Goljufaška Guild of Thieves in Skyrim: "Preganjanje"

Ena od najmočnejših organizacij "Skyrim" - Guild of thieves. Njeni privrženci raje ostanejo v senci in od tam, skrivaj in neopazno, da naredijo svoje temne zadeve. Kljub temu pa bo Dovakin imel priložnost, da se pridruži slavnemu cehovju in mu celo pridobi nekaj privilegijev.

Preden postane del tatove elite, mora protagonist opraviti številne naloge. Skoraj vsi izmed njih ne bodo povzročali težav, vendar je ena stvar, ki bo celo Skyrimove veterane potila. "Preganjanje" je ime tega iskanja in gre za to v članku.


Začetek verige

Za začetek Dovakina morate iti v Riften. To mesto je znano po svojih mojstrskih medijih in se nahaja v jugovzhodnem delu kraljestva Skyrim. Tudi tatovski ceh se je zaradi enega od svojih znanih razlogov odločil, da bo tukaj našel svoj sedež in ga skrbno skril v kanalizacijsko omrežje.
Za začetek prve naloge verige je junak samo sprehod po mestnem trgu. Tam bo prišel predstavnik Brinolphove brigandine brigade, ki bo predlagala, da se pokvari majhna parcela. Njegovo bistvo je, da ukrade obroček in ga izvleče iz lokalnega trgovca, za katerega je zaprt. Po tem bo moral Dovakin odplačati dolgove lokalnih gospodarstvenikov, vstopati v posest, sodelovati pri razstavljanju medresnikov in opravljati druge naloge, ki mu jih daje cehovski lopov.Quest "Pursuit" bo na voljo blizu konca verige. Čas je, da se o tem pogovorimo bolj podrobno.


Prehod pri iskanju

Tako je Dovakin pomagal Carliji pridobiti dokaze o svoji nedolžnosti, potem pa je tat predlagal, da se sestane v gostilni "Buena bučka". Na tem mestu izvira iskanje "Skyrim" "Preganjanje". Ko je na mestu, mora junak prepričati Brinhole, da odpre skladišče cehov in se prepriča, da je prazen.
Zdaj mora Dovakin iti na posestvo Riftweed in ugotoviti, kaj je Mercer storil s plenom. Problem je, da hišo varuje nekdo Wald. Stražar se lahko ubije ali prepriča, da da ključ do zapuščine in zapusti ozemlje. Tako ali drugače bo pot do dvorca odprta in junak ne bo imel ničesar drugega kot iti tja. Ko je v hiši, je prva stvar, da pogledamo sumljivo omarico v pritličju. Tam bo skrivni prehod, ki bo junaka pripeljal v skrivno sobo. Tukaj, na mizi, so načrti Mercerja, ki jih mora Dovakin pripeljati do Brinhole, da zaključi iskanje.

Koristni nasveti

Obstaja nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo olajšali opravljanje naloge. "Skyrim", mimo glavne zgodbe, ki bi vas naučil, da je vsako situacijo v igri mogoče rešiti na več načinov, in ta čas ne odstopa od njihovih tradicij. Na primer, Walda, ki varuje posest, ne more samo ubiti, ampak tudi pozvati, da zapusti svoje delovno mesto. To lahko storite na dva načina:
 • Če je junakIma visoko stopnjo znanja v "Starejših", lahko zavede Walda in mu pove, da ga Mercer čaka pri Marku. Stražar bo dal ključ in odšel.
 • Iz Wexa lahko ugotovite, da ima Wald denar Maven. Slednji se bo strinjal, da bo odpustil varnostniku, vendar bo zaprosil za dvojno pero. Najdemo ga na dnu jezera v bližini Riftene.
 • Poleg tega bodo številni gradovi v Mercerjevem posestvu zahtevali strokovno znanje "Zlo". Če prenesete to spretnost, lahko najdete nekaj dragocenih predmetov.

  Bugs

  Med opravljanjem "Skyrim" "Preganjanja" lahko naletite na nekaj neprijetnih napak:
 • Charles ne želi na noben način iti v gostilno in zato se iskanje tam ustavi. Ta težava je rešena z ukazom ukazne mize Setstage tg0720. Premakne porednega tatu na določeno mesto in lahko varno nadaljujete z opravljanjem nalog.
 • Če ste obiskali posest Mercerja in od tam vzeli načrte, preden se je začel začeti prizadevanje "Prizadevanje", bi bila naloga napeljana in njeno izvajanje bi postalo nemogoče. Situacijo bo popravila skupina Setstage tg0710 (začela bo naloga) in Setstage tg0760 (načrti za vrnitev na mizo v dvorcu).
 • Nadaljevanje verige iskanja

  Dovakin lahko po želji nadaljuje z izvajanjem cehov groženj in sprejema odločitve, ki bodo vplivale na celoten "Skyrim". "Preganjanje" je ena najpomembnejših nalog verige, vendar ne zadnja. Po njegovem dokončanju, junak pripada ne le razumeti parcele tatovih bratov in vstopiti v skrivnostnokult, ampak tudi za pridobitev ene od sil temačne boginje Nocturne.
  Mimogrede, z določenim naključjem je zmajar lahko celo vodil Guild of Thieves in se vrnil k svoji nekdanji veličini. Za to bo dobil velik oklep, amulet, ki je spretnost "Starejši", in, seveda, ključ iz zakladnice. Na splošno se tatove misije ne zanimajo le z njihovo ploskvijo, ampak lahko prinesejo tudi dober dobiček.

  Sorodne publikacije