Enderal: Shards of Order - pregled, funkcije in moda

Pogosto, dokler sprememba slavne igre ne postane hladna? Če je projekt podoben igralcem, bodo sanjali o sprostitvi naslednjih delov ali vsaj o sprostitvi dodatkov. S spremembami isto zgodbo. Nekateri so dobri, nekateri so odlični. Danes smo izvedeli, kaj je postala "fan" različica Skyrim Enderal: Shards of Order.

Vir

Preden razstavimo dela nemških moderatorjev, se spomnimo, na podlagi katerih se je pojavil. Elder Scrolls V: Skyrim je ena izmed tistih iger, ki se pojavijo enkrat v petih letih in pritegnejo pozornost milijonov igralcev. Ta večplastni, odprtokodni projekt igranja vlog se je pojavil pred šestimi leti. Bethesda Softworks je delala enako.


Kot je razvidno iz naslova, je to peti del igre, ki je sčasoma prišel iz najbolj priljubljene serije. Zato smo v letu 2016 predstavili ponatis za računalnike in konzole. Razvijalci so posodobili grafiko, podporo za prilagoditve po meri in pustili dodatek. Do leta 2014 je bilo prodanih 20 milijonov izvodov.

Značilnosti

Pred pregledom Enderal: The Shards of Order spomnimo se, kako je bil izpuščen peti del starejših svitkov. Ta serija je bila podobna prejšnji. Igralcu je omogočil, da se je gibal po odprtem svetu, prosto potoval in raziskoval okolje. Junak samostojno najde zadrege za sebe in se spusti na nove lokacije. Glavni dogodki se odvijajo v Skyrimu. To je pokrajina na celini Tamriel. Od dogodkov v četrti seriji je minilostar 200 let. Niso prikrajšani za nov del in glavno zgodbo. Zgodovina se začne s pojavom močnega zmaja z imenom Alduin. Glavni lik - "dragonborn", mora izpolniti naloge. Vsekakor mora ustaviti oživljanje zmajev in poraziti Alduina.


Mod

Končno smo prišli do junaka pregleda. Na začetku je treba opozoriti, da Enderal: Shards of Order ne obstaja v ukrajinščini. Natančneje, vmesnik je bil preveden v ruski jezik, vendar je sama igra predstavljena v angleščini ali nemščini.
V letu 2016 se je pojavila predhodna napoved skupine moderatorjev iz Nemčije. SureAI obljubil, da bo sprostil ne samo mod, ki bo kot običajno lagayut, hrošč in nagajati igralce. Takoj so opozorili, da ima igralec povsem novo zgodbo in lokacijo. Tako je bilo v začetku julija sproščen dodatek k Skyrim, Enderal: The Shards of Order. Na začetku se je projekt pojavil v celoti v nemščini, zato so morali nekateri čakati na prevod vsaj v angleščini. Že v času objave je postalo jasno, da je igra lepa, popolnoma nova in še vedno fascinantna.

Sistemske zahteve

Mod je bil "težaven" in mnogi so bili vznemirjeni zaradi svojih sistemskih zahtev. Vendar, glede na to, koliko dela in truda je bilo vloženega v ta projekt, bi bilo nespametno pričakovati, da bo šlo za pisarniške računalnike. Še posebej razburjen s strani navijačev, ki od glavne petega dela niso spremenili "železa". Bili so najtežja stvar. Toda na splošno, če imate sodoben igralni računalnik, bo ta način deloval mirno.
PravilnoOperacija zahteva operacijski sistem Windows od sedme različice. Procesor je lahko Intel Core2Duo E7400 čip in zgoraj. RAM mora biti 4 GB. Morate kupiti grafično kartico, ki ni slabša od GeForce 9800 GTX z video pomnilnikom vsaj 1 GB. Velikost igre 10 GB na disku mora biti brez 14 GB.
Zdaj je na voljo na internetu za Enderal: The Shards of Order.

