Electrolux vlažilnik zraka: modeli, navodila, pregledi

Včasih, ko vstopite v sobo, lahko začutite vonj dihanja. Pogosto se taki problemi pojavljajo med ogrevalno sezono. Razlog za to je preveč suh zrak. Vendar pa osebi ne prinaša le neugodja, lahko pa tudi negativno vpliva na zdravje. Da bi se izognili takim težavam, smo razvili posebne zračne vlažilce. Presenetljivo, toda preden so se ljudje spopadli s tem improviziranim sredstvom: obesili so se v sobo mokre brisače, dali lonce z vodo. Zdaj se je vse dramatično spremenilo. Naprave, zasnovane za vlaženje zraka, so majhne, ​​zelo funkcionalne in enostavne za uporabo. Zdaj lahko kupite naprave, ki se zlahka spopadajo z nekaj nalogami. Uporabljajo se na primer za vzdrževanje nivoja vlage, dezinfekcije in čistega zraka.

Malo verjetno je, da bi kdorkoli dvomil, da je blagovna znamka Electrolux trenutno najbolj priljubljena. Njeni izdelki v številnih ocenah imajo vodilni položaj. Humidorji niso postali izjema. Instrumenti tega podjetja so kupljeni za spalnico, otroško sobo in pisarniške prostore.

Na kratko o proizvajalcu

Electrolux je trenutno eden največjih proizvajalcev. Švedska kakovost se že dolgo dokazuje na domačem trgu. Paleta izdelkov je precej velika. Vizitka blagovne znamke je funkcionalnost, zanesljivost, visoka kakovost in trajnost. To so merilarazlikujejo izdelke Electrolux od drugih proizvajalcev. Podjetje ne proizvaja preveč poceni modelov. To je mogoče pojasniti z dejstvom, da švicarska kakovost ne more stati malo denarja. Paleta izdelkov Electrolux ima vlažilce, ki so namenjeni za domačo in profesionalno uporabo. Pri izbiri je potrebno paziti na to, katero območje se izračuna po enem ali drugem modelu. Tudi v liniji so naprave, ki niso namenjene le navlažitvi zraka. Sposobni so ga čistiti iz različnih patogenih mikroorganizmov in prahu, pa tudi uničiti neprijetne vonjave.

Zakaj potrebujemo vlažilce

Nedavno so znanstveniki po vsem svetu zaskrbljeni zaradi zdravja človeštva. Ugotovili so, da lahko pomanjkanje vlage v prostoru negativno vpliva na dihalni sistem in stanje kože. Zaradi tega mnogi priporočajo uporabo novega razvoja - vlažilnika zraka Electrolux. Da bi se izognili težavam, kot so luščenje kože, suhost, srbenje, nastajanje gub, kronični izcedek iz nosu, kašelj, motnje spanja, je treba zagotoviti optimalno raven vlažnosti v prostoru. Če se odrasla oseba, ki ima problem s suhim zrakom, lahko brez resnih posledic spopade, potem bo za otrokovo telo to velik problem. Glede na to, da otroci še nimajo močne imunosti, so najbolj dovzetni za virusne in kronične bolezni, alergije. Mnogi bodo presenečeni, da lahko suhi zrak vpliva tudi na delovanje gospodinjskih aparatov. Rastline, ki stojijo na takšnih območjih, bodo tudi pokvarile, izsušile. Če ste vprostor za zdravljenje uporabljajo naravni les, kot tudi pohištvo iz tega materiala, nato pa je treba vlago ohraniti na optimalni ravni. V nasprotnem primeru bo to pripeljalo do tega, da bodo ti predmeti hitro postali neuporabni.

Vrste vlažilnikov

Vlažilci na trgu so se pojavili pred kratkim. Kljub temu pa hitro pridobivajo na priljubljenosti, saj jih mnogi kupujejo za uporabo v pisarniških prostorih in stavbah. Povečano povpraševanje je mogoče pojasniti tudi po nizki ceni. Funkcija vlažilnika omogoča uporabo naprav tako v zimskem kot tudi v drugih letnih časih. Zaradi dejstva, da ne samo, da vlažijo zrak, ampak ga tudi čistijo, jih je veliko kupcev nastavilo, da nevtralizirajo neprijetne vonjave.
Za izbiro pravilnega vlažilca zraka Electrolux je treba upoštevati njegove vrste. Razlikujejo se po stopnji uspešnosti, načelu dela in razpoložljivosti dodatnih možnosti.
 • Tradicionalni videz je najcenejši in zato priljubljen. Deluje s pomočjo posebnih vložkov, ki impregnirajo z vodo. S pomočjo ventilatorja začne tekočina izhlapevati, zaradi česar se zrak vlaži v prostoru.
 • Tip pare deluje tako, da ogreva vodo. V delovnem stanju naprava ne samo vlaži sobo, temveč lahko tudi poviša temperaturo za nekaj stopinj. Njegove prednosti vključujejo sposobnost razkuževanja zraka.
 • Ultrazvočni vlažilnik Electrolux je trenutno najbolj funkcionalen. Njegovo načelo delaje, da zrak v napravi prehaja skozi par, ki ga tvori ultrazvok. Proizvajalec je v napravi uporabil dodatne možnosti, kot sta dekontaminacija in odstranjevanje prahu.
 • Pranje zraka. Ta naprava se uporablja za čiščenje prahu iz prostora. Za vlaženje se uporablja redko, saj je učinkovitost tega parametra minimalna. Pomanjkljivosti so močan hrup med delom in velike dimenzije.
 • Kratek pregled modela EHU-3515D

