Kaj je števec za Strike Sours? Vrste in najbolj priljubljena moda

Mnogi igralci priljubljenega strelca Counter Strike želijo dobiti nekaj prednosti v igri. Da bi to naredili, ne oklevajte pri uporabi različnih goljufij na "Counter Strike Sours", saj pozabljajo, da je popolnoma nepošten. Na spletnih strežnikih so goljufivi igralci za vedno ukinjeni. Zato se morate zavedati nevarnosti blokade na strežniku z uporabo goljufij na "Counter Strike Sours". Če pa se igrate v lokalnem omrežju s prijatelji, potem se lahko igrate za zabavo.

Vrste goljufij

Najprej je treba pojasniti, da obstaja več vrst goljufij. Prvi in ​​najbolj preprost ukazni ukaz. S predpisovanjem določenih ukazov v konzoli boste lahko izkoristili prednosti. Več podrobnosti o tem bomo napisali spodaj.


Druga vrsta goljufanja "Strike Sours Contra" so posebni programi, spremembe. Namestiti jih je treba ločeno, saj na začetku igra ne zagotavlja funkcionalnosti, ki jo zagotavljajo moduli.

Konzola Goljufije na "Counter Strike Sowers v34"

Veliko število ekip v tej igri. Nekateri vam omogočajo, da spremenite konfiguracijo (na primer, izberete barvo in velikost pogleda, prilagodite svetlost in kontrast), drugi pa so odgovorni za nastavitev zemljevida. Vendar pa obstajajo tisti, ki dajejo igralcu edinstveno priložnost. Za goljufanje v igri morate biti strežnik, torej tisti, ki so ustvarili lobby. Odprite konzolo (odpre se s tipko "~") in predpišite "sv_cheats 1". Ta ukaz aktivira možnost uporabe šifrirnih kod. ZdajZnova morate zagnati lobby, da bo ekipa začela veljati. V isti konzoli predpišemo "restart". Ponovni zagon zemljevida. Zdaj lahko uporabimo kode.


Najbolj priljubljene goljufije na "Strike Sours Contra":
 • impulz 101 - Ko ste ga rezervirali, boste takoj prejeli 16.000 $. Najpogosteje se uporablja, ker igralcem ne omogoča razumevanja, da uporabljate kodo. Vizualno ga nihče ne vidi. Seveda, če boste vsakič kupili drago orožje (na primer AWP), bo to povzročilo sum.
 • bog - te naredi nesmrtnega. Lahko spustite vse posnetke, vendar ne boste umrli.
 • noclip - omogoča, da hodite skozi stene in letite po lokaciji.
 • tretja oseba - izgleda kot tretja oseba. Zanimiva možnost, vendar je prednost v igri vprašljiva.
 • mp_footsteps 0 - izklopi korake. Lahko tečete okoli lokacije in nihče ne bo slišal, če ste v bližini.
 • sv_aim - Aktivira samodejno usmerjanje na ostrostrelno puško.
 • sv_airmove - Lahko hodite po zraku.
 • sv_clienttrace 9999 - sam pogled je na sovražnike.
 • cl_forwardspeed 999 - močno pospeši gibanje naprej.
 • cl_sidespeed 999 - hitro premikanje nazaj.
 • Ta seznam se lahko nadaljuje, toda te ekipe so več kot dobre za dobro navijanje. Uporabite jih pametno in se trudite, da ne zažigate, tako da igralci ne morejo ugotoviti, da uporabljate ukaze.

  Goljufanje programske opreme na "Counter Strike Sours"

  Ta metoda vključuje namestitev dodatnih programov. Veliko jih je na internetu in skoraj vse so brezplačne. Nastavijo se naslednji goljufapreprosto:
 • prenesite arhiv iz interneta;
 • ga razpakirajte na katero koli mesto;
 • Namestite program, običajno ga namestite samodejno;
 • Vstopite v igro, zaženite goljufijo in igrate vzporedno.
 • Običajno vam vodnik vedno pove, kako ga namestiti in uporabljati.
  Eden od najbolj priljubljenih je čip VX na "Counter Strike Sours". Veliko je uporabil in slišal vse. Prejel je kratki "BX" od "WH", to je WallHack. Če se igralec igra s tem goljufom, lahko vidi vse svoje nasprotnike in zaveznike skozi stene. Druga najbolj priljubljena goljufija - AntiEngineGL 2.0. Uporablja se kot analog za WallHack, ker je zelo težko opaziti. Anti-chiter programi ga skoraj ne določajo, kar je velik plus. Vendar pa lahko skrbniki strežnikov opazijo, da igralec sumljivo strelja skozi stene, in če obstaja sum, potem preprosto prepoveduje. Še en program za CS - Chlenix - Aim + WH, ki samodejno cilja na nasprotnikove glave. Glede na dejstvo, da vse žoge letijo neposredno glavam sovražnikov, je zelo enostavno ugotoviti ta goljufija. Tudi programi anti-chiter tukaj niso potrebni.

  Je vredno uporabljati goljufije?

  Če raje igrate na spletnih strežnikih, je vsekakor bolje, da jih ne uporabljate. Če vas programi za zaščito pred čipi ne morejo identificirati kot čip, bodo lahko običajni igralci. Posledično boste imeli doživljenjsko prepoved in ne boste mogli več igrati na tem strežniku. Ampak izključno za zabavo in igranje s prijatelji na lokalni ravniOmrežje se lahko uporablja za goljufije. Vsaj, to je samo zabava.

  Sorodne publikacije