Kako kopirati besedilo v Instagramu: Navodila

Instagram je izjemno priljubljena socialna mreža, ki združuje dnevno nenaravno velike količine vsebine: fotografije, video posnetke, besedila in drugo. Ne gre samo za to, da je nekoč to podjetje kupilo otroka Marka Zuckerberga. Torej je Instagram del Facebooka. Ni presenetljivo, da mnogi uporabniki želijo dobiti nekaj vsebine iz Instagrama in ga deliti z lastnimi sredstvi. Pogosto, mimogrede, veliko potrebnih informacij najdemo v komentarjih objave s fotografijo ali videom. Toda pridobivanje od tam ni lahko. Komentarji na mobilnih napravah so nerešljivi, zato besedila ni mogoče označiti. Kaj storiti potem?


V tem članku boste dobili odgovor na vprašanje, kako kopirati besedilo v "Instagram" iz komentarja. Poleg tega se boste naučili tudi veliko dodatnih informacij o besedilni vsebini te socialne mreže.

Kako kopirati besedilo na Instagram?

Za pridobivanje potrebnih informacij iz besedila te socialne mreže je razmeroma preprosto. Vse je odvisno od naprave, ki jo uporabljate računalnik ali mobilni pripomoček, ki temelji na enem od priljubljenih operacijskih sistemov. Za začetek si poglejmo najpreprostejši primer: kako kopirati besedilo v "Instagram" vašega računalnika.

Osebni računalniki

Opozoriti je treba, da "Instagram" v računalniku v brskalniku (v standardni obliki brez razširitev in dodatkov tretjih oseb) in "Instagram" na kateri koli mobilni napravi kot aplikacija - precej drugačne stvari. V nasprotju z računalniško različicoiz mobilnih telefonov ni omejitev za interakcijo z besedilom uporabniških objav. Zato je razumevanje, kako kopirati besedilo v Instagram, veliko lažje na namizju. Na osebnem računalniku lahko preprosto odprete katero koli fotografijo ali videoposnetek in ga kopirate v običajno osvetlitev.


Android: tablice, pametni telefoni

Zdaj lahko ugotovite, kako kopirati besedilo v "Instagram" iz telefona Android OS. Naredite jo veliko bolj zapleteno kot na osebnem računalniku. Potrebno je samo obvladati algoritem. V mobilni aplikaciji, če jih uporabljate pogosteje kot različico brskalnika na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, morate odpreti želeno objavo. Nato v zgornjem desnem kotu najdete tri točke, ki so razporejene navpično. Če kliknete nanje, se odpre meni, ki vas pozove, da se pritožite nad objavo ali kopirate povezave ali vključite objave o objavah. Izbrati morate drugo postavko. Kopirano povezavo morate vstaviti v iskalno vrstico brskalnika v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. In samo v odprti različici objave bo mogoče kopirati besedilo iz opisa v običajno izbiro. Izkazalo se je, da je kopiranje besedila v "Instagram" na "Android" precej enostavno.

iOS naprave: iPhone, iPads in iPod

Kljub temu pa Android ni edini mobilni operacijski sistem, ki ga uporabljajo ljudje. Še vedno je iOS. Vendar je še lažje ugotoviti, kako kopirati besedilo na Instagram na iPhone. Dejansko lahko v primeru iOS-naprav uporabimo isto navodilo, kot je opisanoza naprave Android. Za naprave na obeh operacijskih sistemih obstaja še en univerzalen način, povezan z dodatno programsko opremo. Ta programska oprema je priljubljena telegram sporočil. Njegova funkcija vključuje uporabo pošto. Eden od teh robotov je InstaSave. Najdete ga z iskanjem takega naslova (brez narekovajev). Mimogrede, ta bot je brezplačen. Ko z njim začnete dialog, lahko preberete navodila za njegovo uporabo ali pa preprosto prilepite povezavo na objavo v pogovornem oknu in jo pošljete na delo. Sam je iz materiala iz družbenega omrežja izvlekel v dveh sporočilih, ki bosta zagotovila sliko ali videoposnetek položaja ter njegov opis.

Kako napisati sporočila v Instagramu?

Da bi se izognili nepotrebnim težavam za naročnike, ki spremljajo informacije, ki jih poučujete v svojem računu, morate upoštevati več pravil za sestavljanje objav v Instagramu, ki bodo opisane spodaj. Najprej morate razdeliti besedilo na odstavke. Besede in stavki, napisani v trdnem besedilu, so zelo slabo razumljeni, v nasprotju s tistimi, ki so razdeljeni na odstavke. Samo ne pozabite, da običajni prostor v odstavku v "Instagram", da ne uspe. Prazna vrstica bo izbrisana. Morate ga vzeti kot simbol. Čustveni simbol je na primer smeška bela barva ali skupna točka. V tem primeru je vse omejeno le z domišljijo avtorja. Drugič, besedila opisa se ne sme vstaviti v povezavo. Neprebojni bodo in naročniki jih ne bodo mogli uporabljati. Torej je smiselnoiz takih povezav izgine. Seveda jih je mogoče kopirati, zgoraj pa je bilo opisano, kako se sranje izvaja v "Instagramu". Zato so vse koristne povezave bolje shranjene v opisu profila na spletnem mestu grafa. V tem primeru bodo aktivni in naročniki bodo lahko za njih. Tretjič (besedilo, ki ni obvezno), so lahko besedila za objave dopolnjena s čustvenimi čustvenimi simboli. Veliko uporabnikov (če ne večina), "Instagram", je všeč tej vizualizaciji. Glavna stvar - ne pretiravajte s številom teh emoticons. Poleg tega se je treba spomniti, da jih je treba vstaviti, vendar ne tako, kot je bilo. Četrtič, če želite natisniti opis fotografije: razumno mnenje, lastne misli, vendar ne veste, kaj napisati, potem je bolje, da tega ne storite. Z veliko verjetnostjo ne bo mogoče najti nič pametnega in zanimivega.

Povzetek

V tem članku ste se naučili, kako kopirati besedilo v Instagram, kakor tudi, kako bolje izpolniti delovna mesta v tej družbeni mreži, tako da je priročno in zanimivo videti in prebrati naročnike.

Sorodne publikacije