Kako vzpostaviti usmerjevalnik "Rostelecom"? Navodila po korakih

Veliko vprašanj je postavljenih o tem, kako vzpostaviti usmerjevalnik Rostelecom z Wi-Fi. V tem članku smo zbrali korak-po-korak vodnik za vas, ki je namenjen popravilu ali povezavi vseh zmogljivosti usmerjevalnika iz podjetja Rostelecom, in sicer: modem in brezžično računalniško omrežje Wi-Fi.

Značilnosti povezave z uporabo usmerjevalnika iz Rostelecoma

V začetni fazi, ko izberete samo svojega bodočega ponudnika, pozorno preglejte podjetje, kot je Rostelecom. Treba je upoštevati dejstvo, da dano podjetje omogoča dostop do internetne komunikacije prek linije za telefone. Večina ljudi, ki nimajo telefonov za bolnišnico na domu, uporabljajo različne vrste dostopa do omrežja, imenovane "zrak".

Tehnologija ADSL - glavna značilnost interneta iz Rostelecoma

Kaj je bistvo te internetne povezave? Osnovno načelo te tehnologije je asinhrono, to je, če govorimo s preprostimi besedami, vrnitve veliko manjšega obsega hitrosti signala. Vendar pa obstajajo takšne nianse, kot so video klice, e-pošta in IP telefonija. Zgoraj navedene vrste komunikacij so izjeme od pravila. Ob njihovi uporabi je hitrost prenosa podatkov in količina informacij najvišja. Da bi bilo delovanje spletnih komunikacij zanesljivo, varno, ni bilo ničesar, kar bi blokiralo telefonske linije, strokovnjaki pri temRegije so bile ustvarjene naprave, namenjene izključno za te namene. Imajo ime razcepnikov. Trenutno lahko vsak uporabnik kupi razdelilnik.

Ta enota vsebuje en vhod in par izhodov. Vhod se uporablja za upravljanje telefonskih kablov, ki jih pritisnete z RJ-11, ki je poseben konektor pred uporabo. Pri povezovanju kablov morate biti zelo previdni, da se ne bi zamenjali z namenom te ali te luknje. Iz tega sledi, da se pri uporabi razcepnikov popolnoma izključi možnost preseka frekvenc in s tem preobremenitve kanalov s podatki tretjih oseb. Vendar pa upoštevajte, da če je fiksni telefon sposoben blokirati, potem je pravilna rešitev uporaba ne enega, ampak več razdelilnikov v takšni situaciji. V tem primeru mora biti ena naprava poleg vas, druga pa oseba, ki živi poleg vas in lahko blokira linijo.

Če se odločite za nakup spletne povezave za to določeno podjetje, smo za vas pripravili nekaj navodil za nastavitev usmerjevalnika Rostelecom.

Načela kabelskega ožičenja in povezave strojne opreme

Spodnja slika prikazuje diagram delovanja interneta prek linije telefonov. Uporabite internetne modeme, ki podpirajo brezžična omrežja.

Pri povezovanju z internetom različni modemi običajno uporabljajo priključke tipa modem, vendar ne tistih, ki se uporabljajo v telefonu.Omrežni kabli RJ-45 so idealni za vsak usmerjevalnik LAN vrat. Konec številka dva mora biti priključen na kartico osebnega računalniškega omrežja. Zdaj je še vedno edini problem: kako vzpostaviti WiFi usmerjevalnik s strani Rostelecoma.

Nastavitev usmerjevalnika

Malo spodaj smo za vas izbrali odličen vodnik o tem, kako vzpostaviti Rostelecom prek usmerjevalnika z usmerjevalnikom, ki ga je razvil primer najbolj priljubljenih modemov v našem času.
 • Prvi korak pred vzpostavitvijo katere koli spletne komunikacijske naprave je, da odprete naslovno vrstico v katerem koli brskalniku (Chrome, Mozilla, Firefox, Yandex itd.). Nato vnesite IP naslov naprave, ki je 1921681.1.
 • Drugo dejanje je vpisovanje uporabniškega imena in gesla v označeno okno. Če za vas nihče ni spremenil nastavitev, sta uporabniško ime in geslo admin. Kliknite gumb V redu, da shranite vse podatke.
 • Zdaj morate videti funkcionalnost brezžičnega omrežja usmerjevalnika. Za začetek potrebujemo zavihek INTERFACE SETUP - INTERNET. Ponudnik vam je dal posebno geslo in uporabniško ime. Te podatke je treba vnesti v graf. Ne pozabite shraniti vseh popravkov.
 • Brezžična povezava po korakih

