iObit Uninstaller: Kaj je program in kako ga uporabljati

Dolgotrajno delo na računalniku, v vsakem primeru, se bodo pojavili programi ali igre, ki so že zaman. Da ne bi zamašili trdega diska in ga sprostili, je najboljši način, da ga izbrišete. Za to je bila ustvarjena samo iObit Uninstaller. V tem članku bo iObit Uninstaller pravkar govoril o tem, kako je v programu, njegove povratne informacije in kako ga uporabljati, o katerih bomo podrobneje razpravljali spodaj.

Kje lahko prenesete program

Toda preden se lotimo zgodbe o iObit Uninstaller - kaj je program in kako ga uporabiti za odstranitev programov, je vredno povedati, kje ga lahko prenesete. Čeprav je to vprašanje zelo preprosto in ne zahteva podrobne analize, veliko ljudi še vedno povzroča velike napake.


In samo napako, program prenesejo iz nezanesljivih virov, kar v zameno grozi, da bo v računalnik prineslo zlonamerno programsko opremo. Stvar je v tem, da je Uninstaller brezplačna programska oprema, ki jo lahko popolnoma prenese kdorkoli in celo napadalec. S poznavanjem programiranja lahko virus vnese v program. Kasneje, že spremenjeni program, bo orisal datotečni izmenjevalec, kjer ga lahko prenese zaupanja vreden uporabnik. Ni treba biti genij, da bi ugotovili, kakšne bodo posledice. To je razlog, zakaj, s prenosom iObit Uninstaller, ga prenesete samo s spletne strani razvijalca.

Kako odstraniti programe

Zdaj pojdite neposredno na iObit Uninstaller - kaj je program inkako ga uporabiti za odstranitev drugih programov, nameščenih v računalniku. Takoj bi rad povedal edino: tisti, ki so seznanjeni s standardnim programom Windows (programi in komponente), bodo z lahkoto razumeli in predstavili program. To je tako, ker so postopki čiščenja računalnika od nepotrebnega - enaki. Toda še vedno potrebujete pojasnilo, tako da ni nepotrebnih vprašanj.


Program se izvaja. Takoj preden boste videli seznam vseh programov in iger, nameščenih v vašem računalniku. S tem bomo delali. Poleg tega bodite pozorni na stransko vrstico, ki je na levi. Zdaj bo izbran oddelek "Vsi programi", ostalo bomo govorili nekoliko nižje v besedilu. V tem razdelku so štiri podkategorije: vsi programi, nedavno nameščeni, veliki programi in redko uporabljeni. Uporaba njih je zelo priročna za iskanje programov za brisanje. Če želite na primer hitro sprostiti velike količine prostora na disku, izberite »Velike aplikacije na seznamu bodo prikazane samo s strani velikih predstavnikov programske opreme. Če ste pred kratkim namestili program, se bo nahajal v» Novo nameščeni «, če ga niste uporabljali dolgo časa, potem bo "Redko uporablja." Z vmesnikom, bolj ali manj, smo pogruntal, zdaj govorimo o tem, kako odstraniti program.Ampak, da to storite je zelo preprosta.Vse kar je potrebno je, da izberete program za odstranitev s seznama in kliknite na vodilno. Okrogel gumb "Izbriši" Po tem se odpre okno razstavljanja, podobno dejstvu, daokno za namestitev programa. Po brisanju lahko uporabite najmočnejše čiščenje, odstranite vse dodatne komponente, ki so povezane z daljinskim upravljalnikom.
Mimogrede, če sprašujete iObit Uninstaller (kako odstraniti ta program), ga lahko uporabite za odstranitev.

Kako odstraniti plošče in vtičnike brskalnikov

Še naprej govorimo o iObit Uninstaller. Kaj je ta program in za kaj je namenjen, smo že ugotovili, vendar vam bo pomagal odstraniti ne samo druge programe, temveč tudi vtičnike s ploščami brskalnika. Zdaj pa poglejmo, kako to narediti.
Na splošno je vse zelo preprosto. Pojdite v drugo kategorijo na stranski vrstici - Plošče in vtičniki. "V glavnem območju se takoj prikažejo vsi nameščeni objekti. Odstranitev je enaka kot pri prejšnji metodi - izberete želeni vtičnik in kliknite" Izbriši ".

Delo z Win-Managerjem

Če želite v celoti upoštevati iObit Uninstaller (kar je všeč storiti z iObit Uninstaller), si lahko ogledate oceno predmeta, ki je označen z zvezdicami. za program), je treba omeniti eno kategorijo s strani plošče -. Win-manager je približno analogno Windows Task Manager, le z bolj intuitiven vmesnik, ki je enostaven za uporabo
.
V kategoriji "Samodejni zagon" lahko hitro in brez težav onemogočite, dodate ali izbrišete katero koli komponento s klikom na ustrezna polja. V kategoriji "Procesi" lahko takoj zaprete program. Še posebej toUporaben je v primeru, ko se program ne odzove več. V kategoriji Windows Update lahko odstranite posodobitev brez nadgradnje. Ampak to je treba storiti previdno, saj lahko povzroči veliko neprijetnosti. To je vse, tukaj smo ugotovili, kaj je program iObit Uninstaller in kako delati z njim.

Sorodne publikacije