Kako povečati neplodnost v Minecraftu

Razmnoževanje "Mynkraft" je osnova za fuzijo. Uporablja se za ustvarjanje grobega napitka, brez česar ne more storiti ničesar. Kako raste peklenska rast? Načine, da izveste v tem članku!

Osnovne informacije

Rast pekla ni mogoče ustvariti s strojem, ga je mogoče najti samo. Raste izključno v spodnjem svetu in samo v trdnjavi! To pomeni, da morate ustvariti portal v spodnjem svetu, da gre tja, in potem najti trdnjavo. Ponavadi peklenska rast, imenujejo se tudi peklenske bradavice, rastejo blizu stopnic v trdnjavah. Rad bi omenil, da je v spodnjem svetu zelo nevarno. Takoj ko prideš tja, se ne dotikaj zombija na kakršen koli način, ker so pasivni. To je, dokler se jih ne dotaknete, se vas ne bodo dotaknili. Ampak, če boste udarili nekatere od njih, bodo vsi napadeni! Prav tako bodite pozorni na žad in sunke. Dejstvo je, da v trdnjavah obstajajo sfinkterji, zato jih je veliko. Njihove ognjene kapi so lahko prikazani z diamantnim mečem. Takoj, ko najdete peklensko rast, jo hitro poberemo in gremo od tu, da se vrnemo k ognjevarnim napitkom. Prav tako ne smemo pozabiti na pesek duš, ker subjekt raste samo na njem. Zberite, kolikor je mogoče, da se ne boste mogli še enkrat vrniti na dno sveta.


Kako narediti kmetijo za pridelavo

Rast pekla je sama po sebi nezahtevna. Lahko raste brez vode in svetlobe, glavni pogoj - pesek duš. Rasti pekelBradavice v štirih fazah, žetev je treba zbrati na 4. stopnji, saj bo več rasti padlo. Velikih kmetij ne bi smeli narediti, ker se peklenska reja uporablja samo v poeingu, vendar ne potrebuje veliko. Toda brez te sestavine, tudi na noben način, ker za mirno hojo v spodnjem svetu, potrebujete napoj iz odpornih. Da, in s pridobivanjem diamantov bo ta napoj zelo koristen. Izdelate lahko tudi avtomatske kmetije z lijakami in vodo, vse je odvisno od domišljije - obstaja veliko načinov. Brez kmetije, ne morete storiti brez igranja multiplayer način, kjer bo vaša peklenska pasma ukradla za vedno. Zato je treba založiti s peskom tuš in peklenske bradavice, da ga ne bi večno iskali, ker je stvar potrebna, bo vedno potrebna.


Primer uporabe

Kot smo že omenili, je razvoj pekla osnova fuzije. Če želite narediti napoj z določenim učinkom, potem ne morete brez tega. Torej, kako kuhati napitke? Pravzaprav je zelo preprosto! Potrebovali bomo:
  • pare, kuhane za kuhanje napitkov.
  • Rast pekla.
  • Bučka z vodo.
  • Vzemite vodo v bučko in jo položite v stojalo na spodnji vrsti. V zgornji vrstici postavimo peklensko rast in počakamo, da napadejo grobi napitki. To samo po sebi ne daje nobenega učinka, potrebujete komponento. Vse je odvisno od vrste napitka, ki ga želite ustvariti. Na primer, napoj za nočno gledanje. Za to potrebujemo zlate korenje. To je narejeno preprosto, v stroju smo postavili središče korenja in na straneh zlata. Torej v spodnjo vrstico in v zgornjo vrstico postavite grobe napitkezlate korenje. Malo počakamo in čez nekaj časa dobimo napoj za nočno opazovanje za 3 minute! In s pomočjo rdečega prahu je mogoče povečati njegovo trajanje do 8 minut! Tako se uporablja v igri Minecraft. Brez tega je nemogoče, zato bi moral vsak igralec vedeti, kako ga vzgajati in kako ga uporabiti!

    Sorodne publikacije