  Da bi razumeli, kako nastaviti usmerjevalnik Rostelecom, morate aktivirati aktivno omrežje Wi-Fi. To naredite tako:
 • Pojdite v razdelek, imenovan Brezžično omrežje, ki ga najdete s klikom na zavihek konfiguracije.
 • Naslednji korak je klik na ikono rdečega svinčnika. Miodpre se stran, kjer moramo označiti vrstico, v kateri so besede omogočene.
 • Tretji korak je izbrati vrsto dovoljenja, imenovano WPA /PSK, da bi se izognili kakršnim koli težavam pri nadaljnjem delu.
 • V vrstico, imenovano SSID, vnesite besedo, ki se bo imenovala vaše omrežje Wi-Fi.
 • V stolpcu Pass Phrase zapisujemo geslo iz omrežja Wi-Fi. Ključ mora vsebovati vsaj 8 znakov.
 • Če boste pravilno sledili navodilom, vam ne bo več treba skrbeti, kako nastaviti Wi-Fi usmerjevalnik Rostelecom, saj bo nastavitev izvedena samodejno.

  Kako vzpostaviti usmerjevalnik F @ st "Rostelecom"

  Kaj storiti v tem primeru? Ta model naprave za povezavo je tako preprost kot namestitev usmerjevalnika "Rostelecom" katerekoli druge vrste. Za začetek ponovite enaka dejanja, ki smo jih izvedli med nastavitvijo usmerjevalnika:
 • Pojdite v kateri koli iskalnik in vnesite številko naprave v naslovno vrstico. Naslov naprave lahko najdete na površini usmerjevalnika.
 • V nadaljevanju bo samodejno prikazano sporočilo "User Name" in "Password". Še enkrat poskušamo uporabiti prej podano prijavo in ključ, to je besedo admin.
 • S pravilnim vnosom vseh podatkov bomo videli nadzorno ploščo tega modela usmerjevalnika.
 • Na odprtem mestu najdemo razdelek z naslovom "Dodatno".
 • S klikom na ploščo "storitev WAN". V njem moramo odstraniti vse obstoječe omrežne povezave. To dejanje izvajamo s klikom na gumb "Izbriši"
 • Po tem dodamo novo povezavo.
 • Potrebno je kontaktirati Rostelecom s podporo za tehnične težave. Prostor za vašo regijo lahko najdete na uradni spletni strani Rostelecoma. Ta korak je potreben za pojasnitev podatkov o VPI in tudi za VCI. Ko najdete točne parametre, kliknite polje »Shrani in uveljavi«.
 • Naslednja poteza bo prehod na "storitev WAN" in dodajanje drugega omrežja. V njej označujemo vrsto povezave. Večina ljudi uporablja tip "PPPoE". Pomislimo na katero koli ime za omrežje in ponovno shranimo spremembe.
 • Upajmo, da ste zdaj ugotovili, kako konfigurirati usmerjevalnik Sagemcom Rostelecom. Nič zapletenega.

  Kako hitro vzpostaviti usmerjevalnik Rostelecom D-link

  V tej vrsti usmerjevalnika je mogoče hitro nastaviti brez nepotrebnih dejanj:
 • Če želite začeti znova, pojdite na stran z nastavitvami Rostelecom, ki je za naslov 1921681.1. V polju "Uporabniško ime" in "Geslo" beležimo besedo Admin.
 • Zdaj lahko povežemo internet tako, da uporabimo le nekaj korakov s programom »Poveži«.
 • V zavihku izberite vrsto povezave PPPoE, ki nam je že znana, in vnesite geslo in prijavo, ki ste ju prejeli, ko ste sklenili pogodbo o opravljanju storitev Rostelecom.
 • Ko shranite vse spremembe, se naprava poskuša povezati s strežnikom ISP. Če je vse pravilno opravljeno, boste obveščeni o uspešnem zaključku nastavitev. In zdaj je vse pripravljeno za neovirano uporabo interneta Wi-Fi in veste vse o tem, kako vzpostaviti usmerjevalnik Rostelecom.

  Sorodne publikacije