Kako zaslužiti denar v GTA 5? Načini zaslužka v GTA 5

GTA 5 ima veliko avtomobilov, orožja in /ali nepremičnin, ki jih želite kupiti med prehodom. Ampak, da bi jih dobili, morate določiti okroglo vsoto, in višja je njihova raven, dražje stvari. Zato je veliko igralcev zelo zainteresiranih za to, kako zaslužiti denar v GTA 5. V tem majhnem pripomočku bomo govorili o vseh načinih pridobivanja zlata in delili skrivnosti o tem, kako postati milijonar.

Zakaj je denar potreben

Denar v GTA ima veliko pomenov in je zelo težak, zato boste imeli pomanjkanje zlata tudi v poznejših fazah igre, ko želite kupiti nov dom ali hotel. Nezakonite načine, kako zaslužiti denar v GTA 5 ne obstaja, ker razvijalci niso zagotovili kode ali goljufije za valuto. Torej, pripravite se na dejstvo, da morate kupiti zlato sami.


To lahko storite na različne načine: oropate banko ali sodelujete v dirki, igrate borzo ali najdete zaklad. Na splošno lahko z dovolj vztrajnosti najdete način, da zaslužite. Vendar še vedno obstajajo naloge, ki jih je treba prepustiti koncu. To so dodatne misije iz Leicestra. Takšni gostje, razen parcele, bi morali preiti šele, ko imate na zalogi veliko količino, saj več denarja imate na zalogi, več lahko zaslužite. Potem boste imeli urejen seznam stvari, ki vam bodo pomagale izvedeti, kako zaslužiti denar v GTA 5.


Napad na ljudi

Najlažji način za izplačilo je ropmimoidoče Seveda, na ta način ne boste postali milijonar, ker je nekaj nasprotnikov v znatnem znesku v svojih žepih. Poleg tega imajo žrtve ropa pogosto velik odpor, če pa nimate orožja, je naloga zapletena.
Če se še vedno odločite, da boste na ta način zaslužili denar, vzemite nekaj nasvetov. Najprej, da bi ukradli boljšega mimoidočega, ki je pravkar vzel denar na bankomatu - v tem primeru bi bil ulov bolj tehten. Poleg tega, izberite svoje žrtve v bogatih in prestižnih območjih, na primer, v Downtown. Prebivalci teh krajev gotovine v svojih žepih so veliko več kot revni, ki živijo v delovnih prostorih.

Zbiralci ropov

Ta način, kako zaslužiti denar v GTA 5, je dokaj preprost in pridobivanje denarja na ta način je možno tudi v zgodnjih fazah igre. To naredite tako, da na zemljevidu poiščete posebno ikono, ki predstavlja zbiralnik vagonov in jo obiščete. Zdaj, da bi izklopili operacijo, morate dohiteti in ustaviti avto, nato ubiti straže in odpreti zadnja vrata z eksplozivom ali večkrat streljati na pištolo. V notranjosti kombija boste imeli veliko denarno nagrado - vsaj 5.000 $. Ko ste vzeli denar, morate hitro izginiti z mesta zločina in pobegniti pred nepričakovano policijo.

Rop trgovin

Odličen način za hiter zaslužek v GTA 5 v zgodnjih fazah igre je rop majhnih trgovin. Skupno v mestu je okoli 20 predmetov, v katere se lahko obrnetepodobne operacije.


Preden se lotite ropa, se morate pripraviti nanj. In za to pomislite na načine umika: zavijte avto na drugo stran, kjer nameravate teči, in odprite vrata vozniku, da ne boste zapravljali dragocenih trenutkov po ropu. Zdaj pa pojdi in pošlji pištolo lastniku, potem pa bo začel z gotovino v paketu. Ne pozabite, da vam bo ubijanje trgovca prineslo veliko manjši znesek, kot če bi ga pustili živega. Poleg tega vam bo smrt dala zvezde iskanja.
Če imate v trgovini dve blagajni, da vzamete gotovino iz drugega, potem streljajte v to. Da bi rešili ta problem s tem, kako hitro zaslužiti denar v GTA 5 lahko precej pogosto, vendar ne pozabite, če boste nenehno "obisk" isto trgovino, potem najverjetneje, bo lastnik pridobi orožje, in v enem lepem času vam bo toplo dobrodošlico.
Rop butikov in ammu-Nation
Zdi se, da taki predmeti obstajajo le za nakupe, vendar jih je mogoče oropati. Če želite to narediti, morate iti v trgovino in počakati, da se vrata za vami zaprejo. Nato znova pojdite na ulico, vendar ne hodite ven, ampak se ustavite na pobočju. Vrata bodo odprta, zdaj pa morate dobiti orožje. Ne pričakujte, da bo prodajalec ustvaril dobiček v paketu - to je nemogoče. Tako takoj streljati na blagajno in zbrati denar. Zaradi majhne igre triki rop butiki postane najlažji način, da bi denar v GTA 5.Dejstvo je, da se denar na takšnih objektih pojavlja skoraj v trenutku, tako da je pridobivanje "dohodka" iz takih dogodkov lahko neskončno. Vendar pa obstaja ena majhna težava - po ropu vrata ne bodo odprli drugič, tako da, če ste si zamislili "več ropov", nato blokirajte izhod s pomočjo avtomobila. Po tem boste morali samo vstopiti, pleniti, iti ven in se vrniti za "svež ulov".

