Načini, kako sim z mikrosimom

Danes praktično noben pametni telefon nima standardne reže za SIM kartico. V zvezi s tem se vedno več ljudi sooča z vprašanjem, kako sim z mikrosimom ali celo nanosimom. Pravzaprav o tem ni nič zapletenega in mikro kartico lahko dobite na več načinov, kar bo podrobneje opisano v tem članku.

Trim sim pod mikrosimom

Pogovor o tem, kako narediti sim z mikrosimom, je najprej obrezovanje, saj je to ena najbolj priljubljenih metod. Skupno je mogoče razlikovati 3 glavne načine obrezovanja sim kartice:


 • V salonu operaterja.
 • Uporaba rezalnika.
 • Ročno.
 • Zdaj je vredno povedati več o vsaki od njih.

  Salon telekomunikacijskega operaterja

  Najlažji način, kako lahko uredite sedem in dobite mikro kartico, je, da se obrnete na salon mobilnega operaterja, katerega storitve uporabljate. Dovolj je le za obrezovanje. Ta postopek je brezplačen in ne traja več kot 5 minut. Druga stvar je, da vsi zaposleni v salonu ne želijo obravnavati podobnih zahtev. Na srečo jih ni veliko.

  Rezalnik

  Drugi način, tako kot pri sim simu, je, da kartico opremimo s posebno napravo - rezalnikom. Ta instrument se ne prodaja povsod, vendar ga je kljub temu mogoče kupiti. Izkazalo se je, da je cenik za rezalnike na naših trgih precenjen in ni upravičen, zato je najboljša možnost, da ga kupite, da dokončate naročilo na vseh dobro znanih mestih trgovanja.Nebesno Tam se cena za rezalnik začne od 130 rubljev in lahko doseže 1500 rubljev. Vse je odvisno od števila slotov na rezini, saj lahko poleg mikroskopa naredite tudi prasko na kartici.


  Načelo uporabe takega orodja je precej preprosto in iz nekega razloga celo spominja na pisarniški udarec ali spenjač. Pravzaprav se sedem kartic vstavi v poseben konektor na rezalniku in točno tam razstavi. Potem morate samo klikniti na ročaj - in končali ste. Odrezana sedem-kartica se loči od ostale plastike.
  Edina stvar, ki jo je treba vedeti: na cenejših različicah obstaja velik odstotek pomanjkanja, zaradi česar noži niso zelo natančno rezani. Priporočljivo je, da kupite nekaj več od povprečnega cenovnega segmenta, na primer rubljev za 300. No, in seveda, ne moremo pa omeniti enega glavnih pomanjkljivosti nakupa rezalnika iz Kitajske, dobavni rok. Lahko je povsem drugačna in nepredvidljiva, na primer od 10 dni do treh mesecev, in če morate sedem zdaj skrajšati?

  Ročna obrezovanje

  In zadnji način, tako kot pri sims mikrosimu, je samostojno obrezovanje zemljevidov, tj. Ročno. To je odlična možnost, zlasti za tiste, ki se ne želijo ukvarjati z nakupom rezalnika s Kitajske ali hoje in iskanja v svojem mestu. Poleg tega ročno obrezovanje bistveno pomaga prihraniti čas in se znebiti akcije v salonu mobilne komunikacije tega ali tistega operaterja.
  Tukaj boste potrebovali:
 • Pisalne ali konstrukcijske nože ali škarje.
 • Standardna sim kartica.
 • Ravnilo.
 • Svinčnik alitanek marker
 • Zato je treba najprej narisati črte, ki bodo razrezane. Mikro kartica ima naslednje parametre: širina - 12 mm, dolžina - 15 mm. Odrezan kot lahko opravi kdorkoli, tukaj ni tako pomemben. Za udobje lahko na tiskalnik celo natisnete predlogo, ki bo nižja, sam izrezite šablono iz šablone in jo s pomočjo dvostranskega lepilnega traku že pritrdite na sedem. Vse kar je še preostalo je, da vse natančno obrežemo po linijah. Lahko pa vse skicirate s pomočjo svinčnika (markerja) in ravnila.
  Ko je oznaka uporabljena za sedem, obstajajo dva načina za obrezovanje. Pod ravnilom z nožem ali s škarjami. Nekdo je bolj udoben. Ko bodo izrezani vsi dodatni kosi, boste morali odrezati vogal in prilepiti končano kartico v pladenj na telefonu.

  Kako do mikrosima brez obrezovanja

  Če iz kakršnega koli razloga ali prednosti ne želite izrezati, lahko to storite brez njega, preprosto s spremembo kartice s številko za shranjevanje. Torej, da bi zamenjali sim kartico z mikrosimom, se morate obrniti na enega od salonov operaterja, od katerega prejmete mobilne storitve.
  Vse, kar je treba storiti, je pozvati zaposlenega, da zamenja sedem kartico s številko za shranjevanje. Potrebno je nujno potni list in izpolnjen vprašalnik starih sedmih. Celoten postopek bo trajal največ 15 minut, po njegovem zaključku pa bo izdana nova kartica, na kateri bo izrezana mikrometrika, inmoraš ga samo razstaviti iz plastike.
  Zamenjava mikrosima na sim
  Če se bo iz nekega razloga potrebno vrniti iz mikro karte do običajnih sedem, bo tukaj pomagalo nekaj dokazanih metod, od katerih je prvi isti salon mobilne komunikacije operaterja. , ki mu služiš. Postopek je načeloma standarden - zahtevati morate nadomestno kartico s številko hrambe.

  Adapter

  Drugi način je uporaba mikrosim-sim adapterja. Omogoča vam, da izvlečete mikromiksum in ga preprosto vstavite v poseben žleb na že končanem kosu plastike, ki je izrezan v obliki standardne sedem. To je pravzaprav vse.

  Sorodne publikacije