Top 10 iger na telefonu - pregled, ocene, specifikacije in pregledi

V globini trgovine Play najdete več kot dva in pol milijona iger za mobilne telefone. Preprosto je nemogoče izbrati najbolj zanimivo od prvega. Odločili smo se, da vam prihranimo čas in smo pripravili najboljših 10 najboljših iger na telefonu! V tej zbirki so samo resnični hitovi izvedeni v najbolj priljubljenih žanrih.

Merila za izbor

Kaj smo upoštevali pri izbiri iger? Prvič, število prenosov. To presega 1000000. Pomembno in vrednotenje. Vse igre v naši topi imajo oceno 40. Poleg tega lahko brezplačno prenesete vse spodaj navedene aplikacije.


100 Vrata

Na 10. mestu naše top 10 igre za šibke telefone, imenovane 100 vrat. Primeren je za tiste, ki radi iščejo nestandardne rešitve in se ne bojijo reševati problemov. Tukaj se bo igralec moral spopasti z najbolj neverjetnimi in zahrbtnimi ugankami, ki jih je ustvaril igralec. Odprtje nekaterih vrat se zdi samo osnovno, vendar obstajajo ravni, ki bodo morale porabiti veliko časa. Gamers note - absolutno nič ni odvisno od uspeha te igre! Edini način za premagovanje vseh 100 vrat brez standardnih ključev je preprosto vključitev možganov in intuicije. Boste morali uporabiti vse, kar lahko najdete, in še več - za povečanje in pomanjšanje predmetov, vrtenje telefona, pretresanje in celo spreminjanje nastavitev!

Shadow Fight 2

Deveti korak v top 10 igrah na Android telefonu je ta izvirna akcijska igra. Med njegovimi močmi so igralci opazili izjemnostiliziran urnik, veliko število dogodivščin. Vredno je reči, da je drugi del igre Shadow Fight pridobil več priznanja kot prva igra. Kaj lahko igralec igra tukaj? Razvijte svoj lik: kupite mu orožje, opremo in oblačila, prenesite spretnosti in sposobnosti. Poleg tega je vedno na voljo priložnost za obisk dvorane za usposabljanje, kjer se lahko naučite novih stavk.


Med prednostmi igre - prisotnost samo dveh gumbov za napade. S kombinacijo gibov roke in noge s spremembo položaja sledilne ploščice je možno povzročiti različne udarce in celo vrsto kombinacij. Junak čaka na boj z različnimi nasprotniki in potuje z ene lokacije na drugo.

Real Racing 3

Na osmem mestu v top 10 najboljših iger na telefonu - velika brezplačna dirka Real Racing 3. Gamer bo v svetu intenzivnih dirk in turnirjev, bo lahko tekmoval za zmagovalni pokal. Na razpolago je na ducate avtomobilov najbolj znanih svetovnih proizvajalcev in neverjetno število dirkališč!
Igralci poudarjajo - Real Racing 3 lahko kupi avtomobile, jih spremeni in celo pošlje po popravilu po posebej težkih dirkah. Ljubitelji avto-simulatorjev bodo prosili več kot 4000 tekmovanj, priložnost za nenehno odpiranje novih avtomobilov in kampanj, priložnost za okrasitev vozila. Prav tako je pomembno gledati igro z različnih vidikov! Na splošno, pritrdite svoj varnostni pas in prenesite Real Racing 3.

SimCity Buildlt

Sedma linija uvrstitve je odlična SimCity Buildlt urbana simulator. Igralec ima ogromno konstrukcijo - med igrozgraditi nebotičnike in tovarne, parke in spomenike. Poleg tega je treba to storiti razumno, da bi se mesto lahko razvijalo, in v njeni zakladnici so bili davki! Igralec dobi vlogo župana, zato bo moral rešiti najbolj pereče probleme - požare, prometne zastoje, onesnaževanje okolja. In vendar bo mesto nujno potrebovalo vire energije, policijske postaje, izobraževalne ustanove, široke prospekte.
Razvijalci iger so poskušali slavo: igralci računalniških iger imajo možnost sodelovati v tekmah v realnem času, se pridružiti klubu županov, oblikovati strategije z drugimi igralci. In lahko razglasite vojno drugim mestom! Še ena edinstvena priložnost, ki jo navdušujejo ljubitelji te igre, je tekmovanje v konkurenci med vodji mest. Potrebno je tedensko opravljati posebne naloge, ki omogočajo dvig ocene in odhod v višjo ligo.