Prednost

Tako se je zgodilo, da niso vsi igralci všeč peti del Skyrima. Dejstvo je, da nekateri igralci menijo, da to ni absolutna RPG. Za večino je projekt postal preprosta "brady", namenjena raziskovanju sveta, občudovanju lepote in iskanju različnih artefaktov. Subjektivno, toda ta serija je imela malo zapleta. Raztegnjena je bila, včasih dolgočasna. Zaradi velikega odprtega sveta mora igralec nekaj minut vzpenjati na hrib, hoditi v tišini. In tudi če junak najde dogovor, se sooča z zelo poenostavljenimi znaki II. Ne izgledajo dobro, pravijo, da ni jasno, kaj, in pošljejo zakladnico. Tudi dialogi se niso razlikovali predvsem zaradi spletk, humorja ali zanimanja. Vsi niso bili poškodovani ali privlačeni. Zato je igra precej zanimiva. Toda spremljanje zgodbe in komuniciranje z liki je bolj dolgočasno. In tukaj je glavna prednost Enderal: The Shards of Order. Prehod je veliko bolj zanimiv. Na splošno je dejstvo, da je mogoče spremeniti peto serijo, velik plus. Zato veliko število modsov. Seveda niso vsi uspešni in delajo brez izjeme.Toda zelo dejstvo, da lahko spremenite znake, "okrasitev" navado serije, ustreza.
Nemška sprememba je šla še dlje. Imamo popolno spreobrnitev. Poleg tega se je vse spremenilo tako radikalno, da nekateri ljudje samozavestno imenujejo to spremembo bodisi kot globalni dodatek ali kot neodvisno igro.

Prehod

Na žalost se je v opisu prehoda težko izogniti kakršnim koli spoilerjem. In v tem je glavna prednost mode - njena orientacija ploskve. Vse se začne zlo. Ampak ne skrbite, ne bo teh grozljivih izkrivljenih posameznikov, ki bodo skokovito skočili z zaslona in igralcu sanje za naslednji teden odvzeli. Pred nočno moro je prišlo profesionalno, ne da bi pogrešali podrobnosti.
Poudarek je bil na ozračju. Junak komunicira z očetom. Slednji je bil dobro oblikovan značaj. Posebej kul delo na njegov glas. Kot da na začetku normalno govori z nami, vendar se mu po sekundi glas spremeni. Spremeni se v strašilo in okoli ognjenih vžiga. Razvijalci iz Enderal-a: Shards of Order nas v kratkem videu seznanijo z glavno idejo mode. Tukaj spoznavamo rojstne dneve, njihovo življenjsko pot. Nato se lokacija spremeni in igralec odkrije svojega junaka. Postal je begunec. Po vojni je zapustil eno od verskih kraljestev. Ker je naš junak suženj, se odloči prodreti v ladjo in prečkati neopaženo.

Nastavitev

V zaboju srečamo prijatelja v nesreči. Začnimo pogovor, po katerem nam igra omogočiprilagodi znak Možno je izbrati dirko za junaka in njegov videz.
Kot smo že omenili, se Enderal: Shards of Order v ruskem jeziku razlikuje od petega dela Starejših Scrollov. Zato je takoj vidna razlika v dirkah. Ne moremo izbrati ravnih mačk ali kuščarjev. Sedaj morate biti eden od štirih tipov ljudi in pol-eter. Zadnje bitje je mešanica človeka z vilini.

Začetek

Ko je slika znaka konfigurirana, lahko začnete prehod. Skupaj z novim prijateljem uničimo več mornarjev, nato pa se srečamo s čudno žensko. Po tem nas člani posadke ujamejo s partnerjem in naše prijateljstvo se prekine, ker prijatelj v telesu dobi meč. Mi smo preprosto vrgli na dno morja.

