ITunes se ne prikaže. Vzroki in pravna sredstva

Uporabniki Apple se pogosto soočajo z dejstvom, da aplikacij v aplikaciji iTunes ne vidijo. Razlogi, zakaj se to lahko zgodi, niso resnični, in vse je mogoče šteti dobesedno na prste ene roke. V današnji zgodbi bomo podrobno predstavili vprašanja, ki jih Tunne vidi v programu, in delili učinkovite rešitve za te probleme.

Celotna stvar v verziji iTunes

Torej je eden od najpogostejših razlogov, zakaj iTunes ne prikazuje aplikacij, nameščena različica iTunes. Ne glede na to, kako čudno se sliši, pa je "tuna" zelo izbirčna v različicah svojih programov. Na primer, če namestite staro različico ali katerokoli beta verzijo, lahko iTunes deluje popolnoma nepredvidljivo, zaradi česar obstajajo različne težave: odhod programa, pomanjkanje seznama aplikacij, napake pri sinhronizaciji in še veliko več.


Kaj je mogoče storiti v tej situaciji? Najboljša možnost je, da odstranite trenutno različico iTunes in namestite najnovejšo in, kar je najpomembnejše, stabilno različico. V nekaterih primerih lahko odstranjevanje težav v programu namesti prejšnjo različico, vendar ni preveč zastarelo - pomembno je.

Ponovna namestitev iTunes-a

Naslednji razlog, zakaj iTunes ne prikaže aplikacij, je zrušitev programa. To se tudi zgodi in ni vredno spraševati. Če iTunes, ne glede na različico, ne prikaže seznama programov in sploh ne deluje pravilno, ga morate izvesti.popolna ponovna namestitev odstranite vse ustvarjene datoteke, mape, registrske ključe, in tako naprej. d. Lahko, seveda, samo odstrani "tuna", nato pa ga namestite, vendar ne vedno pomaga, saj bo računalnik še vedno in evidence program files, da bodo ovirali normalno delovanje.


To je tisto, kar morate storiti za opravljanje čisto namestitev iTunes:
 • Prvič, morate prenesti poseben program, ki bo v celoti odstraniti iTunes iz računalnika. Za operacijski sistem, ki je "Vindovs" Priporočljivo je, da uporabite eno od teh "softin": Total Uninstall, Revo Uninstaller, Uninstall Tool ali IObit Uninstaller. Za lastniki PC nameščene z Mac OS Apple najboljši uporabiti primer programa App čistilec.
 • Treba je določiti enega od vыshepredlozhennыh programske opreme in jih predvajajo na seznamu, da bi našli iTunes. Izberite "tuna" s seznama in kliknite na gumb v "izbrisati" ali Uninstall. Ta se začne postopek odstranitve. To lahko traja nekaj časa, tako da boste morali počakati. Najpomembneje pa je - kot pri odstranjevanju se prikaže okno, ki se bodo morali odstraniti vse mape, datoteke in registra poti, morate ga izberite in kliknite »V redu«. Postopek za odstranitev na Mac OS in Windows lahko precej razlikujejo, zato se ne bojte.
 • Zdaj, ko je iTunes v celoti odstraniti, morate ponovno zagnati računalnik.
 • Naslednji korak - odprite brskalnik, pojdite na Apple in prenesete najnovejšo in najbolj stabilno ven različico iTunes. Ko je namestitvena datoteka prenese, morate zagnatiin izvedite namestitev.
 • Ko je "Tuna" nameščena v sistemu, jo zaženemo, vnesemo naše podatke iz računa Apple, sinhroniziramo in se veselimo popolnoma funkcionalnega programa, ki prikazuje seznam aplikacij.
 • Kot lahko vidite, v opisanih dejanjih ni nič zapletenega, da bi se spoprijeli s to nalogo za vse.

  Avtorizacija v programu

  Če prejšnji dve metodi nista pomagali in iTunes ne prikaže aplikacij, je verjetnost neuspeha sinhronizacija samega računa Apple z veliko verjetnostjo. To se dogaja tudi pogosto, zato mnogi uporabniki imajo težave pri delu s tunom. "Napaka pri sinhronizaciji se praviloma najpogosteje dogaja na Appleovih pametnih telefonih, ne v samem programu na računalniku. če je čas na telefonu obnovljen, potem različica na računalniku ni tako gladka, da lahko pride do težav, ki povzročajo, da iTunes ne prikazuje aplikacij
  .
  Kaj storiti v tem primeru in kako se lahko ta neprijeten problem popravi? Pravzaprav je vse preprosto. Če želite začeti, se morate odjaviti iz računa Apple in se znova vrniti k njemu. Po tem morate narediti vse enako, vendar le že v programu na vašem računalniku. Če želite to narediti, zaženite "tuna", kliknite zavihek na vrhu "računa" in na seznamu izberite "avtorizacija" & gt; "Deautoriziraj ta računalnik". Ko je izhod končan, morate ponovno klikniti na zavihek »Račun«.izberite »Avtoriziraj« & gt; »Avtorizirajte ta računalnik« in vnesite podatke iz računa Apple. Vse!

  Bjekstvo iz zapora

  No, zadnji razlog, zakaj iTunes ne prikazuje aplikacij, je jailbreak. Mnogi imetniki iPhonov radi namestijo jailbreaks-e na svoje naprave, vendar niso povsem pravilni ali pa izberejo ne tako uspešne različice, kar na koncu pripelje do nekaterih težav. Zlasti je sinhronizacija prekinjena, zvok izgine, program "tuna" ni prikazan, itd.
  Odpravljanje težave v tem primeru je tudi zelo preprosto: iphone morate ponastaviti na tovarniške nastavitve in vse bo ponovno delovalo.

  Sorodne publikacije