Napaka 80070020 Windows Phone: kako jo popraviti. Koda napake 80070020 Windows Phone

Napaka 80070020, ki se lahko pojavi na mobilnih napravah, ki delujejo v sistemih s sistemom Windows, je precej pogost pojav. Kot kaže praksa, se ta vrsta napake ponavadi pojavi na pametnih telefonih Lumia (čeprav drugi modeli niso odporni na to). Mnogi preprosto ne predstavljajo, kako se z njimi spopasti. Medtem, tukaj ni nič zapletenega. Najprej ugotovimo, kaj v sporočilu v bistvu označuje kodo napake 80070020. Nato lahko izberete najprimernejšo metodo za odpravljanje napak.


Napaka 80070020: bistvo okvare

Prvič, kot se sliši, je težava v nezmožnosti sinhronizacije naprav z uradno registriranim Microsoftovim računom.
Koda napake 80070020 naprave Windows, ki se pojavi v sporočilu, to naključno kaže, čeprav glavno besedilo pravi, da pametnega telefona ni mogoče posodobiti. Pravzaprav je takšen problem neločljiv samo za mobilne, ampak tudi za mnoge stacionarne sisteme Windows.

Napaka 80070020 Windows Phone: Nastavitev pravilnega časa in datuma

Zdaj pa poglejmo, kako popraviti situacijo. Po analogiji s stacionarnimi sistemi se lahko napaka 80070020 mobilnih naprav Windows pojavi le zaradi dejstva, da sta datum in ura na napravi nepravilno nastavljena.
Če pa v navadnih osebnih računalnikih in prenosnih računalnikih spremenite parametre samo v BIOS-u, je dovolj, da vstopite v nastavitveni meni, izklopite samodejno nastavitev časa, izberete regijo, ki ustrezalokacijo, popravite datum in čas, nato shranite nastavitve in dokončate ponovni zagon mobilne naprave (brez tega spremenjeni parametri preprosto ne bodo začeli veljati).


Zamenjava odstranljive pomnilniške kartice

Še en nesporazum, ko se pojavi napaka 80070020, je posledica dejstva, da nekateri mobilni pripomočki zavračajo prepoznavanje izmenljivih pomnilniških kartic. Na primer, isti modeli Lumia zelo pogosto "vrtijo" karte SanDiska.
Ni znano, s čim je povezana, toda tudi običajna zamenjava pogona na kartici drugega proizvajalca v nekaterih primerih odpravlja težavo. Tukaj so samo zemljevidi zgornje proizvodnje, tudi če so oblikovani kot primerni, ne smejo biti uporabljeni, ker lahko sistem spet začne "prisegati". In ne bi smeli razumeti, da se absolutno vse Windows-naprave tako negativno upirajo takim situacijam. Vredno je ponoviti, da se to nanaša izključno na modelno linijo Lumia.

Spreminjanje domene

Drug razlog za napako Windows Phone 80070020 je neprijetnost registracijskega računa, ki je bil ugotovljen na domeni.
Dejstvo je, da je Microsoft trdil, da Microsoft že nekaj časa prestavlja vse zaznamke izključno na domeno outlook.com, pri čemer ne upošteva starih registracij, kot sta live.com in hotmail.com. Kot enega od najlažjih načinov za odpravo težave lahko uporabite običajno spremembo pisanja z dodatkom starega imena domene outlook.com. Še enkrat, podatke je treba shraniti po spremembi in nato ponovno zagnati napravo. Vsakdo naj bi bilPosodobitve so na voljo za mobilne naprave v operacijskem sistemu Windows, ki so "izostrene" točno pod prijavnimi podatki, vnesenimi z novo napovedanim imenom domene. Trdi se, da je to eden najbolj zanesljivih načinov za odpravo nastalega problema.
Na splošno velja, da v stacionarnih različicah, zakaj v mobilnih sistemih, če so stabilne brez namestitve posodobitev, te posodobitve sploh namestite? Konec koncev, če jih pogledate, poleg dodajanja varnostnega sistema ali povezovanja nekaterih novih funkcij, ki jih mimogrede malo ljudi uporablja v praksi, nič ni posebej kritično in ne. In zato lahko iz njihove namestitve sploh zavrnete. Mimogrede, kot eno od dodatnih priporočil lahko s ploščo onemogočite protivirusno programsko opremo, na primer pri nadgradnji v stacionarnih sistemih. Vsaj uporabnik je lahko natančno prepričan, da noben virus pri prenosu paketov iz uradnega vira ne prevzame.

Popolna ponastavitev nastavitev

Če nič ne pomaga in se napaka 80070020 pojavlja vedno znova, kljub vsem izvedenim operacijam, ni ničesar drugega kot ponastavitev nastavitev na tovarniške nastavitve.
Pogosto se zdi, da se takšna metoda v nekaterih pogledih zdi barbarska, vendar v tem ni nič strašnega. Potrebne podatke morate kopirati samo na izmenljivi pogon ali računalnik in nato uporabite funkcijo za ponastavitev. Po izvedbi te operacije, na primer pri povezovanjustacionarni osebni računalnik ali prenosni računalnik (v primeru ohranjanja enakih stikov na trdem disku) ne bo povzročil nobenih težav pri spreminjanju vsega, kar se imenuje, v svoj krog. In če obstaja druga vrsta nadzorne uporabnosti, se običajno izkaže, da je zelo elementarni postopek. Uporabite lahko okolje, v katerem deluje operacijski sistem, in specializirane aplikacije, kot tudi najbolj osnovna orodja vzorca MyPhone Explorer, ki vam v nekaj sekundah omogočajo kopiranje potrebnih podatkov. Res je, da lahko isti seznam stikov shranite v obliki pisarniških dokumentov Word ali Excel. Če želite izvoziti iz telefona in uvoziti stike v računalniku, tako rekoč, v univerzalni obliki, kot je vCard, ki jo lahko prepozna katera koli naprava, boste morali uporabiti bolj napredne stranke. Vendar je to že vprašanje tehnologije in zmožnosti uporabe ustrezne programske opreme.

Rezultati

Mimogrede, glede na povratne informacije uporabnikov, včasih tudi po zamenjavi kartice, je treba ponovno konfigurirati datum in čas. Ta različica izgleda nekoliko neprijetno, vendar ne zahteva ponastavitve izdelka. Toda ponastavitev se lahko uporabi kot končni strošek, čeprav se zdi, da bo sprememba domene registracije z obnovo naprave lahko dala otipljiv rezultat. Bolj sprejemljivo je, da so vsi paketi za oživitev vezani na take zapise. Vendar ni jasno, zakaj se je Microsoft odločil za to, vendar, kot pravijo, mi, navadni prebivalci, nismo imeli dekreta. Na splošno bomo uporabo zgoraj navedenih metod, bomo domnevalirazumljivo. Glede na težave, potem z vso željo, da dodeli nekaj nadnaravnega ni niti mogoče, ker je katera koli od predlaganih tehnik zelo preprosta.

Sorodne publikacije