Pregled Forge of Empires. Chitches in njihova uporabnost

Forge of Empires je multiplayer igra v brskalniku. Vsak igralec lahko zgradi svoj imperij v vsakem časovnem obdobju, od kamene dobe do konca naših dni. Uspeh ne bo odvisen samo od zmožnosti pravilne uporabe vseh razpoložljivih virov, ampak tudi od interakcij z drugimi kraljestvi. Z njimi lahko postanete prijatelji in se borite - vse je odvisno od osebnega pristopa k igri.

Danes smo pripravili kratek pregled tega brskalnika in povedali bomo o pomembni komponenti igranja - šifrirnih kod. Forge of Empires - Igra je zelo zanimiva in večplastna, zato ima veliko skrivnosti.


O posebnostih igre

Forge of Empires se začne z dejstvom, da ima vsak uporabnik nadzor nad majhnim naseljem, ki ima le nekaj manjših stavb. Potem mora igralec razviti svojo lastnino na vse možne načine, pri čemer poskuša priti na najvišjo raven. Seveda bo za dosego tega cilja treba vložiti veliko truda in uporabiti le dobre taktike. Igra je dobro premišljena taktična strategija, kjer se bo vsaka odločitev nujno končala s posledicami. Igralec lahko prevzame gradnjo velikih zgradb, postane vodja velike vojske enot in celo sodeluje v bitkah z drugimi uporabniki. Prehod ni urejen z nobenim posebnim algoritmom, zato v igri ni jasnega zaključka igre. Namesto tega ima igralec vedno nekaj zasevzeti


Razvoj imperija

Praviloma igralci preživijo največ časa v igri tako, da zgradijo različne zgradbe, preučujejo znanost in nove tehnologije ter sodelujejo z drugimi uporabniki, ustvarjajo prijazne sindikate ali razglašajo vojno. Za nekatere so vojaške akcije preprosto nesprejemljive in to je razumljivo, vendar ne moremo priznati, da so izvedeni prizori zelo in zelo razburljivi. Tudi z zajemanjem novih ozemelj dobimo priložnost, da povečamo meje naše države.

O razpoložljivih enotah

Večina strategij kaže, da imajo posebne vojaške enote. Seveda Forge of Empires ni postala izjema od tega pravila. Igra vam omogoča uporabo naslednjih enot: lahka, težka, hitra, puščice in topništvo.
 • Lahka enota - najcenejša in najhitrejša možnost. Če izberete lokacijo gozda, lahko dosežete dodatno raven zaščite.
 • Težka enota - vzamemo zaradi večje zaščite. Še posebej učinkovit za obrambo mestnega obzidja.
 • Hitra enota - boljša uporaba med nepričakovanimi napadi na sovražne enote dolgega dosega. V teh enotah je dodatna zaščita in bonus za napad na oddaljene nasprotnike.
 • Enote strelcev - v najboljšem položaju so, da sprejmejo kakršne koli vzpone, s katerih lahko izvedejo napad na daljavo.
 • Topniške enote - povzročajo zmečkane udarce sovražnim enotam, vendar ne znajo hitro ukrepati. Uporablja se v bitkah s pehoto in puščicami.
 • Širimo ozemlje in uspevamo

  Zemlja jenajvečji primanjkljaj v svetu Forge of Empires. Če smo uspeli priti skozi veliko območje, potem to pomeni hitrejšo in produktivnejšo rast v prihodnosti. Najprej bomo dobili zelo majhno količino zemlje in kako jo lahko razširimo, bomo povedali spodaj:
 • Zamenjali bomo diamante. Najbolj običajen način in najbolj inteligentna rešitev za distribucijo tega vira. Mimogrede, nekatere razširitve lahko kupite samo s to možnostjo.
 • Nakup za medalje. Ta metoda je skoraj enaka uporabi diamantov.
 • Raziskujemo nove tehnologije. Po zaključku učnega procesa bomo odprli nova območja, ki so na voljo za nakup. Kupljene so za kovance in če niso dovolj - za diamante.
 • Dobivamo posebne pokrajine in izvajamo naloge. Ta način pridobivanja novih dežel je nekakšna spodbuda. Vse odprte površine prihajajo tudi iz diamantov ali kovancev.
 • Katere so koristne goljufije?

  Dejstvo je, da lahko s pomočjo diamantov kupite skoraj vsak predmet v igri. Zaradi tega je ta vir v igri eden najbolj iskanih. Da bi jih zaslužili, lahko opravljate različne naloge, gradite uporabne predmete ali zajemate nekaj pokrajin. Obstaja tudi možnost, da dobite komplete diamantov z uporabo transakcije, to je izplačilo z realnim denarjem. Res je, če hočemo temeljito kupiti zemljišča in izboljšati zgradbe, potem se moramo odcepiti. Toda zahvaljujoč prizadevanjem mnogih nadarjenih ljudi je biloIzumil je drug način za pridobivanje diamantov. To so Goljufije za Forge of Empires, ki veljajo samo za zlomljene različice igre. Zaradi te metode se diamanti knjižijo v račun brez posebnega napora uporabnika. Vendar pa je z vsemi svojimi privlačni enostavnost uporabe, aktiviranje goljufa za Forge of Empires zahteva temeljit pristop. Večina tveganj prihaja iz različnih prevarantov, ki zavajajo svoje stranke in jim zagotavljajo slabe inštalacijske storitve.

  Namestitev goljufij v Forge of Empires na PC

  Diamante za Forge of Empires je treba prenesti samo s preverjenih mest in drugih virov. Bralce opozarjamo, da ni zaželeno deliti osebnih podatkov in drugih pomembnih informacij s tujci. Kako vpisati goljufije v Forge of Empires je običajno razloženo v navodilih za kupljeno kodo. Izvajanje bo možno le, če je bila namestitev izvedena na zlomljeni različici igre in ne na izvirniku.

  Sorodne publikacije