Kako ustvariti tovarno Meinkraft

Mnogi verjamejo, da Mainkraft igrajo predvsem šolarji, kar je igra z dolgočasnim igranjem in neprimerno grafiko. Mnogi tako mislijo in morda nekje imajo prav. Toda v bistvu, tisti, ki razmišljajo zelo ozko, z drugimi besedami, vidijo, kaj je tam, in ne več.

Statistika

Za ponazoritev tega podajamo statistične podatke:
 • 85% uporabnikov "Mainkraft" igra samo za izgradnjo majhne hiše, vzpostavitev gospodarstva, skrb za mesto in tako naprej;
 • Preostalih 15% so tisti, ki vidijo ves potencial, razumejo, kakšne so možnosti v tej igri, in ne gradijo majhne pašne hiše - gradijo tovarne v Maincraftu, velike palače, visoke gradove, veliki spomeniki.
 • Z drugimi besedami, prva kategorija ljudi - graditi majhne hiše, druga kategorija - so mesta z gospodarsko infrastrukturo. Ali obstaja razlika?


  Če ste prebrali ta članek, boste verjetno vstopili v tistih 15%, ki raje gradijo arhitekturne mojstrovine, kot so: gradovi, palače in tovarne. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako narediti obrat Maincraft.

  Kaj potrebujemo za rastlino.

  Ena pametna knjiga se glasi: "Preden zgradiš nekaj, moraš izračunati vse stroške, da razumeš, če je dovolj moči in denarja za dokončanje dela" (Lk 14,28) . In tukaj je tisto, kar bomo morali zgraditi tovarne v Minecraft:
 • Najprej morate vzpostaviti mods - Industrial Craft, Build Craft in RedPower.
 • Razumeti, katera naprava je potrebna. Če se odločiteZa kopanje diamantov morate namestiti ustrezen mod - Diamond Pipe.
 • Kamnolom vseh velikosti.
 • Potem povežemo diamantno cev na izbrano kariero in izberemo, kako bodo sredstva razporejena v nastavitvah. Okvir tovarne je pripravljen, vse kar je potrebno je zadržati cevi, ki bodo blokirane in razdeljene na uporabne materiale in odpadke. Pod vsako cev, ki bo nosil železo, srebro, pesek, zlato in diamanti, je treba namestiti pečico. To je potrebno, da se končni bloki takoj spajajo z minerali. Če ne potrebujete gramoza, kyanita, zemlje in tako naprej, potem dajte to cev v vedro za smeti ali jamo s klopjo, tako da bodo nepotrebni bloki takoj uničeni. Tovarne v "Mainkraftu" lahko pridobijo ne le diamante, ampak tudi železo, srebro in zlato. Torej, kakšno rastlino boste imeli - odločite se samo za sebe.

  Sorodne publikacije