programi, ki omogočajo osebi, da dela z sklopkami R3D. Gre za Scratch, Final Cut Pro 602 REDCINE in Red Alert 3. Povečanje gledanosti kamere v njih je preprosta funkcija. Zadnja dva pripomočka sta brezplačna. Delujejo s sklopkami iz fotoaparata enega modela. Omogočite tudi obrezovanje in spreminjanje barve. REDCINE vam omogoča, da delate na več platformah, toda drugi Red Alert deluje samo na Intel Mac.

Sorodne publikacije