Top 5 najboljših platform na Androidu

Platformer - zelo dober žanr računalniških iger. Podobni projekti so na voljo za mobilne telefone. Obstaja veliko platformerjev. V takih igrah boste morali preskočiti platforme, zbrati različne vire za odprt dostop na novo raven. Običajno imajo platformi veliko različnih stopenj prehoda. Tako, da uporabnik ni dolgčas, in z vsako stopnjo igra postane težje, se pojavijo novi sovražniki in tako naprej.

Platforme Android

Podobnih aplikacij za mobilne telefone je precej, zato je iskanje najboljše platforme Android zelo težko, vendar mogoče. Poskusimo poudariti najbolj zanimivo in razburljivo. Določili bomo igro, to je možnosti igre.


Vse spodnje programe lahko brezplačno prenesete ali kupite v storitvi Google Play. Vsak od njih ima svoje posebnosti in možnosti, zaradi česar izstopajo med svojimi kolegi. Izberite najboljše platformne igre za Android. "

Super Meat Boy

Ta igra je igrala veliko priljubljenih "youtubers" na svojih računalnikih. Zdaj lahko vsak, ki ima mobilni telefon z operacijskim sistemom Android, igra to mojstrovino.
V Super Meat Boy Forever, igralec deluje kot majhen človek meso. Potrebno je prenesti raven po stopnjah, vendar ni vse tako preprosto. Na poti so stalno različne pasti. Morajo skakati, se povzpeti po stenah, skozi ozke prehode in še veliko več. Samo pojdite skozi vse ravni ne bo uspelo, saj Super Meat Boy - precej zapleteno, vendar zanimivo igro, tako samozavestnolahko dodate na seznam najboljših platformers na Android.


BlackMoor 2

Na Androidu je veliko platform, vendar se BlackMoor 2 močno razlikuje med njimi. Kako se ta igra razlikuje od drugih? BlackMoor 2 je nekaj med platformami in bojno igro.
Namesto običajnih ovir, morate preiti raven po stopnjah in ubiti različne sovražnike. V določenih fazah so zelo močni šefi. Da bi ubili take tekmece, se je treba pravočasno odzvati, da se izognejo njihovim napadom, uporabiti njihove sposobnosti in udariti v času. Igra je zelo lepa grafika. Vsa animacija je oblikovana na najmanjše podrobnosti. Kmalu bodo vsi lahko igrali to novost, vendar je zaenkrat treba čakati na novice razvijalcev. Pred kratkim so ustvarjalci projekta objavili videoposnetek, kjer si lahko ogledate bojni sistem v igri in igro na splošno. Igra resnično zasluži pozornost in je samozavestno vključena v seznam najboljših platformerjev na Androidu.

Geometry Dash

Serija Geometry Dash si zasluži svoje mesto med najboljšimi oblikovalci na Androidu. To je popolnoma nova in edinstvena igra. Igra se mora odzvati ne samo na to, kar vidi, ampak tudi na glasbo. Melodije v Geometry Dash so nekakšen namig za igralca. Glasba vam omogoča, da sprejmejo želeno hitrost in pravočasno skok.
Geometry Dash ne bo mogel prenesti ravni naenkrat. Poskusiti morate znova in znova. Konec koncev se po vsaki smrti lik pojavi na samem začetku nivoja, kar pomeni, da morate začeti znova. Med vsako fazo igralec znak doda novim znakom.
Igra je podprta za Android.Beta različico lahko brezplačno prenesete. Ima zelo dobre nivoje, ki bodo privabili ljubitelje tega žanra. V povprečju je vsaka beta različica igre Geometry Dash 4-5 ravni. Za nakup možnosti za polno igro se stalno dodajajo nove ravni, priložnosti in tako naprej. Igra ni tako draga, da si lahko skoraj vsak kupi takšen nakup.

Super Mario Run

Če je platforma za Android, morate nujno poudariti igro Super Mario Run. Ta projekt je prav tako edinstven v svoji igri, saj igralec praktično nima nadzora nad junakom.
Mario samo teče naprej, igralec pa mora pravočasno klikniti na zaslon, da lahko znak skoči. Morate preskočiti različne ovire, zbrati tako navadne kot bonusne kovance, mimo ravni po ravni. Razvijalec te igre je Nintendo. Zgodba je raznolika. V igri so vedno različni dogodki, med katerimi lahko dobite bonus kovance in tako naprej. To je zelo zanimiva zabava. "Super Mario Ran" samozavestno zavzema svoje mesto med najboljšimi platformnimi igrami na Androidu. Super Mario Run lahko brezplačno prenesete v Google Play in uporabite vse funkcije te igre brez porabe rublja. Obstaja tudi priložnost, da se pretiravate, to je, da vložite svoj denar. Donat vam omogoča, da kupite različne bonuse, kupite kovance itd.

Serija iger Vector

Katera platforma Android je boljša? Precej težko je odgovoriti na to vprašanje, če obstaja veliko število unikatnih in dobro razvitih iger. Vključujejo Vector.
To je edinstvena platformna igra, kjer je igralecnarediti različne trike, prelaziti raven po stopnjah. Znak teče naprej, igralec pa se mora pravočasno odzvati in opraviti potreben trik. Ko igra napreduje, se odprejo novi triki. Igra ni tako zapletena. Vsakdo lahko gre skozi. Toda lepa animacija in edinstven slog naredita svojo stvar, tako da lahko varno upoštevate Vector kot enega najboljših oblikovalcev platform na Androidu. Kaj se na koncu zgodi, katera od teh iger je sploh vredna igranja? To je odvisno od okusa. Nekateri raje preprosto, vendar lepo izdelano igro, nekaj - bojno igro. Lahko izberete karkoli, ker vse zgoraj navedene igre zaslužijo pozornost.

Sorodne publikacije