Kaj je "Varfeis"? Warfare Tactical Računalniška igra

Če vam je za veliko uporabnikov všeč strelec, potem ste verjetno že igrali vse razpoložljive različice "Contra", ki ste jih lahko našli samo. In če ste utrujeni od tekanja po istih karticah, z uporabo istega orožja, potem je čas, da greste na kakovostno novo raven. In vam bo pomagal v tej igri "Warface". Kaj je "Varfeis"? To vprašanje postavljajo številni igralci računalniških iger, ki so pred tem verjeli, da je v svetu multiplayer strelcev absolutni monopol. Izkazalo se je, da je strelec, ki ponuja ne samo enako visoko raven kakovosti, ampak tudi veliko več funkcij kot "Contra". V tem članku boste izvedeli, kaj je Warface, kaj je bistvo te igre, kar ima koristi in ki vam jo lahko ponudi.


Zgodba

Ko ljudje sprašujejo, kaj je "Varfeis", jih nekateri zanimajo zaplet. Vendar pa res ne bi smeli pričakovati neverjetne obrne zgodbe, saj se igre za več igralcev redko ponašajo z nekaj podobnim. Ista "Contra" sploh nima parcele. Obstajata samo dve skupini, teroristi in protiteroristi, ki se med seboj borijo in poskušajo od njih izpolniti potrebne naloge in uničiti vse nasprotnike. Kot je za "Warface", potem je situacija približno enaka. V bližnji prihodnosti (deset let po izidu igre), korporacije, ki se borijo med seboj, uporabljajo storitve izkušenih plačancev (liki igralcev, ki so se pridružili strežniku), prevladujejo nad svetom. Tudi tiizbrati stranko, opravljati naloge, streljati z vojaki drugih korporacij, prav tako pa se zvišati, pridobiti več denarja, ki ga lahko porabimo za bolj kakovostno orožje in strelivo. Na vprašanje, kaj je "Varfeis", torej ni smiselno začeti pripovedi iz zapleta, ker je tukaj, tako kot veliko drugih večuporabniških projektov, zelo površno in preprosto služi kot podlaga za to, kar se dogaja na ekranu številnih komp. računalnike

Značilnosti igre

Najprej je treba omeniti, da je to igra, ki je zasnovana izključno za multiplayer način. To pomeni, da se ne boste mogli zabavati, morate se povezati s strežnikom, tam ustvariti svoj značaj in ga razviti. To je precej nenavaden pristop, vendar je resnično upravičen, saj je danes "Warface" eden izmed najbolj priljubljenih in znanih projektov te vrste. Obstaja absolutno vse, od fine grafike in učinkovitega motorja do velike količine igralne vsebine, ki vam omogoča, da izvajate posamezne bitke z umetno inteligenco in se združujejo z drugimi igralci, da opravljajo misije, opravljajo naloge in se borijo v načinu. PVP, to je proti drugim ljudem. Prav tako je treba opozoriti, da veliko igralcev zanima Warfies, vendar ni priporočljivo, da jih uporabite, ko se spremljajo, in če opazite, da zavajate igro in druge igralce, boste prepovedani . To ni en sam projekt, kjer stelahko storite, kar želite, saj ne vpliva na druge igralce.

Brezplačna igra

Seveda je velika prednost tega projekta, da za to ni treba plačati. Prenesete igralnega odjemalca, ga namestite v računalnik, izberete strežnik, kjer boste, in nato dobite užitek procesa. Tudi "Kontrast" morate kupiti najprej, da ga predvajate pozneje. Seveda obstajajo določeni denarni vidiki, za katere je bila uvedena posebna valuta, ki jo je mogoče kupiti za pravi denar. Lahko se uporablja za nakup posebnih nalog v Warface, nenavadnih vrstah orožja in drugih lepih stvari.

Slabosti modela igre

Seveda veliko igralcev ni zadovoljnih, opazijo, da igra ni brezplačna (free-to-play). Preoblikuje se v tako imenovano »pay-to-win« obliko, to je »pay-to-win«. To je zato, ker tisti igralci, ki na svojem računu ustvarijo pravi denar, dobijo ogromno prednost v ozadju igralcev, ki raje razvijajo svoj značaj brez pomoči. Če vam je ta funkcija všeč, ne boste imeli težav pri igranju. Če ste pripravljeni plačati, potem bodite dvakrat previdni in ne uporabljajte goljufanja v Warface-u, ker lahko dobite prepoved in ves vaš pravi denar, ki ste ga vložili v svoj račun, bo izginil.

