Najboljši poker programi: opis

Vsak igralec, ki je samospoštovalec, ne ustvarja kariere tako, kot je to iz nič. Pred tem se izvaja dolgoročno usposabljanje, usposabljanje, analiza in izračun možnih posledic. V dobi digitalnih tehnologij se je veliko lažje naučiti, saj je danes veliko profilnih programov, tako imenovanih poker programov.

Kaj potrebujejo?

Seveda lahko brez specializirane programske opreme zanašate na svoj spomin in sposobnost. Vendar pa so poker programi potrebni tudi za povečanje razkladanja igralca in mu omogočajo, da se osredotoči na igro. In mimogrede, prisotnost takšne programske opreme daje precej oprijemljivo prednost pred nasprotniki, saj zmanjšuje verjetni znesek izgub, kakor tudi variabilno označuje vse možnosti za zmago.
Tukaj je le majhen seznam prednosti takšnih programov:
 • Splošna osnova vseh igranih iger, z analizo zmagovitih in izgubljenih turnej.
 • Porazdelitev informacij po statističnih podatkih.
 • Analiza same igre, pa tudi sposobnosti nasprotnikov.
 • Spodbujanje rasti prihodkov.
 • Popolna samodejna kontrola vseh igralnih dejavnosti.
 • Organizacijo novih igralnic podpirajo poker programi za turnirje.
 • Omrežne igre z prijatelji in znanci.
 • Brez upoštevanja neprimernih dejanj med igro (izročki, denarna sredstva).
 • Vrste programov

  Vsa programska oprema za poker je razdeljena na štiri glavne kategorije, ki razlikujejo programe po namenu in funkcionalnosti.


 • Statistični programi.
 • Ta tip je potreben za vsakega igralca, še posebej, če je cilj zaslužiti denar in znatno izboljšati vašo igro. Najbolj priljubljena kategorija, vendar zahteva poglobljeno študijo.
 • Programi razpona.
 • Prav tako je mogoče razvrstiti kot statistično kategorijo, vendar z nekoliko razširjenimi funkcijami. Da, ta programska oprema ne zbira samo podatkov o predvajanih sejah, ampak jih tudi vodi do odstotka zmagovalne /porazne uravnoteženosti. Na podlagi pridobljenih podatkov je v prihodnosti enostavno analizirati in izključiti takšne situacije.
 • Krmilniki programov.
 • Ta kategorija je namenjena posploševanju in analizi informacij o trenutnih nasprotnikih. To vključuje uspešnost (pozitivno ali negativno ravnotežje) in statistiko iger za daljše obdobje. Takšni poker programi so pomembni na visoki ravni spretnosti, v zaključnih fazah turnirja, kjer je veliko v igri, in vsi tekmeci so zelo močni. Preučevanje njihovih slabosti vam bo omogočilo, da boste lahko sprejeli prave zaključke in uspeli.


 • Programska oprema za varno uporabo.
 • To je popolnoma nepomembno glede velikosti in funkcije, vendar je izjemno potrebno. Takšni programi popolnoma izločijo naključne napake in klike med igro, saj izvajajo nadzor nagiba igralčevih dejanj.

  Kje iskati poker programe

  Internet je preprosto zakrinkan s programsko opremo za igranje pokra, vendar ni vse koristno in cenovno ugodno. Mimogrede, obstajajo brezplačni poker programi, vendar je očitno, da njihova funkcionalnost še zdaleč ni idealna. Pravzaprav, da bi dosegliČe želite uspeti v takem poslu, kot je igra pokra, morate najprej narediti nekaj naložb, nato pa lahko računate na vrnitev. Pomembna točka: niso vsi programi uradno dovoljeni, zato se lahko uporaba nekaterih vrst programske opreme obravnava kot goljufija, s poznejšim blokiranjem in vstavitvijo igralca v črne sezname velikih poker sob.
  Torej prenesite takšno programsko opremo, ki jo potrebujete, na internetu z uporabo običajnega banalnega iskanja. Plus je dejstvo, da je enostavno najti in poker programe v ruščini, čeprav, na žalost, najboljši predstavniki te industrije imajo samo angleško funkcijo.

