Kako spremeniti jezik govora in druga pogosta vprašanja, povezana s to storitvijo

Platforma za igre na srečo Steam je že dolgo sestavni del prostega časa ogromnega števila igralcev po vsem svetu. Ruski segment, ki je bil med vsemi registriranimi uporabniki v letu 2015 na drugem mestu po priljubljenosti svojega jezika, ne zaostaja.

Vendar pa lahko pri namestitvi aplikacije naletite na težavo, kot je napačen jezik. Tisti, ki iz nekega razloga niso omenili prehoda iz angleščine v ruščino, so lahko med nadaljnjim delom v zelo težkem položaju. Potem, kako spremeniti jezik "pare" v podobni situaciji? Na to vprašanje bomo zagotovo odgovorili v našem članku. Poleg tega bomo poskušali rešiti še en pomemben problem, s katerim se lahko srečate pri uporabi storitve.


Kako spremeniti jezik v "obljubi"?

Kaj se počutite udobno pri uporabi te platforme je, da namestite jezik, ki je za vas najboljši. Danes bomo razmislili, kako spremeniti jezik v paru iz angleščine v rusko, vendar vam lahko zagotovimo, da je ta metoda primerna tudi za druge možnosti.
 • Zaženite »Stream« in se prijavite v svoj delovni račun z uporabniškim imenom in geslom.
 • Pojdite na zavihek Nastavitve, ki bo v angleščini izgledal kot Nastavitve in nato takoj v Vmesniku.
 • Kliknite na Jezik in videli boste, da je jezik tukaj nastavljen na angleščino. Odprli boste seznam razpoložljivih jezikov,izbrano po abecednem vrstnem redu. Poiščite ruski jezik med njimi in pritisnite tipko OK za potrditev.
 • Zdaj morate storitvi omogočiti, da se znova zažene, tako da spremembe začnejo veljati. Izberite ustrezno tipko v pojavnem oknu. • Več nasvetov

  Ko spremenite jezik v "Prompt" in izvedete ponovni zagon, bo vse delovalo. Razvijalci so trdo delali, da bi bila ruska različica čim višja. Če želite spremeniti jezik »Steam« (kot smo rekli prej) in izbrati, na primer, nemščino ali se vrniti v angleščino, potem znova izpolnite vse zgornje korake. Ne pozabite, da so same igre pogosto odvisne od izbranega jezika v odjemalcu. Recimo, da ste se postavili v ruski jezik, tako da bo igra privzeta, če obstaja podpora. Če sledite našim navodilom, vendar je problem, kako spremeniti jezik "Steam" še vedno pomemben, priporočamo, da odjemalca popolnoma odstranite iz računalnika in ga znova namestite. V tem primeru lahko izberete enega ali drugega jezika v namestitvenem meniju.

  Kaj storiti, če »Step« sam spremeni jezik v angleščino?

  To je še en pomemben problem, s katerim se soočajo uporabniki storitve. Ko se Steam zažene, jezik samodejno spremeni jezik v angleščino - kaj storiti? 1. način:
 • Pritisnite tipki Win in R, nato pa se odpre urejevalnik registra.
 • Pojdite na: HKEY_CURRENT_USERSprogramValveSteam.
 • Poiščite datoteko z imenom Languages, kliknite nanjo in izberite "Edit".
 • SpremembaAngleščina v ruščino, nato shranite dejanja s klikom na gumb »V redu«.
 • Metoda 2: Kliknite na bližnjico "Stream" in izberite "Objekt". Nato dodajte "-russian language" (brez uporabe narekovajev) in shranite spremembe. Vso srečo!

  Sorodne publikacije