Edinstven znak Fallout: Shelter - Skrivnostni neznanec

Fallout: Shelter je odlična mobilna strategija, ki jo je ustvarilo vesolje Fallout. Tukaj se morate preizkusiti kot skrbnik v azilu. Morali boste uporabiti vsa svoja strateška znanja, da bo vaša skupnost lahko preživela v jedrski nesreči. V tem malem pripomočku boste spoznali značaj Fallout: Shelter. Skrivnostni neznanec - kdo je on? Kaj bo prineslo srečanje z njim in kako ga najti, bo povedal ta pregled.

Funkcije igre

Da bi se razvili v igri, boste morali skrbno razmisliti o načrtovanju azila. Konec koncev, izboljšanje poravnave je nemogoče brez gradnje industrijskih in stanovanjskih prostorov. In za ustvarjanje sobe boste potrebovali igro valute - kape. Poleg tega je potreben denar za vstajanje raziskovalnih enot ali prebivalcev, ki so umrli zaradi napada plenilcev ali radarcev. Torej več tisoč pokrovov v zalogi ne bo nikoli odveč. Zaslužite denar na različne načine, vendar vam bomo v tem pregledu povedali najpreprostejši in najhitrejši. Govorimo o edinstvenem karakterju, ki bo takoj prinesel veliko število ovitkov za Fallout: Shelter. Skrivnostni Stranger, o katerem govorimo, je zabaven pashal od razvijalcev, ki močno olajša življenje v azilu.Kako ujeti skrivnostnega neznanca v Falloutu: Shelter

Ta igra je znana vsakomur, ki je igral prejšnje igre v seriji. Ta človek izgleda kot klasičen vohun - oblečen jerjavi klobuk in sivi dežni plašč. Skrije obraz za visoko dvignjenim ovratnikom in ta tehnika mu pomaga, da ostane neviden v množici. V Fallout: Shelter Skrivnostni neznanec ni zavetje, vendar lahko njegovi obiski bistveno vplivajo na stanje z igro valute.
Če kliknete nanj, lahko dobite nagrado od več sto do več tisoč naslovnic. Torej bo njegova aretacija ena od prednostnih nalog. Iskanje bo enostavno, če boste sledili situaciji in opazovali znake, ki kažejo na njeno približevanje. Na splošno bodite previdni, ko igrate Fallout: Shelter.


Skrivnostni neznanec. Kdaj se pojavi znak in kako ga najti?

Hitri ogled tega junaka opozarja na posebno melodijo. Če je bil dan zvok, morate hitro poiskati vse sobe v zavetišču. Da bi bilo lažje, potisnite kamero na maksimalno razdaljo in preverite vse vogale Fallout: Shelter sobe. Skrivnostni neznanec se pojavi le nekaj trenutkov. Če nimate časa, da bi ga našli v roku, vas bo igra obvestila o neuspešnem razočaranju signala. To pomeni, da boste ostali brez nagrade. Toda ne bodite razburjeni, ker lik pride v igro vsakih 5 minut, zato bodite pozorni naslednjič.
Na vsaki lokaciji se lahko pojavi skrivnostni neznanec. Poleg tega je njegovo iskanje zapleteno zaradi dejstva, da se ta lik pogosto skriva za pohištvom ali opremo. Torej morate biti zelo pozorni in videti vsaj robove klobuka, paziti na ovire. Todatoda lovljenje znakov vam bo prineslo veliko pokrovov ali težjih nagrad, v primeru posebnega iskanja. Pred Mysterious Neznavstvitse obiske je treba pristopiti zelo resno, in takoj, ko slišite signal zaveze, vrgel vaše podjetje in pojdite na iskanje.

Popravi nekaj napak

Včasih, ko greš skozi igro, lahko naletiš na nekaj napak. Na primer, vidiš Skrivnostnega neznanca in ga poskuša ujeti, vendar ne uspe. Poleg tega lahko naletite na to težavo: vaša igra se bo začela po začetku vsake posodobitve. Da bi se izognili motnjam pri takšnih napakah, morate najti načine, kako jih odpraviti. Kot pri vsaki drugi mobilni strategiji, Fallout: Shelter ohranja pomembno vlogo. To je še posebej pomembno vedeti, kako najti shranjevanje za lastnike platform Android. Najpogosteje na takih mobilnih telefonih po posodobitvi izgine zavetišče, igra pa predlaga, da se ustvari nov. Pomoč popraviti to napako Root Explorer, po katerem lahko spremenite sistemske datoteke igre Fallout: Shelter. Shranjevanje, ki ga prejmete s programom, je treba prenesti v računalnik in ga povrniti na prejšnjo različico, nato pa datoteko vrniti v prvotni imenik. To bo pomagalo popraviti večino napak v igri.

Sorodne publikacije