Družba Heroes 2: Goljufije, moda in pregled igre

Ena izmed najbolj priljubljenih strategij za igralniško industrijo je danes Company of Heroes 2. Goljufije, moda in številni pregledi so bili narejeni na podlagi popularnosti projekta po izdaji. Zanimiva ploskev in kakovostno delo razvijalcev sta igro pripeljala v žanr TOP. Štiri leta kasneje še naprej skakuje, kupuje in uživa v predstavljeni mojstrovini.

Pregled igre

V družbi Heroes 2 je vredno začeti z načrtom. Zgodovina Velike domovinske vojne ni predstavljena kronološko. Povedala jo je disident, ki je bil obsojen na smrt, nekdanji vojaški častnik Lev Isaakovich. Igralcem je dana edinstvena priložnost, da preizkusijo poveljniške sile na različnih bojiščih - od obrambe Staljingrada do napada na Berlin.


Poleg tega igranja ni osredotočena na glavne dogodke v vojni. Igralcem je povedano, kako so sovjetski vojaški obveščevalci poskušali ukrasti tančico Tiger za študij, izpustitev zapornikov iz taborišč in še veliko več. Igra popolnoma dopolnjuje grafiko in fiziko najvišje kakovosti, ki je bila na voljo v času 2013.

Pomožni goljufa

Razvijalci Company of Heroes 2 niso namenoma vstopili v igro, zato neposreden vnos ukazov preko konzole (pritisnite tipko Tilda) ni na voljo. Oboževalci so poskrbeli za možnost varovanja in ustvarili številne trenerje - pomožna orodja za aktiviranje gesel. Nameščeni sta ločeno in prilagojeni v posebnem oknu. V tej strategiji so kodeksi običajno razdeljeni na tiste, kinemogoče, in goljufije pomožnega značaja. Druga kategorija vključuje aktiviranje ekip na neskončno gorivo, strelivo, populacijo in zmožnosti takojšnjega pretovora.


V podjetju Heroes 2, goljufija v tej smeri ne bo izenačila zanimanja za igro, ampak bo še lažje. Gorivo in strelivo bo omogočilo vojakom, da hitro ujamejo nadzor na zemljevidu brez nepotrebne izgube časa. Takojšnje ponovno nalaganje sposobnosti vam omogoča, da v zasedi razmislite in ne izkusite rezultata naslednjega ponovnega predvajanja brez posebnih spretnosti. Vse kode se sprožijo s tipko F1-10 po namestitvi trenerja, vendar je možna tudi prilagoditev.

Nasveti za hitri ogled

Za uporabnike, ki želijo hitro prebrati zgodbo o družbi Heroes 2, se bodo neskončne življenjske goljufije, črpanje in moč popolnoma ujemale. Takšni ukazi ne bodo prisilili uporabnika, da se preveč obremenjuje, in celotna igra se lahko zaključi v enem ali dveh prostih večerih. Največje število življenj bo enostavno ubilo sovražnika in ne bo poskrbelo za lastno moč ali strateški pristop. Črpanje vojakov bo uničilo sovražnike v nekaj sekundah. Pri takem urniku je potrebno samo 10-15 minut, da očistite eno samo kartico.
Vredno je razumeti, da se lahko takšna igra hitro naveliča, saj misije postanejo neverjetno preproste. Čit se lahko vklopi in izklopi, odvisno od situacije. Projekt bo večkrat določil zapletene pogoje, da bo uporabnik prešel fazo. Morali boste premagati nalogo in toni se zgodilo, so bile ekipe zasnovane za neskončno življenje, črpanje in moč.

Spremembe

Če se med igro Društva junakov 2 izgubi obresti, bodo modifikacije pomagale popraviti situacijo. To je razvoj oboževalcev po meri, ki vključuje popolnoma nove zemljevide in enote. Med njimi so spremembe, kjer morate braniti zombija. Namen modsov je reproducirati podrobne bitke Velike domovinske vojne. Dodajo ogromen arsenal tehnik in še veliko več. V podjetju Heroes 2 vam moda omogoča neskončno predvajanje vašega priljubljenega projekta in uživanje v dogodkih na zaslonu.

Network Battles

Mnogi lastniki piratskih strategij se sprašujejo, če je možno igrati družbo Heroes 2 preko omrežja. Način za to je bil izumljen že dolgo časa. Dovolj, da imate račun v Steamu, namestite posebno datoteko FIX in prilagodite parametre (če je potrebno). Potem bo Steam digitalni kupec sprejel pokvarjeno različico za uradnika in lahko vržete ali sprejmete povabilo k sodelovanju v bitkah. Lastnikom kupljene igre ni treba iti na ta način. Za njih se vsi strežniki odprejo takoj po prenosu odjemalca ob katerem koli času dneva. Samo vpišite svoj račun, ustvarite bitko ali se pridružite obstoječi bitki.

Sorodne publikacije