Zgodovina

Za odpravo posebnih spoilerjev je pomembno omeniti, da je mod dobil linearno krivuljo. Nekdo lahko zdi slaba možnost, nekdo, nasprotno, bo pohvalil razvijalci za to. Kljub temu je vsak dialog razburljiv, zanimiv. Jasno je, da je bilo besedilo dobro napisano in premišljeno. Znaki so bolj realistični. Po nekaj pogovorih postane jasno, da je zgodba v "Enderale" pomembna, in to se je treba spomniti. Igralcu bo na voljo več udov. So logične med seboj, zato ni presenečenj. Obstaja igra in "točka brez vrnitve." O tem virtualni svet nujno opozarja. Ne da bi ga dosegli, je svet še vedno mogoče raziskati. Po mnenju razvijalcev, sprememba igralcev porabi 30 do 100 ur. Težko je reči - to je posamezen primer. Nekdo lahkoga prenese takoj, ne da bi končali dodatne naloge. Newbies se počasneje spopadajo z nalogami. Ampak v povprečju, je dovolj 60-70 ur, da bi skoraj vse naredili za 100%. No, ruska različica Enderal: Shards of Order se lahko dopolni s pomožnimi misijami. Pogojno ne vplivajo na "zgodbo", temveč odprejo več informacij o svetu in dogodkih. V bistvu ostajajo naloge, ki so bile v glavni igri.

Osnove

Sprememba temelji na nekaterih načelih, ki jih mora igralec razumeti. Prvič, magija je sestavni del sveta. Razlog za to je dejstvo, da vpliva na zgodovino in idejo o nalaganju in reševanju misije. V igri se izkaže, da je magija neke vrste portal na drugo lokacijo z drugo zgodbo. Da bi pokazali pomen tega elementa, je bilo odločeno, da se uvede "Arcane Fever". Nori na čarovnike, ki prepogosto gledajo na ta portal. Raven tega kazalnika se lahko razlikuje glede na količino uporabljene magije. Drugič, zelo dobro predpisana ta čas znakov. Vsekakor niso postali super-izvirni ali izjemni, vendar niso izgubili radovednosti. Imamo veliko junakov, ki prinašajo nekaj novega v zgodbo. In če ne vplivajo na glavno zgodbo, potem zabavajte igralca s svojimi basni. Tretja točka so gostje, za katere sploh ne želite uporabiti goljufij. Enderal: Shards of Order je naredil igralcem popolnoma noro nalogo, ki se zabava in zabava, medtem ko razredčuje resno igro. Na primer, obstajapriložnost, da pridete do stolpa, tam pijete, kadite jaslice in se pogovorite s prijateljem o eksistencialnih temah.

Pumping

V zvezi z glavno igro je prejela nekaj spremenjenega igranja. Izkušnje lahko pridobite iz kakršnega koli razloga. Na primer, so ubili sovražnika - dobili nagrado. Pripravljeni napitki - plus dodatne izkušnje. Kazalniki enake sposobnosti ostajajo nespremenjeni. Da bi izboljšali svoje sposobnosti, morate skrbno preučiti celoten sistem.
Ko lik "apates" na ravni, dobi točke: za trening, kraft in spomin. Igralec lahko dvigne tri indikatorje: zdravje, vzdržljivost ali mano. To je, kot da bi za te točke lahko povišali maksimalno vrednost spretnosti, vendar bi morali upoštevati nekatere nianse. Na primer, spretnost za izboljšanje preprosto ne deluje, morate vnaprej uporabiti učno knjigo. Vsakič se njegova vrednost dvigne. Zato je celoten sistem videti pameten in težaven. Če želite prenesti znak, morate ne le dobiti te točke, temveč tudi porabiti finančno. Po eni strani ni tako težko in ni težav z delovnim denarjem. Po drugi strani pa je dolgočasen in zakasnjen s prehodom.

