Najboljše igre brskalnika: ocena

Spletne igre, ki temeljijo na brskalniku, so podobne številnim. Velika količina vsebine vam omogoča, da popolnoma odkrijete potencial, ne da bi veliko časa plačali sami. Če želite, imate priložnost, da opravite nekaj gostov, se udeležite turnirja ali novega dogodka. In z novo stopnjo bodo dragocene nagrade. Članek bo obravnaval razvrstitev iger brskalnika.

Splošno

Pogosto obstajajo absurdni pregledi, ki kažejo, da so brskalniki relikvija preteklosti. Značilno je, da so ljubitelji projektov strank, ki se soočajo s starimi otroki, prenehali obstajati iz več razlogov. Brskalnik igre na računalniku že dolgo prišel na pravo raven in so sposobni "boj" s stranko. Prednosti so očitne: ne potrebujete namestitve, če je na trdem disku malo prostora. Dovolj je, da imate stabilno internetno povezavo in posodobljen brskalnik.


S prihodom poceni in cenovno dostopnega interneta je prišlo obdobje brskalnih iger. Strategije, MMO RPG-i, streljanje in bitke - vse, kar si želi utrujena občinstvo. Projekti so čim bolj dostopni, sistemske zahteve so nižje od zahtev stranke. Igre se izboljšujejo in sledijo času. Ocene najboljših iger, ki temeljijo na brskalniku, so pogosto posodobljene: projekt, ki si je prislužil častno nagrado, lahko "takoj" zdrsne in obratno. Vse je odvisno od razvojnih načrtov, ki so jih določili razvijalci. Namerno ne bomo dali konkretnih mest, temveč preprosto postavili projekte v vrstnem redu, za katerega menimo, da je optimalen.

Vikingi: vojna klana

Ocenaigre brskalnika odpre izdelek podjetja Plarium, imenovanega "Vikingi: vojna klanov". MMO-strategije z elementi 3D grafike, ki morajo razviti naselja, najeti vojake, črpati junaka in se pridružiti klanom, da vzdržijo druge oblike.


Projekt je zanimiv za vse, ki so blizu estetiki Skandinavije: tematski vzorci, rune, čarobni amuleti in borbeni duh skandinavskih žena. Privlačna grafika, lepe slike, ki jih želite znova in znova priti nazaj, udobno komunikacijo in prijazen vmesnik - to so lastnosti, za katere je projekt zaslužil mesto v razvrstitvi brskalnih iger. Negativna stran je podobna mnogim projektom v Travianu ali Zadnjem zatočišču. Še en minus je velika vrzel med donati in običajnimi igralci. Kako ne ukrasti, in kdo je močnejši, ima prav. Zato je zmagovalec tisti, ki je vložil več denarja. Vzdušje uničuje prisotnost enot, ki niso skandinavskega porekla. Na primer legionarji. Poleg tega je zgodovinsko nezanesljiva prisotnost rogov na čeladah. Znano je, da Vikingi niso nosili takih čelad.

Dragon Knight 2

Nadaljevanje popularne MMO RPG, ki je bila po mnenju razvijalcev določena v prvem delu napake. Število posebnih učinkov je optimizirano, tako da ne odvzamejo levji delež pozornosti. To pomeni, da je bilo manj svetlih eksplozij in animacij, ki zapolnijo zaslon in odvračajo od zgodbe. Bitke so bile spremenjene v načinu PvP, mehanika pošasti je bila spremenjena na lokacijah, dodane veščine (vključno z učenci) in priložnost, da se sedi na zmaja. Zgodba je preprosta: pogumna svetlobaVitezi varujejo drevo življenja pred demoni, da ljudem sveta ne dovolijo, da se potopijo v kaos. Pozitivne povratne informacije so barvita grafika, zanimive misije, lokacije in nasprotniki. Žlica katrana v sodu medu je majhno število igralcev. Pogosto se novi strežniki odprejo tistim, ki želijo začeti vse iz čistega lista, ker je še vedno aktivno 300 ljudi, razvijalci pa nerade rešujejo problem.

