Oznake za Serious Sam 3. Kako jih uporabljati? Seznam kod

Razvijalci pogosto omogočajo uporabo kod za goljufije. Nekateri uporabniki jih aktivno uporabljajo in enostavno prenašajo katerokoli raven v igri. Drugi, nasprotno, ne uporabljajo goljufij tudi v najtežjih situacijah. Treba je omeniti, da je ta položaj pravilen, vendar če resno ne igrate igre, lahko včasih goljufate z uporabo nekaj goljufij za Serious Sam 3. Razvijalci so zagotovili to priložnost v igri.

Kako vstopiti v Cheat v Serious Sam 3?

Za vnos kod se konzola tradicionalno uporablja - aktivira se s tipko "~" (pod gumbom "Esc"). Tam moramo vnesti ukaz "cht_bEnableCheats = 3". Ta ukaz aktivira možnost uporabe goljufij v Serious Sam 3. Brez tega ne bo delovala nobena koda. Če želite opustiti način goljufanja, morate vnesti isti ukaz, zamenjajte samo številko 3 z 0. Vendar pa boste morali ponovno zagnati igro.


Seznam goljufij v Serious Sam 3

Označevanje se glasi v igri "cht". Ti znaki se vedno vnesejo pri uporabi kode. Tukaj je seznam najbolj aktualnih in priljubljenih goljufij:
 • GiveAmmo - Zagotavlja celoten nabor streliva.
 • cht_bInfiniteAmmo - Vaše strelivo bo neizčrpno.
 • cht_god - Božji način. Nihče te ne more ubiti.
 • cht _bNevidljivo - postaneš neviden.
 • cht_bAutoAim - pogled postane samodejen. Ni vam treba ciljati, vedno boste padali v sovražnika.
 • cht_bKillAll - ekipa uniči vse sovražnike, vendar ne ubije voditeljev.
 • cht_bKillBoss - ubije vodjo.
 • cht_bFly - način letenja.
 • Načeloma je tovse priljubljene kode za igro Serious Sam 3, ki se najpogosteje uporabljajo. Ponavadi so dovolj za poenostavitev igre na največjo raven in dobesedno prečkajo nivoje, vendar so manj zanimivi goljufa.


  Posledice goljufij za igre Serious Sam 3

  Običajno uporaba goljufij v igrah ni dobrodošla, zato razvijalci, čeprav ponujajo takšno možnost igralcem, pogosto kaznujejo goljufije. Enako velja tukaj. Torej, če uporabite goljufanje vsaj enkrat, potem ne boste mogli dobiti nobenih dosežkov v igri. Ja, končal si zaplet, toda hvalisanje ne bo nič posebnega. Tako grozno kazen so pripravili razvijalci za igralce. Za igralce, ki v bistvu poskušajo dokončati igro za 100%, je to veljavna sankcija za goljufije. Toda taki igralci se redko zatekajo k goljufijam in verjetno jih sploh ne bodo uporabljali. Drugi uporabniki ne skrbijo za dosežke v igri, in če pripadate takemu, potem varno uporabite goljufija v Serious Sam 3. Zabavno je, čeprav igranje na ta način postane manj zanimivo. Vseeno je bolje igrati brez goljufij in poskusiti iti na vse ravni brez kod. Uporabite jih le, če se drugače ne izteče.

  Sorodne publikacije