Varčevanje

Zelo pomembno je, da prihranite denar v začetnih fazah igre, zato ni treba najprej dobiti avtomobilov, oblačil ali frizur. Bolje je vlagati denar v orožje, kar je odličen način, da z lahkoto zaslužite v GTA 5. Obstaja nekaj trikov, ki vas bodo rešili:
 • Da bi dobili 15% popusta na Ammu-Nation, opravite vse naloge streljanja v pomenu. Poleg tega, če dobite zlato nagrado za opravljanje teh testov, bo popust 25%.
 • Da bi lahko nadgradili svoj arsenal, opravite katero koli nalogo, v procesu izvršitve pojdite na Ammu-Nation in kupite vse razpoložljivo orožje in izboljšave. Zdaj morate storiti samomor - misija ne bo uspela in denar za nakup se vam vrne. H, po vrnitvi v trgovino boste ugotovili, da so vse posodobitve že pridobljene. Glavna stvar, po samomoru in neuspehu, je, da se odločimo za "ponovitev misije".
 • Popravilo avtomobila - precej drag poklic. Če želite to shraniti, shranite igro in ponovno zaženite. Po tem bo avtomobil popolnoma popravljen.
 • Sodelovanje v dirkah

  Kakozaslužite denar v GTA 5? Zelo preprosto - sodelujte v različnih dirkah, na katerih je veliko mestnih zemljevidov. Zmaga na takih tekmovanjih vam bo prinesla veliko denarja, pri čemer bodo najbolj ugodni prihodi na pot. Poleg tega lahko offshore dirke in strighting prinašajo neverjetne zneske: vsaka taka dirka bo obogatila vsaj 6.000 $. Vendar ne pozabite, da boste lahko sodelovali na dirkah šele potem, ko boste plačali precej veliko prijavnino.

  Naključni dogodki in pomoč tujcem

  Kako zaslužiti denar v GTA 5 brez skrbi? Najprej bodite pozorni na rdečo piko na zemljevidu, kar pomeni enega od štirinajstih možnih naključnih dogodkov. Te misije so zelo preproste: preprost umor ali pomoč pri pobegu policije. Mnogi zaslužijo na takšnih misijah ne bo uspelo, ampak tudi majhna nagrada ne bo končana. Poleg tega je v vesolju iger 58 znakov, ki vam bodo ponudili nagrado za opravljanje določenih nalog. Na primer, po naročilu enega od njih boste šli na iskanje vesoljskega plovila, druga pa vam bo ponudila iskanje pogrešanega dekleta. Na splošno je vsaka taka misija zelo zanimiva in lahko prinese veliko prihodkov.

  Kako zaslužiti denar na spletu GTA 5

  Ta blok bo razpravljal o igri na izmenjavi BAWSAQ med izvajanjem misij v Leicesterju. Ta način zaslužka je na voljo samo, če je povezan z omrežjem Xbox LIVE ali PlayStation Network, brez dostopa do interneta pa to ne bo delovalo. Po zaključku teh nalog bo vsak lik na računu imel približno 40 milijonov. Toda nadaljujte z iskanjembolje, ko preidete glavne naloge igre, ko boste v rezervi prejeli precejšnje vsote. Konec koncev, potem je možnost, kako zaslužiti denar v GTA 5 na spletu, še posebej koristna, saj je dohodek odvisen od začetnega kapitala, dobiček v višini enega milijona pa je veliko bolj donosen kot tisoč.

