Dark Souls 3 Shadow Lake: prehod in skrivnosti lokacije

V igri Dark Souls 3 je ledeniško jezero ena najbolj nevarnih lokacij, saj ima veliko nevarnih sovražnikov. Tudi premikanje brez poškodb je težko. Za vse igralce je dragocen v smislu velikega števila elementov z uporabnimi funkcijami. Da bi zbrali stvari, je treba opraviti veliko testov in ta vodnik vam bo pomagal.

Prehod na lokacijo in balisti

Pot se začne z dejstvom, da je treba zrušiti most, ki vodi do Volnirja, se spustiti na njega in se boriti z demonom. Potem bo na cesti prišlo do požara, in od njega je že tunel do same lokacije.


Ozemlje v kraju Dark Souls 3 "Clearing Lake" se bo z uporabnikom neprijazno - z ognjem avtomatske balistike. Proizvaja tri posnetke v vrsti in nato ponovno naloži. Igralec mora snemati in teči k njej v trenutkih premora, skriva se za drevesi in kamni. Ko pride do njega, ne sme takoj izklopiti naprave. Potrebno ga je pripeljati na steno desno od vhoda na lokacijo na nasprotni strani jezera. Za zelenim kamnitim obročem je skrivališče. Odstraniti ga morate, nato pa lahko napravo izklopite.

Napredovanje na ozemlju

Po napredovanju v igri igre Dark Souls 3 "Clearing Lake" postane varno, lahko greš naprej. Na vhodu se mora potegniti na levo in hitro pobegniti velikemu črvu in šefu. Pred uporabnikom se odpre majhna pot. Potrebno ga je vzpenjati desno invzemite del titanita (pomemben vir).


Nato se mora igralec spustiti navzdol, kjer se mora boriti in premagati demonskega duhovnika. V njegovi bližini so zaloge premoga, ki jih je treba pripeljati s seboj. Po zmagi v kotu, čaka še ena pretep. Potem se morate premakniti naprej in v spodnjem prehodu se ni potrebno spuščati. Ko se bo pojavil lok, se morate pripraviti na novo bitko s temi pošasti, ki lahko skoči na glavo. Nato morate iti na prelom v steno, za katerim je še ena množica že znanih sovražnikov pranja možganov. Knjiga o piramaniji Quilansov bo v sobi pri majhnem prehodu. Treba ga je pobrati in pustiti kuščarju. Iz nje se uvrščajo tudi dragoceni predmeti.

Nadaljnje skrivnosti

Lokacija v Dark Souls 3 "The Clearing Lake" je polna skrivnosti. Na primer, ko je uporabnik ubil kuščarja, bi moral iti v naslednjo sobo in od tam zaviti levo na ozki hodnik in oditi, dokler se ne spotakne v črno iluzorno steno. Za njega sovražnik čaka Črnega viteza. Nedaleč stran bo ležal njegov meč v obliki nagrade za zmago. Po tem se morate premakniti v skladu z določeno smerjo, da boste lahko pobrali vire na koncu tunela. Nadaljnja pot bo blokirala jezero s klopjo, zato se moramo vrniti na preboje v tleh. Tokrat boste morali skočiti v največje med njimi. Peljal bo igralca na velik hodnik. Na strani je prsni koš s titanom in na koncu Isalitsky osebje. Nato mora igralec nadaljevati pot in zaviti levo pred koraki, da premaga Zoriga. Zazmaga bo uporabnik prejel veliko dragocenega plena in bo lahko nadaljeval študij skrivnosti Dark Souls 3. Svetleče jezero - mesto, ki jih prihrani v ogromnem znesku.

Vodja šefa

V Dark Souls 3 bo prehod lokacije "Clearing Lake" prej ali slej pripeljal lik v bitko s šefom. Preden lahko ta igralec preprosto potuje po ozemlju, preverite vse niše, kovčke in vrzeli, da poberem vse dragocene stvari. Ko se to zgodi, se lahko vrne na kraj, kjer je glavni šef. So stari kralj demonov, kar je nevarno za igralce s svojimi močnimi ognjenimi volani. Lahko pošlje val v smeri uporabnika ali izpusti ustnik. Treba je upoštevati smer ognja, da bi se izognili in v premorih zagnali sovražniku do škode. Najbolje je, da udarite noge in manevrirajte med njimi, ko sproži curek v kraju, kjer je pritrdil lik. V kompetentnem pristopu bo bitka trajala 5-10 minut časa, igralec pa bo prejel veliko predmetov, da bi okrepil svojega junaka.

Sorodne publikacije