Travian Legends

Druga strategija pri razvrščanju iger v brskalniku, mehanika je podobna "Vikingom". Igralec izbere eno izmed treh frakcij: Nemce, Galce in Rimljane. Vsaka stran ima svoje posebnosti. Igralci so združeni v klanih in zvezah, da bi uspešno sodelovali: trgovali, delili vire, varovali drug drugega in vodili vojno. Uporabnikom je všeč grafični vmesnik in zamisel o izgradnji Božanskega sveta kot zadnje faze strežnika. To pomeni, da igra ima cilj. Vendar pa je veliko negativnih komentarjev. Uporabniki ugotavljajo, da izdelek zahteva veliko časa. Vredno je, da dobesedno zapustimo, saj vas je v razvoju že zaostajala.

"Čas za heroja"

Omeniti je treba, da je to ruska brskalna igra. Projekt, ki spominja na "Nebesa", ima veliko podobnih znakov. Morda naslikal isti umetnik. Zgodba se vrti okoli konfrontacije med ljudmi in bogovi kaosa. Pisani liki, PvP bitke in zanimive naloge - zato je projekt prišel v oceno iger brskalnikov. Negativni odzivi govorijo o monotoniji, dolgčasu in nepremišljenosti.

Xcraft

Projekt se je pojavil leta 2013 in na daljavo spominja na Starcraft. Igranje temelji na želji treh galaktičnih civilizacij, da razširijo območje vpliva z zajemanjem drugih planetov. Ključ do uspeha je močna vesoljska flota. Konec koncev, poleg zajemanja planetov, je treba zaščititi že obvlada. V nasprotnem primeru bo prišel sovražnik, ko bo igralec zaseden v drugih delih vesolja. Uporabniki so zadovoljni z izvirno igro, enostavnostjo razvoja, zanimivim zapletom. Razočaranje je pomanjkanje glasbene spremljave, pa tudi slabo ravnotežje. Mnogi so vezani na donati, zato potrebujete veliko denarja ali dobesedno živite v igri.

Legenda SAO

Ime pomeni Legenda Sword Art online. Prosti MMO RPG o svetu prihodnosti, kjer je človeško življenje tesno povezano s tehnologijo. Pisani liki, avtomatiziran sistem iskanja in veliko inovativnih tehnoloških rešitev za žanr. Zgodba temelji na dosežkih, ki lahko potopijo osebo v virtualno resničnost. Igralnost ni preobremenjena z nejasnimi novostmi, zato se zdi enostavno tudi za začetnike. Prizadevanja so omejena na odpravo pošasti in pridobivanje virov za nadaljnjo nadgradnjo orožja. Zagotovljeni so bili cehovski PvP in bitke na globalni ravni. Obstajajo šefovi napadov, na katere gredo množice. Uporabniki uživajo v odlični grafiki v stilu animeja in številnih priložnostih. Poleg tega obstaja več igralcev. Slabosti so visoke sistemske zahteve in odsotnost ruske različice. Kljub temu pa so ljubitelji animeja cenili izdelek, zato je prišel v oceno brskalnih iger.

Forge of Empires

Druga strategija, ki spominja na civilizacijo Sida Meyerja. Potrebno je razviti državo, znanost, ekonomijo in razviti tehnologije za korak v svetlo prihodnost. Projekt je vstopil v oceno brskalnih iger zaradi prisotnosti posameznih in več igralcev. Ljubitelji tega žanra ugotavljajo, da je igra zanimiva le v začetnih fazah. Ob doseganju srednjega veka postane dolgočasno in monotono. V vsakem primeru je zasluga vrednotenja in oblikovanja lastnega mnenja lahko le igralec, ki se je odločil, da se potopi v svet projekta in ne bo prebral pregledov.

Throne: Kingdom at War

Še en otrok Plarium, kot Vikingi: War of Clans. Odlična grafika in premišljene gospodarske odločitve bodo igralcu pomagale v težkem boju za oblast nad svetovnim Tronom.

Vmesnik je preprost in priročen, brez nepotrebnih oken in oglaševanja. Hiter in enostaven učni proces prinaša v ospredje igralca, ki pred tem še ni bil soočen z analogi. Treba je pridobiti sredstva, izboljšati stavbe v gradu, preučiti nove tehnologije. In seveda, trenirajte močno vojsko. Slaba stran je majhna "nezaslišanost" grafične komponente - predolga, zlasti na tabletah.

