Ali lahko zaslužite s projektom Ultra Bonus Usa? Pregledi strokovnjakov

Tema freebie na internetu, kljub ogromnemu številu rezervacij, objavljenih na spletu, ne izgubi svoje privlačnosti za zaupanja vredne uporabnike. Medtem ko so revni, spletni goljufi postajajo bogatejši in bogatejši. Ti projekti vključujejo platformo za pridobivanje Ultra Bonus USA. Pregledi naprednih uporabnikov označujejo to stran nedvoumno - Lhothotron.

Predhodno poznavanje projekta

Če verjamete v oglaševalsko besedilo, lahko vsak uporabnik, registriran na spletnem mestu, vsakih dvajset minut zlahka zasluži dva tisoč dolarjev. Ničesar ni treba storiti.
Vse, kar je potrebno od udeleženca - namestiti na vaš računalnik orodje za zlato.

Pogled od znotraj

Skupina prostovoljcev, ki je izvedla študijo o zanesljivosti posredovanih informacij, je objavila rezultate svojih raziskav na spletu. S prijavo na spletno mesto, o katerem razpravljamo, so ugotovili, da je ustvarjanje denarja s finančno platformo Ultra Bonus USA samodejno ustvarjanje elektronskih denarnic in virtualnih bančnih računov na spletnih mestih, ki ponujajo to nagrado.


V zvezi z obljubljenimi dva tisoč dolarji, ob natančnejši preučitvi, se je ta znesek spremenil v enkratni bonus. Glede na zagotovila, ki so bila ugotovljena v okviru projekta, se ta znesek lahko pridobi s pomočjo posebej oblikovanega programa in registracijo več tisoč bonusnih računov.

Komercialna ponudba Ultra Bonus USA.Mnenja in dejstva, najdena na širših spletnih straneh

"Čip" obravnavane platforme je hitro ustvarjanje številnih finančnih računov v sistemih, ki so pripravljeni plačati zanj vsaj pet in največ petdeset dolarjev. Edinstven program, ki so ga razvili lastniki platforme Ultra Bonus USA, samodejno zbere nagrado za bonus in jo pošlje na elektronski račun, ki ga določi uporabnik. Vse, kar potrebujete od uporabnika - v sistem vnesite vse potrebne informacije o sebi.


Informacije, razkrite na internetu, so očitno v nasprotju z informacijami, navedenimi na spletni strani, o kateri se razpravlja. Dobivanje bonusa je precej problematična naloga. In za uporabnika, ki ni mogel izpolniti zahtev ponudnika teh istih bonusov - to je nemogoče. Da bi prejeli darilo (bonus), mora nov vlagatelj ne le registrirati za projekt, ampak tudi napolniti svoj finančni račun. V nekaterih primerih to ni dovolj: nekateri projekti delijo darila samo v zameno za bonus točke, ki jih je treba najprej zbrati. Poleg tega lahko pod glasnim imenom "finančni račun" skrije uporabniški račun znotraj kabine, ki razdeli dnevne bonuse. Znesek, ki ga ponujajo takšne strani, se giblje od dveh do dvajset kopecks.
Ne moremo le omeniti dejstva, da med finančnimi organizacijami, ki velikodušno razdeljujejo bonuse, posebno mesto zavzemajo spletne igralnice, katerih lastniki niso zainteresirani za izposojanje denarja igralcev, tudi če so virtualni. Če je na voljo kateri koli znesek, ga lahko uporabite samoznotraj igralnega mesta, z drugimi besedami - za začetek delovanja kazina.
Zdaj pa preučite možnost pridobitve bonitetnih bančnih sistemov. Večina bank uspe prejeti "darila" iz lastnega prispevka lastniku finančnega računa. Hkrati pa bankirji ne pozabijo obdavčiti zneskov, ki se vodijo na računih, in bonuse sami. Praviloma imetniki računov, ki niso seznanjeni s posebnostmi bančništva, ne morejo uporabljati takšnih "daril". Neizkoriščene bonuse "tok" v žepu iste predstavnike bank.

Ali je projekt goljufiv? Mnenja na spletni strani prostovoljcev Ultra Bonus USA

Zamisel, da je obravnavana spletna stran kriminalci, je nastala pri uporabnikih ne takoj. Seveda so bili sumi, vendar so se hitro razpršili: nekdo takoj po izpolnitvi obrazca za registracijo, nekdo v času umika zasluženih sredstev. Glavni (vendar ne edini) argument, ki kaže na goljufijo, je bilo dejstvo, da je plačilo plačano. Poleg tega je plačilo "storitev", kot je razvidno iz pregledov Ultra Bonus USA, ni edina dohodka postavka prevara umetnikov. Potreba po materialni podpori platforme je tu omenjena dobesedno na vsakem koraku. Poleg tega se v sporazumu ime projekta bere na povsem drugačen način - Finančna platforma ZDA (mimogrede, ta projekt, če menite, da so komentarji strokovnjakov, tudi goljufiv).

O znakih goljufije

Prvi sumi so že v postopku registracije na platformi Ultra Bonus USA. Povratne informacije od uporabnikov, ki so prevzeliPreverjanje tega mesta za prisotnost goljufivih atributov, ne pustite dvoma: čakajo samo neizkušeni bedaki. Postopek registracije novega uporabnika ni nadzorovan s strani nikogar. Tudi če nova oseba izpolni obrazec za prijavo v slogu "a la abercadabra" in navede številko neobstoječe bančne kartice, predloženi podatki ne bodo preverjeni. Konec koncev, "stava" ni na modre-diagnostists, vodilni zapisi realnih mest za zaslužek. Tehnike prevara umetnikov so namenjene za neobveščene in dostojne začetnike, naivno prepričanje, da zaslužek na spletu ni nič drugačen od običajnega načina obogatitve za njih. Ljudje tega tipa so praviloma zelo resni glede formalnosti kot registracija na spletnem mestu (zlasti na http://ultra_bonus_usa.ru). Strokovna povratna informacija je nedvoumna: da bi dobili domnevno zaslužena sredstva, mora uporabnik najprej zagotoviti finančno podporo za projekt, kar mu omogoča, da "izkoplje" iz globine interneta tako resne količine. To je "finančna podpora", ki je vrhunec tega lohotrona.

Kdo pomaga prevarantom zaslužiti

Sodeč po ocenah Ultra Bonus USA in drugih podobnih projektov, ki jih najdemo na internetu, vloga asistenta prostovoljca ne skuša sodelovati pri finančnih prevareh, vodi spletno storitev e-pay.club. "Plen" virtualnega izobraževanja so večinoma upokojenci in zelo zaupljivi mladi, ki nimajo izkušenj s pridobivanjem denarja na internetu.

Sorodne publikacije