  Top Apps

  Vse štiri kategorije programske opreme za poker imajo tudi notranjo stopnjo priljubljenosti. Tako se Holdem Manager in Poker Tracker štejeta za najboljše v statistični kategoriji, kar pomeni, da sta najpogosteje prenesena in sta res optimalna.
  CardRunners EV Calculator ali HoldemResources so idealni za delo z razponi in analizo nasprotnikove statistike. Z njihovo pomočjo bo igralec maksimalno pripravljen na igro in bo lahko zmanjšal na število nič slabo obdelanih izročkov. In seveda, da bi zmanjšali njihove pomanjkljivosti in napake. Vendar vam bo Jivaro, NoteCaddy ProTools Pack ali Macropoker obvestil o vašem nasprotniku vse koristne informacije, vključno z letnikom in najnovejšimi igranimi igricami. Koristi podatkov programske opreme za poker so neprecenljive. Opozorjeni - to je oboroženi in lažje za učenega sovražnika, da najde pristop in poveča možnost zmage. No, končno, pomožni programi. Kljub pomanjkanju pozornosti, njihovi uporabnostiOprijemljiva, saj vpliva na pravilno pristajanje igralne mize, optimizacijo gumbov za hiter nadzor (hotkeys), namestitev nadzora nagiba in še veliko več. Najboljši predstavniki - TableNinja 2 HideMe in mnogi drugi.

  Programi turnirjev v pokru

  Kategorija za ustvarjanje in vodenje turnirjev si zasluži posebno pozornost. Korist je očitna - usposabljanje in izdelava določenega stila igre. No, živa komunikacija s prijatelji in družino. Pravzaprav je vsak program za ruski poker turnir primeren za načrtovane, vendar pa nekateri programi na žalost podpirajo ruski jezik. Isti Holdem Manager, kljub glavnemu angleškemu jeziku, ima več zanesljivih in kakovostnih razsodnikov. Ampak to je manager, ne simulator, zato ni dobro za organizacijo. Večina dela ima angleški vmesnik, ki pa je jasen in enostaven za dešifriranje.
  Na primer, najboljši predstavnik te kategorije je program Direktor turnirja. Veliko funkcij, statistika, kompetenten pristop k organizaciji igralnih miz, nadzor nad finančnimi transakcijami (buy-in, izplačila, plače in žetoni, in še veliko več). Druga dobra možnost je Poker Clock Professional. Deluje tako za domače usposabljanje kot za poker turnir. Popolna avtomatizacija igre, finančni nadzor, interakcija v omrežju in video oddajanje.

  Opozoriti je treba, da zgoraj omenjeni emulatorji - to so programi za skupno uporabo pokra, to je, da so sešili "tableto", ki se odpre.popoln dostop do vseh funkcij programa.

  Programska oprema za poker v Linuxu

  V zadnjih nekaj letih je pomemben tudi nekoliko drugačen pristop k online poker igri. Najprej gre za varnost računa, zaščito pred nepooblaščenim vdorom in zaščito omrežja. Zato se je videz mnogih igralcev obrnil na alternativni operacijski sistem - Ubuntu Linux. In da, po mnogih parametrih, ne samo, da ne ustreza Windows, ampak tudi presega. Tukaj je, kako z varnostjo igre račun. Programska oprema za linux poker je zaradi globalnega pristopa k varnosti zelo varna. Edini minus je, da ni enotnega Ubuntu poker programa, zato bi morali poiskati dodatne načine, kako ga zagnati. Ta problem je rešen s preprosto namestitvijo programa WINE, ki je emulator operacijskega sistema Windows. Po namestitvi tega dodatka lahko predvajalnik enostavno namesti programsko opremo in varno dela v njem.

