Demoni iz Boj proti senci 2: Orožje, sposobnosti

Shadow Fight 2 je mešanica z zobotrebo med razburljivo igro in razburljivo igro RPG. Tukaj igralci ne smejo le sodelovati v bitkah, temveč tudi sodelovati pri razvoju lastnega značaja. Za kaj gre? Seveda, pri izbiri oblačil, izboljšanju parametrov, študiju novih spretnosti in tehnik ter seveda izboru posebnega orožja. Shadow Fight 2 ponuja boj s številnimi edinstvenimi nasprotniki, od katerih ima vsaka ne samo edinstvene sposobnosti, ampak tudi osebno zgodovino. Vse sovražnike lahko razdelimo na glavne (demone) in šefove, ki se pojavljajo v ječo. Danes vam bomo povedali, kakšni demoni se morajo soočiti z Shadow Fight 2 o orožju, ki ga uporabljajo v bitki, in tudi o tem, kako imajo sposobnosti (seznam teh nasprotnikov ni v celoti predstavljen).


Titan

Demon, rojen med plenilci, ki je kasneje postal njihov vodja. Zahvaljujoč velikemu umu se je lahko dvignil nad druge mojstre. Oblečena v oblečno obleko, ki se ukvarja z grozljivimi laboratorijskimi poskusi. Njegovo orožje v Shadow Fight 2: železnem prijemu, ki drži uro za bombo in strup (lahko ukrade vaše zdravje), harpuno namesto roke. Je sposoben nadzorovati sovražnikov um.

Shogun

Vodja samuraja, ki je vladal v mestu Marmor. Pozna borilne veščine Huquana in skrivnosti posedovanja temnega ognja. Seznam orožja v senčnem boju 2: začarana Katana, osi za metanje in čakre.

Vdova

Šarmanten, vendar prepreden lovec, rojen v sneguv gorah. Ima borilne veščine Xinjianga in ledene elemente. Kot glavno orožje je bolje uporabiti posebnega oboževalca, ki je sposoben kraje zdravja kot kovine - sovražnih kun in ubijalskih bodal.


Mesar

Rojen v mestu, ki je znano po velikem trgu. Poleg odličnih kuharskih veščin je Myasnik lastnik kitajske Wushu Bai Mae Quan. Med bitko upravlja ogromne kovače, zaradi česar nasprotnik krvavi in ​​uporablja chakram. Kar se tiče čarovnije, lahko Mesar premika velike zemeljske in skalne masive. Prav tako lahko prevzame nadzor nad drugimi materiali, kot so pesek, glina, lava itd.

Fig

Zadnja demonska zora iz igre Shadow Fight 2 se je rodila v mestu, kjer prevladujejo dolge noči. Je lastnik borilnih veščin, imenovanih Tanglanguang, znan tudi kot slog čaščenja. Kot čarovnik uporablja udarni val, zna nadzorovati pretok zraka in ve, kako premagati vrtince in tornade. Kot orožje Rhys raje uporablja kremplje, shurikene in kovinske nože.

Sorodne publikacije