Playkey: kako igrati brez naročnine na storitev

Po pojavu storitve v oblaku za igralce je vsakdo zainteresiran za Playkey. Kako igrati brez naročnine? Obstaja več najboljših načinov za to. Ni enostavnih načinov, saj je sam obstoj tega razvoja novost, a spretni ljudje so našli vrzeli v zaščiti razvijalcev.

Opis vira

Torej poglejmo, kaj je Playkey in kako igrati brez naročnine. Najprej je vredno razumeti shemo storitve in ugotoviti, za kaj je potrebna. Ta program vam omogoča, da uživate v najnovejših projektih leta 2016, tudi na šibkem računalniku.
Ta slogan, ki ga uporabljajo avtorji za promocijo lastnega ustvarjanja. Celoten mehanizem je v tem, da naprava osebe deluje le v vlogi prenosa in sprejemanja podatkov. Izbrana igra v storitvi uporablja vire zmogljivega strežnika in jih prek tehnologij v oblaku hrani za udobno zagon in prehod, ne glede na podrobnosti računalnika. Zakaj so uporabniki zainteresirani za Playkey? Kako igrati brez naročnine, poskusite se veliko naučiti, saj takih novosti ni bilo. Za svoje storitve, razvijalci zahtevajo veliko denarja, in to ne ustreza večini uporabnikov. Na srečo so izkušeni uporabniki v sistemu našli vrzeli, da bi zmanjšali porabo igralcev.


Prvi način

Razvijalci niso upoštevali dejstva, da lahko uporabniki pri ustvarjanju lastnega vira v oblaku delijo svoje osebne podatke. Na primer, človek je kupil naročnino in ima svoj račun. Drugi pa gre na uradno spletno stran playkey.pro inzačenja razbrati, kako igrati na Playkey.
Po seznanitvi uporabnika s funkcionalnostjo nadaljuje z ustvarjanjem računa (če je, potem se prijavi). Na zgornji plošči se prikaže odsek z naslovom "Predstavitev". Na voljo je le nekaj projektov. Po izbiri enega od njih se nalaga. Pri tem bo storitev ponovno zahtevala vnos podatkov o računu. Tokrat morate vnesti tiste, ki jih bo zagotovila oseba z naročnino. Igra bo avtomatsko postala polna različica, vsak uporabnik pa jo bo lahko pregledal. To je najlažji način, da Playkey igra brez naročnine.


Drugi način

En računalniški genij je raziskoval vse vire virov, ki so na voljo za prenos na uradni strani. In kaj je našel na Playkey? Kako igrati brez naročnine z določenimi datotečnimi operacijami. Najprej se morate prijaviti v račun storitve in si ogledati okno naročnine. Minimalna cena paketa je 590 rubljev na mesec, vendar je možnost lažja. Pustite okno odprto in medtem odprite mapo z aplikacijami. V njej ustvarite drugo z imenom playkey_free.
Tam morate premakniti prvih pet sistemskih datotek iz prve korenske mape. Drugi dokumenti morajo ostati enaki. Po tem posodobite stran z naročninami, na voljo pa bo prvi graf z imenom "fan". V njem je uporabniku na voljo prost dostop na mesec. To je drugi najpogostejši način, da Playkey igra brez naročnine in naložbe. Ko bo tehnologija v oblaku napredovala, se bodo začele pojavljati nove vrzeli.Razvijalci sledijo temu, zato je čas, da izkoristite priložnosti, dokler niso popolnoma zaprti.

Sorodne publikacije