Razredi znakov

Ko boste opravili nalogo v "Varfeys", boste lahkoUpoštevajte, da se za določene naloge priporočajo posebni razredi borcev. To je še eno razlikovanje tega projekta od drugih strelcev z več igralci. Obstajajo štirje razredi znakov, od katerih ima vsak svoje edinstvene značilnosti. Izberete lahko katerega koli od teh razredov, da razvijete svojega junaka v smeri, ki jo želite, in izboljšajte ustrezne veščine. Torej, tukaj so štirje razredi, o katerih smo govorili zgoraj: kolo z nevihto, ostrostrelec, inženir in zdravnik. Najbolj osnovni in priljubljeni razred je napadalno letalo. Na razpolago je veliko hitrostno-avtomatskih strojev, mitraljezov in jurišnih pušk, ki je vedno glavna ognjena moč ekipe. Lahko prinese tudi škatlo s strelivom, ki jo je mogoče vedno namestiti na določeni točki, tako da lahko vsi člani ekipe vzamejo kartuše iz njega. Seveda, ostrostrelec ni treba predstaviti. To je borec, ki najbolje dela z zavetjem, uporablja ostrostrelsko puško in njegovo natančnost. Običajno pokriva napadalno letalo, jim očisti pot in tudi išče in razbremeni ostrostrelce sovražnika, preden imajo čas, da poškodujejo njegove partnerje. Orožje v Varfeisu je zelo raznoliko, zato ne smete skrbeti, da boste imeli manj izbire kot napadalno letalo. Ponudili vam bomo izbiro različnih modelov, od katerih ima vsaka svoje posebnosti.

Podporni razredi

Inženir in zdravnik sta dva razreda podpore, ki prav tako ne dobita tako velike slave kot napadalno letalo, vendar pa nista nič manj pomembna za uspeh ekipe. In inženir, inzdravnik je namenjen spremljanju napadalnega letala, vendar le zdravnik povrne zdravje drugim igralcem, inženir pa je oklepni kazalnik. Ključno orožje za zdravnike je puška, ki se učinkovito strelja od nasprotnikov iz bližine in za inženirja je kompaktna puška. Poleg tega ima inženir, ki mu je na voljo, različne rudnike, ki jih lahko uredi na bojišču. Kot lahko vidite, orožje v Warface ne trpi zaradi pomanjkanja možnosti in modelov, zato boste morali izbrati.

Misija

Čas je, da razmislite o najpomembnejši stvari v tej igri, in sicer o nalogah, ki jih lahko dosežete. Morate se združiti v skupino štirih, tako da boste potrebovali še tri igralce. Ko povabite svoje znance ali počakate na naključno izbiro vaših partnerjev, dobite na določeno kartico, kjer se soočate s specifično nalogo, ki ji morate vi in ​​vi prizadevati pri delu. Seveda se bodo na vaši poti pojavili nasprotniki različne kompleksnosti in od časa do časa boste padali v močne šefove, ki jih je zelo težko premagati. Ta igra zahteva taktični pristop in zelo jasno interakcijo med ekipo, da uspešno opravimo nalogo. Mnogi ljudje takoj želijo začeti uporabljati kodo na "Warface", ko vidijo šefa, vendar se morate spomniti, kakšne posledice lahko povzročijo. Poleg tega ni nič bolj prijetno kot vzeti močnega nasprotnika s partnerji in pridobiti dolgo pričakovano nagrado. Hitro boste razumeli, za kaj gre"Varfeys" bi vse pokvarilo samo, če bi jih lahko uporabili.

Način PVP

Računalniška igra Warface ni sestavljena izključno iz izvajanja misij v skupini, sicer ne bi bilo tako razburljivo in projekt ne bi bil tako razširjen in izjemno priljubljen. Dejstvo je, da obstaja tudi način, ki vam omogoča, da se združite z igralci v vaši korporaciji, da se borite s predstavniki vašega sovražnika, ki so tudi živi igralci. Ta projekt močno spominja na "Contrast", vendar ne pozabite, da je ključna ostaja razredov znakov, prava izbira taktike in kompetentne interakcije na komandni ravni. V skladu s tem boste morali resno poskusiti s svojimi partnerji premagati sovražnika. In to je eden od ključnih razlogov, da so v tej igri tudi klanovi.

Klanovi

Klanovi v Warface je zelo pomemben element, ki bo močno poenostavil vaš razvoj in izboljšal kakovost igranja. Kot smo že omenili, lahko v misijah igrate s prijatelji ali pa čakate na naključne partnerje. Ampak kakšno zadovoljstvo je to narediti v eni ekipi s tujci, še posebej, ko je komunikaciji dana toliko pozornosti. Enako velja za PVP način: seveda boste v ekipi vaše družbe, za isto korporacijo pa se igrajo milijoni drugih igralcev, tako da boste še vedno sodelovali z neznanci. Če se pridružite klanu, lahko vse to počnete s člani svojega klana, kar vam bo popolnoma znano. Torej bostedobite več užitka od procesa igre in lahko tudi učinkoviteje delujete, saj boste poznali prednosti in slabosti vaših partnerjev in se lahko kompetentno dopolnjujejo. Kot lahko vidite, klanovi v Warface niso samo živa absurdna ovojnica, vsak klan je pravzaprav popolna funkcionalna enota, ki vam pomaga dobiti naslove in predmete v "Warface".

Sorodne publikacije