Meinkraft. Strme strukture in spomeniki

Kaj je "glavno plovilo"? Mnogi verjamejo, da je to srečna otroška igra, v kateri ni lepe grafike, normalne fizike, zgodbe in kar je najpomembnejše - igranja. Toda ali je tako? Če pogledate s strani, "Maincraft" predstavlja ogromen svet, v katerem lahko igralec gradi različne zgradbe, lov, ribolov in kmetovanje. Ker gre za tridimenzionalno igro, se zdi, da so mnogi zelo dolgočasni in monotoni. Toda tisti uporabniki, ki so v njem preživeli veliko časa, so spoznali, kakšne priložnosti imajo. Na primer, s pomočjo improviziranega materiala, v tem primeru kvadratnih blokov, lahko ustvarite svoje mesto, ogromne gradove, ladje s pristanišči in še veliko več.


To seveda lahko traja veliko časa, vendar pa poglejmo, od česa lahko pride. V tem članku boste videli najbolj kul stavbe v Minecraftu.

Royal Harbour

Strma zgradba ne pomeni le zanimivih zgradb, ladij ali spomenikov. Ena od glavnih značilnosti strmih stavb v Minecraftu je velikost. Večje območje zavzema določeno stavbo, lepše je videti.
Kraljevo pristanišče je največja stavba v Minecraftu. Ima velik grad, pristanišče z velikimi galijoni, veliko hiš za kmete in še veliko več. Ta stavba je resnično edinstvena, saj je bila popolnoma prepisana iz "Igre prestolov". Morda, gradnja vseh struktur igralci morali porabiti več kot en mesec, vendar rezultat tegavreden


Kamnolom

Kamnolom se nanaša tudi na strme stavbe. Verjetno menite, da ga ni tako težko zgraditi: kopati veliko jamo in postaviti napeljave. Vendar ni vse tako preprosto. V tej karieri je veliko težkih strojev: bela kolesa, bagri, kamazi itd.
Poleg tehnologije lahko v kamnolomu priključimo cevi, ki bodo avtomatsko spremenile bloke v uporabne materiale. Tako lahko velika ustrojena rastlina izhaja iz običajne kariere.

Galleon

Strme strukture v Minecraftu - to ni nujno, da so mesta ali tovarne s kamnolomi. Vključujejo lahko tudi veličastne skulpture, spomenike ali velike ladje.
Galija je velika ladja, namenjena potovanju na dolge razdalje in ima osem pištol, držalo, šoferja in štiri jadra. Ne morete ga natančno zgraditi, saj morate za to vedeti, kje se nahaja in kako deluje.

Sorodne publikacije