Najboljši programi za podvajanje revij in časopisov

Obstajajo različni programi za postavitev časopisov in revij. Toda strokovnjaki raje znane izdelke, ki so najmočnejši na trgu. Kaj je program? Adobe InDesign in Quark Xpress. Na njih se bodo še razpravljali.

Program za postavitev časopisov in revij Quark Xpress

Ta razvoj je odlično orodje za pripravo potrebnih dokumentov nobenih medijskih projektov. Ona je na milijone ljudi po vsem svetu. Ta mala podjetja, oblikovalci in spletni oblikovalci, ki delajo v velikih založb. Se odzivajo na pohvale številne funkcije in zmogljivosti.


Najnovejša različica je bila velika novost - sposobnost za delo s tabletami in drugih priljubljenih mobilnih naprav različnih proizvajalcev. Ta funkcija je spremenila v en sam program, v založništvu, multi-orodje za postavitev.

Funkcije

Nova različica programa je, da se postavi naslednje lastnosti:
 • Podpora pogojne sloge. To so slog, v katerem so postali nekateri deli besedila, ki temelji na pravilih, opredeljenih postavitev. In vse to se zgodi samodejno. Tako smo lahko dobili pripravljeni postavitve nekaj minut.
 • Vgradnja avtomatske spremenljivke številčenje ko dodajanje ali odstranjevanje predmetov. Postavitve lahko uvozite besedo brez nabojev izgub in oštevilčevanje.
 • Uporaba opombah. Ta funkcija omogoča, da se veže kateri koli element ali skupino na določenem mestu aliv besedilu. Če ste morali ročno narediti kakršne koli spremembe z opombami in citati, je zdaj mogoče z avtomatskimi nastavitvami.
 • Sposobnost urejanja besedila, izbire pisave in velikosti, razmika vrstic v dodatnem oknu. Vse spremembe bodo shranjene v prvotni postavitvi. • Program Adobe InDesign

  Priljubljenost tega programa za postavitev se širi po vsem svetu. Konec koncev, razvijalec na trgu je preprosto velikan. To je najboljši program te vrste. Za razliko od Quarka ima vgrajeno podporo za ruski jezik. To je univerzalna aplikacija. Omogoča natančen nadzor nad tipografijo in oblikovanjem. Ustvari lahko izrazne postavitve za različne zaslone. Pri prilagajanju različnim formatom je kakovost slike visoka.

  Seznam funkcij programa

  Veliko jih je:
 • Funkcija, imenovana "Liquid Layout" (Likvidna postavitev), vam omogoča enostavno načrtovanje in izdelavo različic postavitve za različne naprave in tiskane materiale. Poleg tega je vse to narejeno v eni datoteki.
 • Vsebina je lahko povezana, čeprav je vsebovana v več dokumentih. To vam omogoča, da uporabite spremembe nadrejenega besedila ali objekta za vse podrejene elemente, ki so z njim povezani.
 • Besedilo je mogoče izvleči iz obstoječe postavitve s posebnimi orodji za zbiranje vsebine.
 • Možnost dodajanja interaktivne HTML vsebine postavitvam je zelo zanimiva lastnost programa za podvajanje časopisov InDesign.
 • Projekti so lahkosestavljanje, ohranjanje funkcij, kot so prekrivni.
 • Podpirati integracijo z drugimi izdelki podjetja. Z lahkoto lahko izvajate različne izdelke.
 • Izboljšane funkcije za izvoz dokumentov PDF.
 • Kot je razvidno iz pregleda, so programi za postavitev kljub možnosti izbire v različnih kategorijah teže. Večina izdelkov izbere Adobe. Ampak Quark ni treba izpustiti računov, saj program z vsako posodobitvijo postane bolj priročen. Drugi analogi pa želijo zavzeti svoje mesto na trgu, vendar jih je še vedno težko doseči.

  Sorodne publikacije