Kaj je flip flop za CS: GO

Kako olajšati življenje in pridobiti prednost pred nasprotniki? Mnogi igralci raje to počnejo s pomočjo goljufij. Vsi cilji so različni, zato igralca ne obsodite takoj za nepošteno igro, mogoče je samo želel zabavo. En tak program je Triggerbot. Kaj je flip-flop bot in kako ga uporabiti, bo bralec izvedel iz naslednjega članka.

Kaj je prednost

Igralci morajo vedeti, da je flip-flop bot za goljufanje, ki je namenjen sovražnikovemu samodejnemu požaru, potem ko ga pokaže. Ne zamenjajte ga z AIM, saj ta program omogoča streljanje naravnost v glavo, ko goljufija boter samo strelja sovražnika.
S takšno prednostjo igralec ne bo moral potiskati svojega odziva na igro - za njega bo vse naredil avto, kar bo dalo ogromno prednost pred nasprotnikom.

Minus bot flip-flop

Kaj je flip-flop bot za profesionalnega igralca, so njegovi lastni prsti. Mnogi igralci računalniških iger se izogibajo uporabi šifrirnih kod, zato raje razvijajo spretnost »za reakcijo«. Za ostrega igralca ne bo težko narediti strela na skoraj enaki hitrosti kot bot. Z uporabo tega programa preprosto ne morete izboljšati same kakovosti, kar bo posledično vplivalo na proces igre, kar se znatno poslabša. Navsezadnje bodo prej ali slej chitters zagrabili roko in jih iskreno igrali.


Kako uporabljati flip-flop bot

Praviloma je flip-flop bot za "COP: GO" del zbirke goljufij. Po prenosu zbirke goljufij morate zagnati CS: GO in natoodprite program s kodami. Aktiviranje sprožilca bot se izvede s pritiskom na tipko F1. Na spodnji fotografiji lahko vidite, kaj izgleda kot ena od zbirk.
Kot lahko vidite na sliki, lahko flip-flop bot prilagodite glede na prednost igralca. Določite lahko, kje bodo streli potekali v nasprotniku. Nastavite lahko tudi čas pred posnetkom in njihovo število, tako da je manj sumov na uporabo goljufij.

Druge funkcije zbirk šifrirnih kod

Takšni programi niso omejeni na enega sprožilca. Imajo široko paleto funkcij, in sicer: šifre za goljufije lahko:
 • dajo priložnost videti sovražnika, njegovo ime, orožje in količino zdravja skozi stene;
 • omogočajo napenjanje igre brez odkrivanja goljufij;
 • vključujejo zvok opozorila, ko se sovražnik približa;
 • za nadzor sistema vračanja;
 • upočasni gibanje pogleda in pokaže, kje letijo kroglice;
 • vključujejo neskončni skok z neredom prostora (zvonček);
 • za zamenjavo vidnega polja;
 • ne uporablja kupljenih kož za orožje.
 • In to je daleč od vseh značilnosti zbirk za profesionalnega bralca.
  Kaj je flip-flop bot? To je šifra, ki vam omogoča, da streljate proti nasprotniku brez sodelovanja igralca. Praviloma prihaja z naborom drugih funkcij, ki močno povečujejo zmožnosti igralca. Za uporabo takšnih programov je odgovoren igralec, ki ga uporablja. Valve se natančno bori s chitersi, ki poskušajo olajšati igro za navadne uporabnike. Uporaba šifrirnih kod,Igralec tvega, da bo za vedno prepovedan. Profesionalni igralci računalniških iger ne potrebujejo goljufanja, ker so razvili svoje lastne spretnosti, ki so vredne spoštovanja.

  Sorodne publikacije