Kralj tatov Skrivnosti: past

Kralj tatov - mrežna igra, kjer mora igralec braniti svoje prsi pred napadanjem sovražnikov. Pravilna taktika bo pomagala ne samo shraniti svoje zaklade, temveč tudi povečati njihovo število.

Naloga igre

V ruskem jeziku kralj tatov pomeni "kralj tatov". Pomen igre je braniti zakladnico in napadati sovražnike, da bi izkoristili dobiček. V Kralju tatov boste s pasti in pobiranjem ključavnic pomagali zgraditi oviro, ki jo bodo drugi igralci težko premagali. Pravilno izbrane ovire bodo rešile gore dragocenih kovancev, napadi na sovražnike pa bodo povečali zaklade, zaradi česar bodo najboljši med tatovi.


Veliko denarja se ne zgodi

Vse izboljšave in objekti bodo stali malo, zato bo potrebno veliko denarja. Morate iti v igro pogosteje, da si zagotovite dovolj. Kovanci se lahko najdejo v zavetišču in po zajetju min na zemljevidu se bodo pojavili diamanti. Napad na sovražnikovo ječo ni edini način, da dobite denar. Drug način, kako zaslužiti denar, je preko posameznih misij. Običajno lahko dobijo več denarja.

Napake v obrambi

Da bi našli ranljivosti v obrambi, je treba nenehno preverjati ponovitev napadov. Vključeni so v varnostni dnevnik. Zadnji trideset napadov na zavetišče bo zabeleženo. Ogledate si jih lahko kadar koli in zlahka prepoznate šibke točke. Po neuspešnem napadu sovražnika na brlog v kraju njegove smrti ostanejo delci.Njihovo veliko kopičenje bo določilo najučinkovitejšo oviro. Če koščki niso okoli nje, je kralj tatov nepravilno urejen. Bolje je zamenjati ali izbrati ustreznejši kraj za to.


Najboljša mesta za motenje

Pravilno umeščanje pasti v ječo v Kralju tatov bo zaščitilo zaklade. Odličen kraj za vmešavanje - vrata. Neizkušeni igralci, ki ponavadi nimajo reakcije, se ne bodo mogli pravočasno odzvati in padati v past takoj, ko vstopijo v brlog. V Kralju tatov ni potrebno, da postavite pasti na en segment poti. Bolje jih je zgraditi na začetku, sredi in vsekakor na koncu. Vzpostavitev ovire čez ječo bo zadržala sovražnika v stalnih stresih, povečala možnost, da bo naredil napako in udaril v past. Zadnjo past mora biti postavljena blizu prsnega koša.

Izboljšanje ovir in ključavnic

V Kralju tatov je postavitev pasti in ključavnic, pravočasne izboljšave le-teh igrajo pomembno vlogo. Ovire med nadgradnjo ne delujejo, zato ne morete izstopiti iz igre. Najboljša možnost je izboljšati pasti eno za drugo. Ključavnice odlično ščitijo brlog pred sovražniki. Igralci bodo porabili čas in lončarje, medtem ko jih bodo skušali razbiti. Zato je bolje namestiti veliko število ključavnic.

Popolno ravnovesje

Ne pozabite na napad. Da bi oropali ječe drugih igralcev, je bil uspešen, junak mora imeti ustrezno opremo. To bo pomagalo izboljšati značilnosti in ukrasti več denarja od sovražnikov.Pridobljene gobe in listi bodo potrebni pozneje, da se izboljša oprema, zato jih je bolje zbrati. Popolna kombinacija napada in obrambe bo to naredila najboljše v igri.

Sorodne publikacije