Pobeg iz zapora - podrobno hoja

Uganke - žanr igralne industrije, kjer je potrebno uporabiti logično razmišljanje in veliko razmišljati. Odličen predstavnik te kategorije je projekt Prise Escape. Prehod te igre prikriva veliko ugank, rebus in zahteva nestandardno razmišljanje. Ravni so zmedene in napolnjene z mnogimi oblikovnimi elementi. Včasih je preprosto nemogoče najti potrebne elemente med njimi. Izkušeni igralci so prišli do nekaj dobrih nasvetov, ki lahko poenostavijo igro za povprečno osebo.


Kratek opis

Ta projekt je bil razvit za mobilne platforme. Ljudje lahko kadarkoli vstopijo v igro, gredo skozi več ravni in skrijejo svoj pripomoček. Skupnost oboževalcev je že priznala, da je Prison Escape - mimo - eden najbolj zanimivih. Razvijalci so poskušali vključiti veliko število ugank z nestandardnim pristopom. Včasih je najboljši izhod iz zapora zapornikov in potem se bo odločitev začela hitreje zavedati.

Igranje

Prehod igre Prison Escape je popolnoma odvisen od posebnosti igranja. Vsaka nova raven je zaprta soba, iz katere je potrebno najti izhod. Notranjost je odvisna od kompleksnosti. Prve faze se bodo spoznale in namenjene seznanjanju uporabnika z osnovami. Pomembno je, da natančno preučite razlike v lokaciji objektov, vzvodov, ključavnic, premikov. Na splošno je vse, kar bi lahko bilo koristno, če igra Prison Escape postane preveč zapletena.

Splošni nasveti

Prvič, po vstopu v lokacijo je vredno pogledati nazaj. Vsak element okolja je lahko ključ do pojma, zato ne poskušajte ničesar zamuditi. Vsak tresk, mehanizem, skriti predmet se bo strinjal v iskanju izhoda. Na primer, v sobi so verige z utežmi, vendar so tesno pritrjene na posteljo. To pomeni, da je nekje v sobi ključ za njihovo odstranitev, in še vedno obstaja kraj, kjer se ta predmet uporablja. Najverjetneje je stena zlom, ki ji sledi kombinacija kode na vratih. Če vedno razmišljate v tej smeri, potem nobena težava pri prehodu Prison Escape uporabniku ne bo uspela. Ne pozabite, da uganke zahtevajo največjo koncentracijo. Previdnost bo vedno najboljša pomočnica pri iskanju naslednje rešitve. Na visokih nivojih v prostorih bo potrebno rešiti celotne verige ugank z desetimi ali več koraki. V procesu učenja se bo koncentracija začela razvijati. Zakaj se igra sama spodbuja in to je še en razlog, da se preizkusite v njej.

Sorodne publikacije