Kako prenesem aplikacije na pomnilniško kartico? 3 učinkoviti načini

Mnogi lastniki modernih pripomočkov poskušajo po svojih najboljših močeh razširiti pomnilnik v svoji napravi. Na žalost 4–8 GB vgrajenega pomnilnika ni dovolj za udobno delo. Kartica SD omogoča razširitev teh omejitev. Lahko prenesete glasbo, video posnetke ali besedilne dokumente. Toda kaj lahko storim z igrami? Kako prenesem aplikacije na pomnilniško kartico? Obstaja veliko načinov, kako to lahko storite zdaj.

Standardna orodja

Kot smo že ugotovili, ima vgrajen pomnilnik pomembno vlogo pri uporabi naprave. Značilno je, da se v operacijskem sistemu dodeli približno 1 GB, 2 GB - za večpredstavnostne datoteke. In kaj ostane? Za različne aplikacije je dodeljenih skupno 1 gigabajt. Seveda je to v skladu s sodobnimi standardi zelo majhno. Zdaj so aplikacije za Android, ki zajemajo več kot 2 GB. Ni pomembno, kako močan je vaš mobilni telefon, saj brez pomnilnika ne boste mogli namestiti običajnih aplikacij. Zaradi tega mnogi uporabniki iščejo izhod iz situacije. Oglejmo si, kako lahko s standardnimi orodji premikate aplikacije na pomnilniške kartice »Samsung«, »Asus« in druge znane blagovne znamke. Žal kitajski lastniki telefonov tega ne bodo storili.

Dejstvo je, da v kitajskih modelih razvijalci ločujejo notranji pomnilnik za splošno uporabo in pomnilnik za večpredstavnost. Ko prenašate datoteke, se premaknite na drugo polovico. Na dražjih modelih, razvijalcipredvideva možnost prenosa programov na zunanji pomnilnik. Ta metoda ne zahteva nobenih pripomočkov tretjih oseb. Če vaš telefon podpira to funkcijo, lahko preprosto premaknete zahtevane programe. Kako premaknem aplikacije v pomnilniško kartico Android?

• Najprej pojdite na nastavitve naprave. • Pojdite na element "Priloge". • Nato izberite zavihek "SD-kartica (USB-pogon)". • Na seznamu poiščite program, ki ga želite premakniti, in ga kliknite. • V novem oknu kliknite gumb "Premakni na pogon USB".
Na žalost ni mogoče preseliti vseh programov. Če razvijalci predvidevajo takšno priložnost, potem premaknite aplikacijo v nekaj minutah. Upoštevajte tudi, da niso vse datoteke preseljene na kartico SD. Prenesejo se samo velike datoteke in drugi, ki so odgovorni za izvajanje programa, ostanejo v notranjem pomnilniku.

Dodatna programska oprema

Kako premakniti program na pomnilniško kartico "Lenovo"? To se lahko izvede samodejno z dodatnimi programi. Najpogostejši je App Mgr III. Ta pripomoček je na voljo vsem. To je brezplačno in ga lahko prenesete v Google Play. Program je zelo preprost, vsakdo lahko razume funkcionalnost. Ko namestite nov program, vam bo dala opozorilo, da lahko igro namestite na kartico SD. Strinjam se z njim in počakajte, da se igra vzpostavi.

Uporaba Arr Mgr III

Kako prenesti aplikacije na pomnilniško kartico z dodatno programsko opremo? Če je igra ali program že nameščen v napravi, sledite navodilom,, da premaknete pripomoček.

1. Odprite želeni program in izberite "Premikanje" z vrha. To bo prikazalo vse igre, ki jih lahko prenesete na kartico SD. Že prenesene igre in aplikacije si lahko ogledate tudi tako, da izberete element »Na SD-kartici« in pripomoček, ki ni prenesen. 2. Nato kliknite na igro in v novem oknu kliknite na gumb "Prenos". 3. Izbrana dejanja potrdimo in pričakujemo uresničitev zastavljenega cilja.

Z FolderMount

FolderMount - poseben program, ki odlično opravlja svoje funkcije. To vam bo pomagalo premakniti aplikacijo. Pomnilniška kartica Android s tem programom bo uporabljena kot glavni pomnilnik, saj vam omogoča, da prenesete skoraj vse datoteke v zunanji pomnilnik. Žal ima FolderMount pomembno pomanjkljivost, potrebuje ROOT-desno. Če dobite super administratorske pravice, vam bo ta pripomoček v veliko pomoč. Ne potrebuje samo datotek iger, temveč tudi njihove predpomnilnike. To je super za igre. Prav tako lahko prenašate programe ne samo na kartico SD, ampak tudi na kateri koli zunanji pogon.

Delo z mapami

Datoteke lahko enostavno prenesete s tem pripomočkom, vendar lahko nekateri uporabniki naletijo na določene težave. Kako prenesem aplikacije na pomnilniško kartico? • Prenesite in namestite aplikacijo Google Play. • Kliknite na gumb v obliki pliusik, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu. • V novem oknu izberite "Ime" in napišite ime igre, ki jo želite premakniti. • Nato pojdite na "Vir" inizberite pot, kjer se nahaja izbrana aplikacija. • Nato izberite "Destination", kjer želite premakniti igro. • Akcijo potrdite s klikom na križ v zgornjem desnem kotu. Čakamo, da se aplikacija premakne na pomnilniško kartico. Naprej lahko greš na druge igre.

Zaključek

Kako prenesti priloge na pomnilniško kartico? Kot ste morda opazili, v tem ni nič zapletenega. Če uporabljate standard, ne morete premakniti igre ali programa, namestite dodatno programsko opremo. Seveda se ne morejo vse aplikacije preseliti na kartico SD, vendar morate še vedno sprostiti pomnilnik. Najbolj uporaben pripomoček je FolderMount, vendar zahteva ROOT-pravice. Ko prejmete pravice superuporabnika, tvegate, vendar to močno razširja funkcionalnost telefona kot celote, kar vam daje veliko novih funkcij.

Sorodne publikacije