  Ta naprava ima majhno težo in dimenzije. Njegova funkcionalnost je precej velika. Kvalitativno vlaženje zraka se zagotavlja s posodo za vodo 65 l. Proizvajalec je uporabil poseben filter za vlažilec zraka. Electrolux je podjetje, ki uporablja samo inovativne tehnologije. Čiščenje vode se izvaja s srebrovimi ioni, ki jo tudi mehčajo. To je pomembna prednost, saj se lahko popolnoma znebite bele plošče, ki se lahko usede na pohištvo ali oblačila. Za kakovostno delo je priporočljivo vsaj enkrat v treh do štirih mesecih zamenjati filter z novim. To je v prosti prodaji (povprečna cena - 800 rubljev). Glede na to, da je vlažilnik Electrolux EHU-3515D večnamenski, so razvijalci na njem namestili svetle barve. Kot inovativne tehnologije so se na primer za alergije uporabljali posebni režimi. Uporabnik lahko spremeni parametre hlapov in curka. Da bi zagotovili maksimalno udobje, lahko uporabite funkcijo"Mikropar".

  Opis vlažilnika EHU-2510D

  Ta model je ultrazvočni vlažilnik Electrolux. Vključena so navodila za opis vseh funkcij, ki so vredne veliko pozornosti. Delovanje naprave je visoko. V eni uri lahko izhlapi 400 mm vode. Med postopkom vlažilnik porabi 40 vatov. Največji učinek dosežemo v prostoru, katerega površina ne presega 50 m 2. Uporablja se za vlaženje, čiščenje mikrobov, prahu in slabih vonjav. Potek dela je nastavljen samodejno. Naprava, ki se prodaja za približno 8000 rub., Je sposobna čistiti in segrevati vodo, vzdrževati vlažnost na optimalni ravni.

  Model Electrolux 3510D

  Ultrazvočni vlažilnik Electrolux EHU-3510D je trenutno najbolj priljubljen. Njegove dimenzije so dovolj kompaktne. Zasnova je izvedena v modernem stilu. Opremljen z velikim seznamom funkcij. Ima visoko stopnjo učinkovitosti. Razvijalci pod pogojem, dva načina: z uporabo tople in hladne pare. Ta model je sposoben učinkovito očistiti zrak pred velikim kopičenjem škodljivih mikroorganizmov. V delovanju je naprava precej preprosta. Za udobje je na voljo daljinski upravljalnik in zaslon. Samodejne načine lahko aktivirate. Kljub velik seznam prednosti, ta model je cenovno dostopna vrednost, ki je približno 5000-6000 rubljev. Priljubljenost tega vlažilnika se uporablja tudi zaradi razpoložljivosti načinov za alergologe, noč in otrok.

  Vlažilec zraka Electrolux: reviews

  Mnenje kupcev je bolj pozitivno. Povpraševanje potrošnikov se je že več let povečalo, saj so se te naprave izkazale le na dobri strani. Večinoma jih kupijo ljudje z alergijskimi boleznimi. Tudi raziskava kupcev je pokazala, da mnogi od njih postavljajo naprave v otroške sobe. Posebno pozornost si zasluži filter za vlažilnik Electrolux. Zahvaljujoč njemu se čiščenje odvija na visoki ravni.


  Zakaj mnogi raje želijo izdelke te blagovne znamke? Najprej za prednosti: učinkovitost dela, velika funkcionalnost, sodoben dizajn in enostavnost upravljanja. Vendar pa je omrežje mogoče najti ne le ocene pohvale, ampak tudi negativno. Glavna skrb se nanaša na tiste modele, ki so precej velike in nerealne vrednosti. Na primer, vlažilnik EHAW-6525. Toda taki primeri so enotni, večina izdelkov je precej dobrih in udobnih.

  Navodila in popravilo vlažilnika zraka Electrolux

  Vsi vlažilci te blagovne znamke se razlikujejo po enostavnem krmiljenju. Lastnik mora narediti le dva dejanja - vlijte vodo v rezervoar in vklopite aparat. Če je model opremljen z možnostjo daljinskega upravljalnika, lahko z daljinskim upravljalnikom prilagodite načine delovanja. V navodilih proizvajalec poudarja, da je zamenjava filtra potrebna najpozneje 4 mesece. Pomembno je tudi redno pranje posode in rezervoarja. Kar se tiče popravila takšnih naprav, večina ljudi priporoča uporabo samo storitev servisnih centrov. To pojasnjuje dejstvo, dačeprav je načelo vlaženja zelo preprosto, vendar je sama zasnova zapletena. Če uporabljate storitve strokovnjakov, lastnik na koncu dobi kakovostno in hitro popravljeno napravo z garancijo. Imajo tudi rezervne dele za vlažilce zraka Electrolux v velikem asortimanu, kar je seveda nedvomna prednost.

  Sorodne publikacije