Day Hay

Enostaven nadzor, jasna grafika in ljubek živali - to je tisto, kar je omogočilo Hay Dayu, da na telefonu sprejme šesto vrsto top 10 iger. Živahno in lepo kmetijo simulator lahko prenesete brezplačno, vendar igra sama ima možnost, da kupujejo različne predmete za pravi denar. Ljubitelji igre opomba - to funkcijo je mogoče odstraniti z onemogočenjem vgrajenih nakupov v nastavitvah. Prosimo, upoštevajte: igra zahteva omrežno povezavo!
Igralec bo moral začeti razvijati lastne kmetijske površine: sajenje in nego rastlin, sajenje živali in gradnja industrijskih objektov. In v igri lahko prodajate svoje blago,obiščite kmečke prijatelje, kupite v obcestnih trgovinah, sodelujte na različnih tekmovanjih in promocijah.

Heroes Charge

Dobra kombinacija velikih iger vlog in strategije je glavni razlog, da je bila igra Heroes Charge na petem mestu med našimi top 10 iger na telefonu. Tukaj mora Gamer ustvariti skupino različnih junakov, ki bodo igrali proti umetni inteligenci ali drugim igralcem. Posamezna igra je odličen način za pridobivanje izkušenj, dragih kamnov, denarja in nove opreme.
Ljubitelji igre pravijo: med prednostmi igre je lahko veliko število znakov - več kot 50. Obstajajo tekmovalci in pirati, čarovnice in temni gospodarji. Nemogoče je izbrati samo junake - razvijalci ponujajo igralcem, da ekipo opremijo z različnimi amuleti, oklepom in orožjem.

Hill Climb Racing

Na četrtem mestu naše top 10 - igra na telefonu brez interneta Hill Climb Racing. Igralci praznujejo veliko grafike, sposobnost deliti svoje rezultate z drugimi igralci, velik izbor vozil - tovornjaki, cisterne, džipi, motorna kolesa. Poleg tega je mogoče vsak avtomobil izboljšati: spremeniti vzmetenje ali motor, spremeniti pogon in pnevmatike.
Glavni junak je Newton Bill, mladi dirkač, ki daje veliko upanja. Odhaja na potovanje v kraje, kjer risba koles ni bila nikoli natisnjena! Ne ukvarja se z zakoni fizike, zato je zmožen osvojiti še en mesec! Igralec se mora naučiti različnih kaskade, zbrati več kovancev in prenesti avto. Od drugih iger Hill Climb Racing odlikuje fizika: dovoljEno ostro gibanje - in avto se obrne z voznikom! Da bi to preprečili, morate nadzorovati avto z uporabo zavornih pedal in plina.

Subway Surfers

Trio voditeljev v top 10 igrah po telefonu odpre dinamičnega voznika Subway Surfers. Barvita grafika, preprosta predstava in odlična zgodba bodo navdušili tako odrasle kot otroke! Junak, ki ga nadzoruje igralec, slika enega od vlakov. Vse to je inšpektor. Skupaj z zvestim psom stražar hiti, da zadrži storilca. Začne se razburljiva lov na železnice!
Igralec ne sme samo pobegniti od strogega inšpektorja, ampak tudi zbrati bonuse in kovance, odkleniti nove znake in opravljati različne naloge. Ne pustite, da se znak ujame v vlak in druge predmete!

World of Tanks Blitz

V vodilnih položajih na lestvici - fascinantna akcijska igra World of Tanks Blitz. Igralec čaka čudovit svet bitk, jekleni oklep, ropotanje pušk. Razvijalci iger ponujajo igralcem več kot 250 rezervoarjev, 23 igralnih lokacij, neverjetno spektakularno grafiko in posebne učinke. Seveda se lahko rezervoarji črpajo kot posadka!
Mobilni telefon, na katerem je nameščena ta igra, se takoj spremeni v bojno polje, kjer je vse odvisno samo od igralca in njegove ekipe. V World of Tanks Blitz so klan in splošni klepeti. In pri opravljanju bojnih nalog lahko dobite različne nagrade in bonuse.

Clash of Clans

Vodja 10 najboljših iger na telefonski strategiji Clash of Clans. Naloga igralca je ustvariti nepremagljivo vojsko, da oblikuje svoj klan, sestavljen iz pogumnih bojevnikov.Vodja mora zgraditi svojo poravnavo, odbiti napade nasprotnikov, se boriti za vodenje z drugimi igralci. Epska strategija vam omogoča, da zberete edinstveno vojsko, da zbirate barbare in zmaje, čarovnike in vojake ter mnoge druge! Poleg tega, na razpolago igralec - približno dva ducata enot, različne obrambne naprave.
Še ena značilnost igre je sposobnost pridružitve klanu. To dejanje bo igralcu odprlo nova obzorja, na primer, lahko sodelujete v Clan Wars. Treba je omeniti, da sodelovanje v klanu povečuje zmogljivost baze in v vsakem trenutku lahko zaprosi za pomoč od prijateljev!

Sorodne publikacije