Kako dobiti kljukico v "Acci"? Vse poti

"Ask.fm" postaja vse bolj priljubljena. Priljubljenost je sprejeta in nekaj strani - tiste, na katerih je več kot deset tisoč naročnikov in všeč. Ti računi imajo pogosto kljukico - enako kot na nekaterih straneh v "VC". V našem članku si poglejmo, kako doseči kljukico v "ACCA" in kaj to pomeni na tej družbeni mreži.

Kaj pomeni kljukica v "Ask.fm"?

Oznake v družabnih omrežjih VKontakte, Instagram in Facebook uradno potrjujejo identiteto uglednega lastnika strani - pevca, igralca, glasbenika itd. , tako da prejem kljukice "Acci" ni nič drugega kot potrditev priljubljenosti. Oznaka ne zagotavlja nobenih privilegijev ali dodatnih bonusov, razen ikone v profilu na internetu.


Pomembno! Nekatere znane osebnosti iz resničnega sveta so "Ascites". Kljukica v njihovem primeru dejansko pomeni, da je bila stran preverjena in preverjena kot uradna.

Kako dobiti kljukico v "Ace": prvi način

Prvi način nadaljuje idejo o slavnih: če ste registrirani v "Acci" preko socialne mreže, ki je že preverila račun ("Facebook", "Twitter", " Vkontakte “), se bo samodejno pojavil kljukic v vprašalniku. Drugo vprašanje je, da nevednost obeh »VK« in »FB« ne daje preverjanja - pojem »vas« obstaja samo na ozemlju samega »Asuka«. Zato, razen če ste Ksyusha Sobchak ali Dmitry Medvedev, pojdite na naslednji odstavek, ki vam pove, kako dobiti kljukico v "Ask.fm", brez potrditve osebedrugih socialnih omrežjih.


Drugi način

Drugi način je napisati administracijo socialnih omrežij. Kljukico izda le ona. Pošljite prijavo prek tehnične podpore "Ask.fm". Če ni dovolj naročnikov in uš, boste verjetno zavrnjeni. Zanimivo dejstvo: kljukica v tehnični podpori se lahko postavi ne samo za vas, ampak tudi za nekoga, ki ga radi berete - razen če je seveda v vprašalniku priljubljen.

Koliko naročnikov je potrebnih?

Ni posebne meje. Nekateri viri pravijo, da od šest tisoč, v drugih - od dveh. Kljub temu, da je to široko razširjena, postane jasno: da bi dobili kljukico v "Asci", bi morali biti naročniki izračunani z najmanj tisoč, in ne na stotine, in še bolj - ne deset. Sreča - še več. Loyate so pomembne, ker kažejo aktivnost občinstva. 8000 bralcev za 3 odzive - izgleda precej čudno. Tudi pomembni odgovori in realni interes občinstva (ponavadi vidimo iz vprašanj). Uporabnik z naročenimi vijačnimi roboti ne bo preveril.

Kaj napisati v prijavi?

V pismo o tehnični podpori vključite naslednje podatke:
 • ime in priimek;
 • elektronski naslov;
 • vzdevek na "Ace";
 • povezava na profil v "Ask.fm";
 • Razlog, da želite dobiti kljukico.
 • Odgovor na pismo v 24 urah. To je običajno opozorilo za branje. Drug dan pride odgovor na preverjanje - po elektronski pošti. Če račun ni zaznal kršitevZ uporabo socialne mreže in uprave naredili vse, boste morali narediti in poslati sephi s papirno škatlo, na kateri bo potrebno napisati datum in čas. V naslednjih nekaj dneh, če je vse v redu, se prikaže kljukica.

  Alternative

  Obe zgoraj opisani metodi sta edini veljavni in delujoči načini za označevanje v "Acci". Drugih možnosti ni. Ask-profili, ki domnevno izdajajo kljukico v "Acci" "brez SMS-a in registracije", dejansko varajo. Ne potrdijo računa in sploh ne povejo, kako dobiti kljukico v "Asci", ampak samo predlagajo, da ni najboljša zamenjava - dajte navodila, kako napisati na tipkovnici pregovorno oznako blizu vzdevka. Ampak to je bolje, da ga sploh ne uporabljate, kot da ste pozorni na uporabnike, da vas resnična uprava ni videla.

  Sorodne publikacije