Programi za Java programiranje in učenje

Na Javi je veliko programskih programov, včasih pa je težko določiti njihove izbire. To se zgodi, da uporabnik prenese program, ne podpira želenega programskega jezika in potem mora iskati drugega. V tem članku predstavljamo številne delovne programe, pa tudi izbrane vaje za programiranje Java. Seveda ne moremo predstavljati vseh programov, ker so precej. Ampak najbolj priljubljen in zanimiv še vedno lahko vidite tukaj.

Programi: Java programski jezik

Na tem seznamu bomo predstavili več programov, ki vam bodo pomagali pri obvladovanju tega stanja. Eclipse Močno delovno okolje za ustvarjanje aplikacij na različnih platformah v Javi in ​​drugih priljubljenih jezikih. Obstaja prost, velik plus, da je združljiv z Linuxom. IntelliJ IDEA JetBrains je brezplačen program, ki ima dve različici za različne vrste razvoja:
 • Ultimate - služi za razvoj spletnih aplikacij in programiranja za telefon, kot tudi za poslovne aplikacije. Plačan je, vendar ima brezplačno poskusno obdobje.
 • Skupnost - ustvarjena za programiranje na Java, Groovy, Scala, kot tudi za aplikacije Android. Nato jo prenesite in potrebujete. Če želite to narediti, naredite nekaj preprostih korakov:
 • Pojdite na uradno spletno stran JetBrains.
 • Pojdimo v razdelek Orodja.
 • Izberite program IntelliJ IDEA.
 • Pritisnite gumb Prenos.
 • Prenesite program za naš operacijski sistem.
 • Programski jezik Java

  Obstajaveliko programov in iger za poučevanje programskih jezikov, od katerih jih bomo zdaj upoštevali.


  Začnimo morda iz najbolj zanimivih za večino, in sicer: igre za poučevanje programskih jezikov. CodinGame
  Odlična stran, kjer morate napisati svojo umetno inteligenco s katerim koli programskim jezikom. Morate se ukvarjati z zanimivimi in zabavnimi nalogami, skupaj z vami se boste naučili. Lov na kodo
  V tej igri ste lovec po kodi. Podpira samo 2 jezika - to sta Java in C #. V igri morate iti skozi 14 stopenj, od katerih ima vsaka svoje naloge. Bojna koda
  Priljubljena platforma za mlajše starosti in študente, s katero lahko tekmujete s prijatelji pri pisanju kode v več programskih jezikih, kot so Java, CoffeeScript, javascript, Lua, Python. Klani in celo zgodba, sodelovanje z igralci - vse to vas bo pripeljalo v razburljivo učenje.


  Robocode
  Iz imena igre je jasno, da boste morali v njem ustvariti lastne robote v jeziku Jave in nato izpustiti njihove stvaritve na bojišču. Codewars
  Če ne želite ustvarjati robotov in tekmovati s prijatelji, reševati resnične probleme, potem je ta igra zagotovo za vas.

  Viri za učenje Java

  Obstajajo tudi spletna mesta, kjer lahko proučujete programski jezik brezplačno in tam rešujete naloge. Okoli nekaj lokacij bo zdaj obravnavanih. Coursera Na tem viru boste našli veliko tečajev v programskih jezikih, sedanje ruske lokalizacije. Spletna stran je brezplačna, vendar obstajajo dodatne vsebine, ki jih boste morali plačati. Dalahko na primer iščete brezplačne materiale s svetovnih vodilnih univerz in izvajate praktične naloge, ki ne zahtevajo preverjanja s strani tretjih oseb. Ampak, če je delo preverijo drugi ljudje ali učitelj, potem moraš vilice iz $ 49 (3200 rubljev na mesec.)
  edX Podobno kot vir Coursera (z enako pristojbino), vendar, $ 49 (3200 rubljev). preverjanje nalog in pridobitev certifikata za opravljen tečaj, ostali materiali pa bodo na voljo brezplačno. "Intuicija" Tokrat - to je domača stran, kjer lahko brezplačno ali od 500 rubljev na mesec za mentorske storitve obiskujete tečaje in pridobite dobro znanje, vam lahko pomaga v življenju , lahko to storite sami, in če želite imeti osebnega mentorja, potem morate rahlo izvleči majhno količino.

  Povzemite

  Obstaja veliko več lokacij, programov ali iger, ki vam bodo pomagale naučiti programirati ali se lahko uporabite kot delovni vendar ni potrebno opisati in poznati vseh programov za programiranje v Javi, enostavno je izbrati enega, na katerega se boste navadili in kje bo primerno za vas razviti ali študirati. Na koncu izbira ostane samo za vas.

  Sorodne publikacije