Čit na "Prototype 2", moda

"Prototip 2" je igral skoraj vsakega igralca, v drugem delu igralca pa so postali popolnoma novi, izjemno močni nadnaravne sposobnosti, junak prvega dela je postal glavni sovražnik v drugem. V igri igralec v 90% primerov samo zabava, ubija ljudi in okužene, posebne pošasti. V igri lahko razbiješ baze, uničiš opremo, se spremeniš v različne ljudi, voziš tank in helikopter in še veliko več. Vendar pa se bo igra hitro utrudila, če ne bo mod in goljufa na "Prototype 2", ki pomagajo, da postanejo nesmrtni in dodajajo nove elemente v igri.


Sledilci in kode za prototip 2

Pravzaprav šifre za računalniško različico "Prototype 2" ne obstajajo. Vendar pa obstajajo spretni ljudje, ki so ustvarili posebne izdajalce, ki nadomeščajo te kode. S prenosom in nameščanjem teh istih trenerjev lahko igralec od svojega lika ustvari neizkušeno pošast z neskončnimi zdravili, neskončnimi kartušami, ki ubije vsako stavko in ima neskončno energijo. Nedvomno je po zaroti zelo zabavno začeti vojno z okuženimi in vojaškimi hkrati in pokazati njeno uničujočo moč. Goljufija na prototipu 2 je zelo preprosta in eden najbolj priljubljenih trenerjev je trener iz MrAntiFuna, ki združuje 5 najbolj potrebnih goljufij, in sicer: nesmrtnost, neskončne kartuše, neskončno energijo, slepoto sovražnikov (to je, sovražniki ne bodo napadli) igralec) in neskončne kredite. Lahko prenesete goljufije na "Prototype 2" iz različnih strani, vključno z "Playground".

Prehod igre

Odprti svet, zanimiva zapleta in različni načini ubijanja sovražnikov zagotavljajo spektakel v igri in zanimanje igralcev v njem. Kako prenesti "Prototip 2" in kaj o parceli? Zgodba je zelo zanimiva, v njej je glavni junak vojska, ki je lovila mutante skupaj s prijatelji. Vendar pa se je okužil, vendar se ni spremenil v zombi, nasprotno, postal je nadčlovek in postal je dostopen vsem super zmogljivostim. Njegova hči in žena pa sta umrla, in junak prvega dela igre, Alex, je kriv za vse. In celotna vojaška igra zasleduje Alex, ki ima tudi super zmogljivost. Ko je ubil Alexove prijatelje, mu je končno uspelo priti do tega duha, nato pa začel zelo zanimivo in zahtevno bitko. Če želite pregledati to razburljivo igro, morate opraviti različne misije, se srečati s svojimi starimi znanci, jih rešiti iz vojske in okužiti ter še veliko več. S kopičenjem posojil lahko kupite različne sposobnosti, nekatere pa bodo na voljo glede na odstotek prehoda parcele, kar pomeni, da bo igralec, ko bo igralec dokončal misije, več sposobnosti. In kar je najpomembnejše - po zaključku zapleta lahko še vedno igrate, raziskujete velik odprt svet in opravljate trofejne naloge. Chip na Prototype 2 bo igralcu pomagal obvladati vse težave, če se pojavijo.


Ali obstajajo modifikacije za prototip 2

. Moda na prototipu 2 resnično obstaja. Toda dodatne naloge, ki so oblikovane za igralce, ne morejo storiti, moda pogosto nadomešča obleko protagonista, ki nadomešča teksturo okuženih in nekatere modelelahko nadomesti celo glavnega lika na Alexu ali druge znake iz drugih iger. Seveda bo prenos moda za zamenjavo videti precej nenavadno, še posebej, če se bo Alex na koncu igre boril s samim seboj, zato je najbolje, da podobne teme prenesete po koncu igre.

Sorodne publikacije