"Planet draguljev": mimo ravni 185, vodnik

V igri "Planet Gems" mimo ravni 185 ne predstavlja posebne kompleksnosti. Tukaj je 12 korakov, ki bodo zlahka pripeljali do zmage. Če so težave, članek vsebuje številne nasvete.

O sami igri

Ljubitelji žanra "tri v vrsti" bodo morali priti do elementa oblikovanja in izbire znakov, ki jih bo prinesel ta projekt. Da program ne bi postal nepomemben klon drugih predstavnikov žanra, so razvijalci naredili te rozine v igri. Rezultat je bil zelo dober "pecivo", ki je vsak dan z veseljem potopil milijone ljudi po vsem svetu, ki so stali v prometnih zamaških, sedeli v dolgočasnih predavanjih ali pa preprosto niso želeli priti iz zgodnjega jutra iz toplega odeje.


Stopnja težavnosti se od stopnje do stopnje povečuje, na mnogih ravneh pa je omejeno število potez, ki lahko povzročijo nekatere težave. Moraš imeti samo potrpljenje, premisliti svoje korake, da bi dobil cenjene "bombe", in ne pozabi uporabiti totemov. Potem mimo ravni 185 v igri "Planet of Gems" ne bo povzročilo nobenih posebnih težav. Kot tudi premagovanje katere koli druge faze. Zakaj je ta faza zapletena?

Hiter prehod na ravni "Planeta draguljev"

185 ima omejeno število potez. Skupno jih je 12, je treba slediti jasno izbranemu zaporedju dejanj, da bi nedvoumno zmagali. V igri "Planet Gems" mimo stopnjo 185 je, kot sledi:
 • najprej moratepremaknite kamen na modro, da strela pokonci;
 • Nastala strela eksplodira in nato "skoči" modro "bombo";
 • "bombnik" takoj eksplodira na kraju samem;
 • V spodnji vrsti je strela na levi, ki jo je treba tudi razstreliti;
 • na desni strani ob navpični streli je še ena "bomba" - rumena, dvakrat kliknite nanj;
 • Snežinko in "bombnik" v šestem stolpcu je treba nato zamenjati;
 • vodoravna strela iz zadnjega stolpca spremeni mesta z višjim gemom;
 • se morajo premakniti v prvi stolpec in aktivirati vodoravno zadrgo;
 • nato naredite enako z zadrgo iz zadnje vrstice;
 • mora uporabiti kombinacijo ali uporabiti totem za odstranitev zadnje snežinke.
 • Če priporočila niso povsem jasna, so navodila na slikah spodaj.


  Zaključek

  V igri "Planet Gems", ki poteka na ravni 185, ni tako zapleteno, kot se zdi na prvi pogled. V vsakem primeru pa zelo preproste stopnje naredijo igro zelo zanimivo, šibko in dolgočasno. Na koncu, tako da app prinaša celo pomišljaj užitka, morate premakniti malo možganov, ne le poket prst na zaslonu. Vendar se zdi, da je vse tako, ker takšne aplikacije pogosto ubijejo vse, ki niso leni. Življenje je takšno, da se le redko lahko izogneš takim trenutkom, ko moraš samo sedeti in gledati strop (udarci, predavanja, čakanje včakalna vrsta) Oseba, ki je navajena na večopravilnost v obdobju tehnološkega napredka, preprosto ne more sedeti na mestu v tej situaciji.
  Zato nameščajo podobne aplikacije iger, ki omogočajo hitrejši čas in sproščajo možgane. Ni boljšega znoja glave kot igra "Planet Gems". Prehodna raven 185 vam bo prinesla veliko zabave.

  Sorodne publikacije