Pregled več tipkovnic A4Tech

Tipkovnice A4Tech že dolgo uživajo slavo in priljubljenost med milijoni uporabnikov po vsem svetu. Naprave tega podjetja so izdelane zelo kakovostno, kar jim omogoča, da dolgo časa zagotovijo uporabnost. V današnjem pregledu bi želel razmisliti o nekaterih zanimivih ponudbah te družbe, ki so namenjene različnim potrošnikom, vključno z igralci.

Multimedijska tipkovnica A4 KB-28G-1

Prva A4Tech tipkovnica, na katero je treba biti pozoren, je model RB-28G-1. Lansirana je že od leta 2007 in se je uspešno prodajala tudi danes. Edina stvar, ki se je od takrat spremenila, je barva (postane črna) in vtič PS /2 se spremeni v sodoben USB.Tipkovnica je dobavljena v standardni škatli. Skupaj z njo je majhno darilo, v obliki štirih tipk W, A, S, D v črni barvi, saj je proizvajalec standard namestil oranžne gumbe z gumijasto prevleko. Obstaja tudi majhen poseben pripomoček, s katerim lahko ključe izvlečete in zamenjate.
Kar zadeva napredovanje ključev, je tiska dober in jasen, vendar jih ne morete imenovati tiho. Poleg standardne tipkovnice polne velikosti je na voljo tudi ločena enota za upravljanje multimedijskih funkcij in dodatnih funkcij. Gumbi so zgoraj in za pravilno delovanje je potrebno namestiti gonilnik z uradne strani ali iz priloženega diska.

Ocene in cena A4 KB-28G-1

Kot kažejo pregledi uporabnikov,Glavne pomanjkljivosti te tipkovnice so visoka raven hrupa pri pritiskanju tipk in majhnih nog, tudi v odprtem stanju. V drugem - odlična možnost za svoj denar. Tipkovnica je vredna 890 rubljev. Za ta denar je KB-28G-1 ena najboljših možnosti.Set A49300F

Naslednji na seznamu je brezžični komplet (tipkovnica in miška) A4Tech 9300F. To je precej proračuna možnost, ki je super za tiste, ki želijo znebiti žic. Tipkovnica je opremljena z miško z blagovno znamko, ki je po mnenju razvijalcev pol igro. Pravzaprav ne velja za igralca, ampak deluje dobro in pravilno.
Tipkovnica je standardna, precej tanka. Napaja se z dvema prstoma. Tako kot v prejšnji različici je blok večpredstavnostnih tipk, le z njegove lokacije se ne zdi, da bi bil precej uspešen. Kljub temu je delo z kompletom zelo priročno, da miška ni pritožb, kot tudi sama tipkovnica.

Slabosti in cene A49300F

Kot uporabniki obvestila o kompletu obstaja več pomanjkljivosti, ki jih je treba upoštevati pri nakupu. Prvi - baterijo v miški je treba pogosto menjati, ker se veliko napolni, druga je rahlo neravna noge na tipkovnici, tretja - ni primerna za igre (kot večina brezžičnih tipkovnic). in peti, zadnji - ni kazalnikov za Num Lock, Caps Lock itd. V drugem pa je zelo dober set za pisarno ali dom.
Stroški 9300F so od 1250 rubljev, kar ni takoveliko.

A4Tech Bloody B120 Gaming Keyboard

A4Tech je že dolgo zaljubljen v igralce za dobro in visoko kakovostno periferijo. V primerjavi z bolj profesionalnimi blagovnimi znamkami, ki se osredotočajo izključno na igralce, so igralne naprave A4Tech red velikosti manjše, vendar to ne pomeni, da so slabše. Svetel primer je tipkovnica A4Tech Bloody B120. Na voljo je v standardni škatli. Komplet vsebuje črne gumbe (W, A, S, D) in posebno napravo za zamenjavo. Enak nabor je na voljo na tipkovnici KB-28G1.
Tu je standardna postavitev, vse tipke so izvedene v običajnih velikostih. Tu ni nobenega ločenega bloka za večpredstavnostne gumbe, hkrati pa lahko nadzirate glasnost, preklapljate med skladbami itd. Priključena tipkovnica prek kabla USB. Dolžina žice je zadostna.
Med glavnimi značilnostmi je treba opozoriti na prisotnost osvetlitve ozadja s 5 stopinjami svetlosti, krmilnikom iger, ki nadzoruje, in zmožnostjo natančnega prilagajanja s posebno programsko opremo.

Recenzije in vrednost Bloody B120

Kar se tiče pregledov na tipkovnici A4Tech Bloody B120, uporabniki opazijo najmanj slabosti: tipke so piskajoče na mestih in svetlost ni zelo svetla, tudi pri najvišji ravni. V drugem - čudovito in kakovostno napravo.
Tipkovnica A4Tech Bloody B120 je vredna okoli 2000 rubljev, kar ni tako drago kot igralne periferne enote.

Sorodne publikacije