Storm Online

MMO RPG za ljubitelje Diabla - Vmesnik je navzven podoben. Brskalnik v žanru hack-n-slash: igralec mora veliko teči z mahanjem z mečem in voziti horde demonov, mrtvih in drugih nečistih stvari, uničiti vse, kar pripada sovražniku. Izbirate lahko med tremi razredi: Warrior, Magician in Arrow. Za vsako realizirano vejo razvoja spretnosti: prvo ustvarjenoza boj proti blizu, drugi v arzenalu je veliko urokov, tretji pa je kot nalašč za ubijanje na daljavo.
Na splošno je odziv igralcev na takšno ustvarjanje pozitiven in frustrira samo dejstvo, da niso vsi junaki svobodni.

Liga angelov 3

Nadaljuje ocenjevanje novosti - igra "Liga angelov 3". Svetlobne sile se ponavadi upirajo demonom, zdaj pa je na voljo okoli 30 znakov. Izdelana zanimiva zapleta z nepričakovanimi zasukami, barvita grafika in epske bitke bo presenetila vsakega igralca. Deset poglavij o zgodbi z logičnim udajem pušča pozitiven vtis. Nekatere lokacije so ostale iz prejšnjih delov, kar ne more, ampak prosim. Negativne povratne informacije od igralcev kažejo na nezmožnost, da bi razvili nekatere veščine znakov, ne da bi vnesli pravi denar.

Neverlands

Še enkrat, na vrhu lestvice iger, ki temeljijo na brskalniku, je besedilo PRG "Earths No" označilo 14. obletnico leta 2018. Vsa dejanja se izvajajo s preprostimi kliki miške na zaslonu oz. Brez težav tečejo na šibkem računalniku, telefonu ali tabličnem računalniku. Dva razreda (čarovnik in bojevnik) z edinstvenimi načini razvoja in istim sistemom bitk sta vključevala veliko ljudi v daljni 2004. V klepetalnicah so klepetali ljudje kot 40 let in mladi, mlajši od 20 let. Zdaj pa Neverlands izčrpa svoj potencial in počasi umira. Igra se ni mogla premakniti v obliko Android ali iOs in ne more zagotoviti pretoka uporabnikov. Online je najboljših 1500 ljudi. Nekdo ohranja prijetne spomine, nekdo ne želinehaj govoriti z dobrimi ljudmi in nekomu, kot je igra. V vsakem primeru je vredno obiskati in ovrednotiti to stvaritev.

"Napredno"

Dokončanje ocene iger, ki temeljijo na brskalniku v omrežju, je druga besedilna RPG, ki temelji na drugi svetovni vojni. Mehanika bitk je ista kot v Neverlandsu, in usoda je enaka. Presenetljiv primer, kako velika ideja izgublja popularnost zaradi zastoja v razvoju. Projekt je izgubil popularnost, igralci so vedno manj. Sodeč po povratnih informacijah, razvijalci ne posvečajo veliko pozornosti projektu, še posebej plačane storitve. Skladno s tem igralci postopoma ne vidijo pomena v enotnih vojaških sistemih, kjer je potrebno opraviti enake akcije 24 ur na dan, da bi črpal lik.

Razsodba

Mnogi trdijo, da priljubljene igre v brskalniku niso vredne časa. Nikjer! Projekti se razvijajo ne slabše kot različice odjemalcev. Lahko jih vidimo kot snap, ko je treba nekaj storiti, da bi uničili čas. Z naročnikom to ne bo delovalo. Vendar pa lahko vsak projekt postane dolga ali stalna zabava, saj je v obeh primerih zanimivo razviti, uživati ​​v pisanih animacijah in komunicirati z zanimivimi ljudmi. Obstajajo priložnosti, ko komunikacija igralcev v projektu gre v resnično življenje, nato pa preraste v nekaj več. Torej postanite prijatelji ali ljubitelji. Klani so tako prijazne formacije, ki zbirajo sredstva, da pozdravijo udeleženca ali finančno pomagajo v resničnem življenju. Kako ne kradem in igre združujejo. In to ni pomembno, odjemalec ali primitivni brskalniki.Povsod so dobri ljudje!

Sorodne publikacije