Kako pogasiti ogenj v Sims 4: nasveti in triki

Kako pogasiti požar v Sims 4? Vsak igralec mora poznati odgovor na to vprašanje. Konec koncev se lahko ogenj spremeni v množico težav. Na primer, smrt sedem ali popolno uničenje hiše. Po dogodku igralec pričakuje velike stroške in druge težave. Ampak, če se pripravite na to, lahko hitro pogasite pokrit ogenj.

"Sims 4" - igra, ki predstavlja neke vrste simulator človeškega življenja. Požari se lahko tukaj pojavijo drugače. Na primer, če sedem uporablja najcenejšo ploščo ali samo skuša kuhati s piškotkom /pečico s slabo prenesenimi kuharskimi veščinami. Požari nastanejo pri uporabi žerjavov v zaprtih prostorih ali pri postavljanju delovnega kamina na preprogo. Pomembno: požar lahko pokličete sami s posebnimi kodami. Vendar to ni priporočljivo. Še posebej, če ni jasno, kako pogasiti požar v "Sims 4".

Avtomatska korekcija

Prva varianta razvoja dogodkov je postavitev požarnega sistema v hiši. Priporočljivo je obešanje senzorjev na stene v bližini vnetljivih predmetov - kamini, plošče, nekatere naprave.


Ko pride do požara, senzor deluje. Požar se bo samodejno sprožil. Hitro požarijo.

Uporaba telefona

In to lahko storite drugače. Včasih igralci računalniških iger namerno ne postavljajo požarnih sistemov v svoje domove. Nato na opisanem dogodku boste morali uporabiti telefon. Kdaj?požarov je potrebno, da sprejme vsak telefon, da izberete "ogenj". Po tem vam priporočamo, da takoj zapustite prostore in počakate, da pride do ustrezne storitve.

Neodvisna rešitev problema

Kako pogasiti požar v Sims 4? Če se igralec ne boji smrti sedmih, lahko samostojno opravi nalogo. Še posebej, če je ogenj še vedno dovolj majhen. To storite tako, da kliknete na plamen in izberete možnost "Cure". Sedem bo začelo hitro pogasiti ogenj. Če se znak prižge, možnost ne bo na voljo.

Kode

In kako pogasiti požar v Sims 4? Kode vam lahko pomagajo pri obvladovanju te naloge. Še posebej, če so v igri napake in napake. Nihče od njih ni zavarovan. Igralec bo potreboval:
  • Postavite igro na premor in pokličite konzolo.
  • Napiši testcheatsenable true.
  • Pritisnite Shift in kliknite na plamen.
  • Izberite možnost "Izbriši".
  • Ko igralec povrne igro, se bo ogenj izbrisal. Ponavadi se izbriše samo izbrana kletka z ognjem. Zato bo treba z velikim širjenjem plamena večkrat uporabiti kodo.

    Sorodne publikacije