Razvoj

Kot se spomnite, je bil glavni del igre odlična grafika. Mnogi še vedno trdijo, da so najljubše aktivnosti v The Elder Scrolls V: Skyrim občudovale pokrajine in ure sprehodov po odprtem svetu. Mod Enderal: Shards of Order izgleda nekoliko slabše. Pred nami je velik Arc, ki navdušuje s svojimi gorami, gozdovi in ​​džungli. Svet okoli nas ostaja privlačen. Todadobri vtisi se potisnejo, ko tisoče krat srečate enake živali ali podobne znake. Tudi s tehničnega vidika vse ni bilo gladko. Moda je bila vedno "znana" zaradi svojih hroščev in to ni bila izjema. In škoda, da ni preprostih napak. Bilo je hroščev, ki so bili izbrisani iz virtualnega sveta likov, in scenariji iger so nekje izginili. Bilo je nešteto podobnih napak: angleščina se hitro spreminja v nemščino, nato pa most pred nami pade skozi zemljo, potem se igra odloči, da se popolnoma zapre.

Pomoč

Na žalost je uporaba goljufij na ta način običajna. To je posledica dejstva, da nekateri res pomagajo prenesti igro s spopadanjem z žuželkami. Seveda obstajajo Endersi: Kode reda za leni, ki izboljšujejo veščine in dodajajo nove spretnosti. Na splošno je toliko dobrega. Na primer, da se znebite slick downloads, lahko uporabite player.additem 0000000f ukaz. Potem bralec doda število kovancev, ki jih potrebujemo. Da bi dobili neranljivost, vnesite tgm. Obstaja veliko število kod za dvig znanja, obrti in spominov: nastavite Lernpunkte, da postavi Handwerkspunkte na Arkanistenfieber in ga nastavite. Po vsakem od njih nastavimo želeni parameter. Mod vam omogoča nastavitev časa. Na primer, nastavite določeno vrednost ali nastavite hitrost. Če vnesete nastavljeno časovno obdobje na 1, bo čas v igri enak stvarnemu. Na splošno obstaja veliko podobnih kod. Najdete jih tako, da namesto strani X vnesete ključno besedo pomoči X (od 0 do 4). Mimogrede, kot pravijo izkušeni igralci, lahko del tega goljufanja za The Elder Scrolls V: Skyrim pride pod ta način.

Nastavitev

Če ne veste, kako nastaviti Enderal: The Shards of Order, ne skrbite. Pri prenosu ni težav. Samo poiščite želeno datoteko in jo prenesite. Nato sledite navodilom in prenesite igro v računalnik. Vse je skoraj enako.
Poenostavila je namestitev modifikatorja z razsmernikom. Je brezhiben in ne zahteva dodatne manipulacije datotek.

Zaključek

To je bilo "nadaljevanje" petega dela Starejših Scrollov. Očitno ni imel dovolj denarja. Če bi ekipa dobila dodatne finance, bi najverjetneje lahko izboljšala svet, odstranila hrošče in izboljšala glas. In vendar, če vprašate večino igralcev, ki so že preizkusili Enderal: The Shards Of Order, ali želijo igrati igro, najbolj enkratno odgovorite z "da". Kaj je skrivnost? Oboževalci projektov Bethesda verjamejo, da je različica SureAI-ja preobrnila mnoge v tiste čase, ko ta igralec le priznava ta svet. Seveda, ljubiteljska različica ne bi mogla preseči izvirnika, vendar najverjetneje nihče ni načrtoval. Razvijalci so se želeli obrniti na občutke igralcev, ki so leta 2011 cenili ta neznani svet. Vsakdo se je uspel vrniti na neznano lokacijo, ki je pripravila veliko presenečenj. Najbolj kul je, da so za vsakim hribom odkrili nekaj novega, nekaj, česar ni sprejel več sto zvestih navijačev. Ta zgodba ni "naredila" starega. Spomnila me je vse. In kar je najpomembneje, draga nostalgija je bila popolnoma brezplačna.

Sorodne publikacije