Mcafee Security Scan Plus - Kaj je to? Kako odstraniti Mcafee Security Scan Plus?

Trenutni uporabniki interneta pogosto namestijo programe, ne da bi razmišljali o tem, kaj potrebujejo. Nekatera programska oprema pride v operacijski sistem zaradi nepazljivosti. Včasih se je težko znebiti. Še posebej, če aplikacija vsebuje virus. Pogosteje so ljudje opazili Mcafee Security Scan Plus. Kaj je to? Kako se lahko znebim takšnega programa? In kaj naj naredim, če se mi ni uspelo spopasti z nalogo? Nato bomo poskušali odgovoriti na vsa navedena vprašanja.

Opis

Mcafee Security Scan Plus - Kaj je to? To se imenuje protivirusni program, ki vam pomaga najti viruse in vohunsko programsko opremo v računalniku. Priljubljeno, program ne uporablja, tako malo je znanega o tem.


Najpogosteje se McAfee Security Scan Plus popolnoma nepričakovano pojavi v operacijskih sistemih. Zato uporabniki včasih menijo, da je takšna programska oprema virus. Ampak to ni tako. Pravzaprav se uporabniki sami strinjajo, da inicializirajo priljubljen protivirusni program.

Kje dobiti

Mcafee Security Scan Plus - Kaj je to? To se imenuje antivirus, ki prodre v sistem skoraj brez uporabnikov. Priloga ima nekaj težav s prevodom v ruščino. In to je pomemben razlog za sum, da je programska oprema v nevarnosti. Vendar pa je McAfee Security Scan Plus nameščen z dovoljenjem uporabnikov. To se ponavadi zgodi, ko inicializirate Flash Player. V "Čarovniku za namestitev" je privzeto nameščena kljukica o namestitvi prej omenjenega protivirusnega sistema.


McAfeeVarnost se ne prikaže samo pri delu s programom Flash Player. Namestitveni program je nameščen v različnih programih. Zato je potrebno natančno prebrati, kaj je napisano pri inicializaciji aplikacij. Ta tehnika bo pomagala odpraviti neželeno programsko opremo.

Ali se je mogoče znebiti

Mcafee Security Scan Plus - kaj je to? Aplikacija, ki je nameščena v računalniku in služi kot nekakšen protivirusni program. Vendar pa programska oprema praviloma ni priljubljena. Ni mu bilo v veliko korist. Zato morate razmisliti o odstranitvi. Lahko to naredim? Da, ker imamo opravka z rednim programom. To ni virus in spam, ki ga je težko znebiti. Pomembno pa je omeniti, da tudi problem študijskega programa ni izključen. Nekateri uporabniki na primer poskušajo onemogočiti Mcafee Security prek upravitelja opravil ali samodejne varnostne kopije. To ni priporočljivo. Po zaustavitvi storitve in ponovnem zagonu računalnika bo operacijski sistem izdal sporočilo o napaki. In potem, ko se bo program ponovno vklopil. To pomeni, da je prekinitev povezave Mcafee Security neuporabna. Toda program lahko odstranite brez težav. Glavna stvar - delovati v skladu z navodili. To bomo videli kasneje.

Navodila za odstranjevanje

Program Mcafee Security Scan Plus lahko odstranite brez posebnih težav. To naredite tako:
 • Odprite "Start".
 • Pojdite na "Nadzorna plošča".
 • Izberite "Dodaj in odstrani programe" - "Izbriši".
 • Počakajte na prenos seznama aplikacij, inicializiranih na računalniku.
 • Poiščite Mcafee Security, označite ustrezno vrstico.
 • Kliknite na PCM in izberite možnost»Izbriši«
 • Vse kar je ostalo je, da sledite "čarovniku za odstranjevanje". Ponavadi se od uporabnika preprosto zahteva, da potrdi postopek odstranitve. V eni minuti bo uporabnik videl, da je aplikacija izginila iz sistema.
  Pomembno: če je vse pravilno izvedeno, se po ponovnem zagonu programska oprema računalnika ne bo ponovno pojavila na sistemu. To se zgodi le, če uporabnik ponovno namesti skenirani protivirusni program.

  Če nič ne pomaga,

  Mcafee Security Scan Plus - Kaj je to? To se imenuje protivirusni sistem, ki ga je včasih težko znebiti.
  Nekateri uporabniki trdijo, da običajna odstranitev protivirusnega programa ni rešila problema. Kaj storiti v tem primeru? Priporočljivo je, da operacijski sistem znova namestite brez formatiranja trdega diska. Izvedena dejanja bodo odvzela McAfee Security Scan Plus. Ponovna namestitev sistema Windows za odstranitev programske opreme običajno ni potrebna. Težave z odstranitvijo se pojavijo, ko operacijski sistem ne deluje pravilno.

  Sorodne publikacije