Spreminjanje Pixelmon: fosilov. Kje najti?

V tem članku smo se odločili, da bomo v priljubljeni današnji igri "Maincraft" govorili o novih srčnih žariščih. Doslej je le šestnajst vrst, vendar smo se odločili, da bomo ta članek namenili najbolj priljubljenim med njimi, oziroma govorili bomo o paketih fosilnega tipa. Trenutno se ta vrsta lahko brez težav ujame. Vendar pa bo to dejanje na voljo le tistim igralcem, ki uporabljajo poseben način, imenovan Pixelmon.

Če ste že začeli uporabljati to aplikacijo, se boste verjetno morali vprašati, kje najti fosile v Pixelmon. Konec koncev, to je skozi ta pojav, da lahko raste vaš Pokemon in jim posebne značilnosti.


Root Fossil

Da bi dobili rock Pokemon, boste potrebovali Pixelmon fosil, ki ga ni tako lahko dobiti. Toda s pomočjo tega članka boste izvedeli več informacij. Obstajajo takšni koncepti kot Root Fossil. Z njimi ne boste mogli dobiti večine pokemonov, vendar vam bodo predstavili še osem fosilov, ki jih sploh ni težko dobiti.

Fosili

Najprej morate dobiti posebno rudo. Imenuje se v igri Fossil. Kot veste, se ta ruda nahaja v rudnikih, kjer so prisotne prodnate stene. So na višini od dvajsetega do petdesetega nivoja, pod oceanskim biomolom. V Pixelmon fosili lahko pridobi vsak igralec, ki ima nameščen poseben način. Ampak za pridobivanje potrebnih mineralov nivsi pod silo.

Obdelava

Ko prejmete aplikacijo Pixelmon Fossil, jo boste morali očistiti iz umazanega deleža. Za to morate uporabiti Fossil Cleaner. Ko so fosili Pixelmon očiščeni, lahko začnete dobiti novega Pokemon. Mimogrede, nekatera takšna bitja se lahko najdejo v divjini in ukrotijo.

Sorodne publikacije