  Leak Buster - No Limits Perfection

  Kot smo že omenili, so med številnimi najbolj priljubljenimi in priljubljenimi programi za poker med vodilnimi. Prav ta vodilni je tisti, ki je obraz BASTER poker programa. Glavni plus te programske opreme je pravočasen odziv na napačne ukrepe igralca. Takoj odpre opozorila, ki poudarjajo podrobno analizo uporabniških dejanj z napakami in hitrimi stopnjami.
  To omogoča široka funkcionalnost, ki vsebuje več kot 50 analitičnih funkcij. Z njihovo pomočjo si lahko ogledate že predvajane naboje za identifikacijo vseh možnih scenarijev in vidite napake innetočnosti

  Jivaro - vsi statistični podatki v eni steklenici

  Načeloma se lahko zdi, da so drugi programi za poker šibki in nepotrebni proti velikanom, kot so Holdem Manager in Poker Tracker. Vendar to ni tako in Jivarov poker program dokazuje, da konkurenca med statistično programsko opremo še vedno obstaja. Ta grafična aplikacija je na voljo in intuitivna. Informacije o trenutnih nasprotnikih potekajo zelo hitro in jasno. Zasnova ni nevsiljiva, vendar je količina funkcij več kot kompenzira to navidezno preprostost.
  Med prednostmi programa je mogoče poudariti:
 • hitro namestitev;
 • statistika, ki bo omogočila nemoteno povečanje lastnega venetita;
 • možnost prekinitve naročniškega razmerja, ki ji sledi hitro podaljšanje.
 • Obstajajo nekatere pomanjkljivosti:
 • težave pri obnavljanju statističnih podatkov v nepravilnih igrah;
 • ​​
 • Za specifičnost uporabe (osebne nastavitve) ni optimizacije.
 • Na splošno pa je ta program popolnoma primeren za začetne igralce pokra, saj vam omogoča, da hitreje obvladate osnove spretnosti in vas naučijo razmišljati o svojih dejanjih in podrobni analizi.

  Holdem Manager - zagotovljen uspeh v igri

  Nesporni vodja na poker področju - aplikacija Holdem Manager. Tako veliko število funkcij in zmogljivosti, očitno, ni več v enem programu. Velika količina statističnih podatkov, tako igralnih kot osebnih. Podrobnosti za vsakega nasprotnika in turnirje, preprost vmesnik, razširjene podatkovne baze - tega se ne morejo pohvaliti vsi programi za poker statistiko.
  Med njimiprednosti te programske opreme:
 • shranjevanje lastne baze podatkov z možnostjo njenega izvoza;
 • poročanje in statistika o izvedenih dejavnostih na spletu (trenutni prikaz tudi med igro);
 • uporaba statističnih podatkov v različnih oblikah, vključno v obliki kart, diagramov.
 • Edina slabost je morda vredna omeniti visoke stroške programa Holdem Manager, ki je skoraj 100 $. Po drugi strani pa za takšen denar funkcije s prekomernim izplačilom in zelo hitro.

  Turnirski morski pes - še en vodja v poker industriji

  Za dobrega igralca pokra je zelo pomembno, da dobro poznate svoje nasprotnike - njihovo raven, kakovost igre, pogostost zmag in še več. Prav za ta namen je bil razvit program Turnirski morski pes. Statistika v živo, ki je na voljo neposredno med igro, bo igralcu omogočila, da se hitro orientira, kako se obnaša v eni ali drugi situaciji, se prilagodi vsakemu nasprotniku in hitro razišče njegove slabosti. Slabosti te programske opreme praktično ne obstajajo. Edina stvar, ki je vredna pozornosti - tako kot mnogi drugi poker programi, je turnirski morski pes na voljo šele po plačilu. Ne, lahko se seznanite s svojo funkcionalnostjo brezplačno, vendar za omejen čas, nato pa še vedno morali razprodati. Toda stroški se izplačajo zaradi kakovosti in uporabnosti.

  Zaključek

  Rezultate lahko torej povzamemo. Vsi profesionalni igralci pokra imajo specializirano programsko opremo, ki jim omogoča izboljšanje njihove ravni in finančnega položaja. Prvič, če poskušate prihraniti denar pri nakupu zahtevanega programskega paketa, potem lahko hitroprepričajte se, da je neuporabna. Nevednost njihovih nasprotnikov, pomanjkanje analize njihovih napak ali uspešnih dejanj bodo v prihodnosti povzročili nepotrebne stroške in izgubo. In vse to se je mogoče izogniti, zahvaljujoč preizkušenim programom, ki na podstavek poker Olympusa ne prinese le ducat svetovnih zvezdnikov.

  Sorodne publikacije