Kako uporabljati oznake države v Hearts of Iron 4?

Srce železa 4 je ena od najbolj priljubljenih dosedanjih globalnih strategij, kjer morate prevzeti nadzor nad eno od narodov, ki so sodelovali v drugi svetovni vojni, in jo nato voditi skozi vse dogodke tega konflikta. Morda tokrat izid vojne ne bo tako, kot je bilo res - vse je odvisno od vaše sposobnosti, da upravljate državo in vojaških dejanj vaših podrejenih. Če ste kdaj igrali globalno strategijo, bi morali že poznati njihove razlike od običajnih strategij. Če še niste doživeli tega žanra, morate vedeti, da igre, kot so Hearts of Iron 4, omogočajo nadzor nad gospodarstvom, politiko, diplomacijo in drugimi vidiki vaše države, pošiljanje vojakov v tiste ali druge regije, vendar Ne nadzorujte jih v lokalnih bitkah, ki poudarjajo običajne strateške igre. Na splošno vas pričakujejo neverjetni občutki, vendar ta članek ni zasnovan tako, da bi pohvalil ta projekt. Ima en poseben namen - povedati, kaj označuje države v Hearts of Iron 4, kako jih uporabljati in zakaj je to potrebno. Dejstvo je, da ima vsaka računalniška igra svoje skrivnosti, goljufije in kode. In v srcih železa 4 oznake držav - to je ena od najbolj uporabnih skrivnosti.


Kaj je to?

Najprej je vredno razmisliti, da so to oznake države v Hearts of Iron 4. V tej igri je oznaka za državo kombinacija treh črk, ki je edinstvena za eno od več deset držav, ki so na zemljevidu. na svetu in vzemiteudeležbo v konfliktu. Preprosto povedano, to je del kode, ki je jasen znak določene države. Za ZDA izgleda kot ZDA, za ZSSR je SOV, za Vzhodno Nemčijo pa DDR in tako naprej. Če igrate Hearts of Iron 4, ne bi smeli biti zanimivi za oznake, saj se ne nanašajo na osnovno igranje. Toda zakaj jih potem potrebujejo? Dejstvo, da se nanašajo na goljufije, ki jih lahko uporabite, da bi uspeli veliko hitreje in učinkoviteje, diverzificirali igranja in se zabavali iz igre, tudi če niste strokovnjak v tem žanru.


Če vas zanima, kako se v tej igri vnesejo goljufa, potem ne čakate na presenečenja. Kot pri večini računalniških iger, lahko pokličete konzolo s klikom na ploščice, nato vnesete želeni ukaz in ga nato aktivirate. To je v tem primeru, da boste potrebovali oznake Hearts of Iron 4 države, kot so posebej povezane z njimi, so nekatere od najboljših goljufij v igri.

Pridobivanje oznak

Seveda se lahko oznake Hearts of Iron 4: Economic Crisis, kot v osnovni igri, prenesejo preprosto z interneta, vendar to ni zelo priročen način. Veliko lažje je uporabiti poseben ukaz tdebug, ki prikazuje podatke za odpravljanje napak za vsako provinco, ki je na voljo na zemljevidu. Med temi podatki bodo tudi podatki o državi, ki ima ali trenutno nadzoruje to pokrajino. In kot ste morda uganili, bo za državo oznaka. Ta goljufija deluje ne glede na to, kaj imate nameščeno različico igre in ne glede na tomods Tako bodo oznake za države v modi Hearts of Iron 4: Millennium Dawn Modern Day popolnoma enake originalni igri in bodo prikazane brez sprememb. No, zdaj veste, kako pridobiti potrebne informacije o državi, zato je čas, da pogledate, kako natančno bi jo bilo treba uporabiti.

Pristop države

Podobno kot oznake države v igri Europa Universalis 4, ki je zelo podobna srčnemu železu 4, vendar se zelo razlikuje od postavitve, lahko v tem projektu uporabite tudi podatke o državi, da popolnoma spremenite potek vojne. In prva ekipa, ki bi se morala naučiti, je priloga. Po vnosu tega ukaza morate določiti oznako države in po aktivaciji lahko takoj priključite celo najmočnejše stanje. To vam bo pomagalo znatno pospešiti zmagovito vojno, saj vam ni treba zmagati na sovražniku na bojišču ali pa ga skušati prepričati v svojo korist, da bi pristopili. Samo vnesite nekaj znakov in vaš nasprotnik je že del vašega rastočega imperija. Kot lahko vidite, lahko goljufije za Hearts of Iron 4 so izjemno močne, vendar to ni edina ekipa, ki uporablja oznake držav, zato se morate še veliko naučiti.

Državljanska vojna

Druga ekipa, ki vam bo omogočila, da močno spremenite dogajanje v vašem virtualnem svetu, je civilna vojna. Pravila za uporabo so nekoliko drugačna od tega, kako ste vnesli prejšnji ukaz, saj boste morali dodati ne samo oznako države, ampak tudi ideologijo. Dejstvo je, daTa goljufija vam omogoča, da takoj rešite državljansko vojno v izbrani državi. Potrebovali boste ideologijo, da bi pokazali, kakšen bo namen te državljanske vojne. Vstajanje lahko na primer postavite pod zastavo fašizma, demokracije in celo komunizma. Tako ali drugače vam bo to omogočilo, da sovražnika preusmerite od vojne k notranjim problemom, v primeru uspeha pa lahko celo spremeni sovražnika v zaveznika.

Uničenje vojaških enot

Ne pozabite na eno najhujših goljufij v igri, in sicer na delall. Če jo kombinirate z oznako določene države, boste z eno samo premikanjem premaknili vse čete izbrane države iz celotne zemljevida sveta. Seveda je veliko bolj prijetno, če uspeva sama, in to je tisto, kar je priporočljivo igrati za vsakogar, če pa vam ta pristop prinaša užitek, zakaj potem ne obupajte? Lahko zmagaš nekaj potez, ker se nasprotnik preprosto ne more upreti.

Nadzor provinc in regij

\ t
Še en hiter način za napredovanje s svojimi osvajanji po vsem svetu je sprememba lastništva pokrajin in celo celotnih regij. To so setcontroller in setowner goljufije, ki spremenijo lastnika pokrajine in lastnika celotne države. Da bi ta goljufala delovala, morate vnesti ne samo ukaz, ampak tudi oznako države, v katero se bo prenos prenesel, kot tudi identifikator province ali države. Identifikatorje, kot so oznake, je mogoče najti v informacijah za odpravljanje napak, do katerih ste že dostopali.

Svet

Nozadnji kratki cheat wp vam bo omogočil, da takoj ustvarite pravičen svet z državo, katere oznako določite.

Sorodne publikacije