  Seznam nalog in nasvetov:

 • Murder - Hotel. Preden dokončate nalogo, vložite denar za vsak lik na sredstva BettaPharmaceuticals na BAWSAQ Exchange. Po atentatu bodo delnice rasle v ceni, in ko bo njihova cena narasla na 180%, jih boste hitro začeli prodajati.
 • Umor - Panel. Pred zaključkom misije kupite sadne deleže in jih po opravljeni nalogi prodajte in jih položite na fasado.
 • Umor - avtobus. Tukaj ni potrebno nobeno predhodno ukrepanje, vendar po uničenju cilja obiščite borzo in kupite vse zaloge Vapid. Zdaj so strmo padle v ceni, a čez nekaj časa ponovno dvignejo in potopijo vaše naložbe.
 • LCN

  Igra na tej izmenjavi je odličen način, da zaslužite denar samo v GTA 5. Seveda ni tako visokih stopenj kot v spletni avanturi, vendar ob istem času, če se odpoveste Prednost brezžičnega prenosa, potem tukaj boste lahko zbrali veliko denarja. Obstaja več misij, ki vplivajo na rast ali padec cen nekaterih zalog, nato pa se boste seznanili z nekaterimi. Naloga iz Leicestra:
 • Umor - Štirje cilji. Preden opravi nalogo, kupite vse delnice družbe Dobrozdusny. In takoj po tem, začnite iskanje. Sedaj morate počakati, da se zaloge podražijopotrebno jih je prodati in kupiti premoženje Redwooda, ki se bo praktično zmanjšalo na minimum po usmrtitvi cilja. Takšna naložba se ne bo izplačala takoj, ko bi želela. Na koncu pa se bodo delnice Redwooda spet dvignile in prejeli boste znatne dobičke.
 • Umor - gradnja. Preden dokončate nalogo, kupite vsa sredstva podjetja GoldCoast Dev. Dan po umoru se bodo delnice dvignile za 80%, potem pa se bodo lahko prodale.
 • Ta borza je odličen "piratski" način zaslužka denarja v GTA 5. Piratka, ali pokvarjena različica igre, vam ne bo dala možnosti, da bi dostopali do spletnega mesta in dostopali do BAWSAQ. Toda, če se še vedno želite igrati na dražbi, vam bo LCN dala takšno priložnost.

  Kako zaslužiti veliko denarja v GTA 5

  Rop v GTA ima zelo pomembno vlogo, vendar obstaja šest glavnih ropov za zgodbo, ki vam bodo omogočili povečanje dobička. Ne smemo pozabiti, da morajo takšne misije uspešno prestati od prvega, saj po neuspehu in ponovnem predvajanju ne boste dobili denarne nagrade.
  Več o tem, kako zaslužiti največji znesek denarja v GTA 5 o ropu, boste izvedeli.
 • Rop nakita. Ko opravljate to nalogo, morate izbrati soigrače. Najboljši voznik bo Karim Denz, strelec - Paci McRae in heker - Ricky Lückens. Nič manj pomembno je, da poberemo in taktiko mimo. V tem primeru bo možnost "B" optimalna - razumen pristop.
 • Rop v Palettu. V teku te naloge lahko zaslužite več kot 8 milijonovdolarjev, vendar ne pozabite, da se bo vsak strel, ki ga imate v hrbtu, zmanjšal. Najboljši spremljevalec v tej misiji bo Paki MakRirya, če bo sodeloval pri ropu nakita. Če ne, potem vzemite šefa. Drugi kandidati bodisi umrejo pri opravljanju iskanja ali pa povabijo veliko nagrado.
 • Let na predsedstvu. Za ta rop bo nagrado prejel samo Franklin. Uporaba taktike V vam prinese dodatnih 30.000. Najboljši strelec v tej ekipi bodo Norm Richards, voznik - Karim Denz, heker - Riki Lucens. Taktika ropa je možnost "B".
 • Velik kos. V tem velikem poslu lahko vsak dobite več kot 40 milijonov, vendar le, če je celotna operacija izvedena pravilno. Najboljši pilot za helikopter bo Talian, ki bo naredil vse, kar je potrebno in zahteval le 5% dobička. Vozniki lahko sprejmejo Kerim Denz. Arrow izberite katerokoli, razen Gustavo Mota. Taktika mimo je bolje izbrati možnost "B", če izberete "A", potem bo dohodek padel na 68 milijonov.
 • Zdaj poznate vse načine, kako v GTA 5 zaslužiti veliko denarja, in če uporabite naše nasvete, bodo vaši liki zelo hitro postali milijonarji, pomanjkanje denarja pa vas bo najmanj skrbelo.

  Sorodne publikacije