Battlefield Bad Company 2: Sistemske zahteve in Opis igre

V igri Battlefield Bad Company 2 so razvijalci postavili sistemske zahteve, tako da se lahko sodobni računalniki zlahka spopadejo z lansiranjem. Projekt vsebuje zanimivo akcijo z enim igralcem in dinamičen multiplayer, kjer je vedno zabavno boriti se s pravimi ljudmi.

Tehnična komponenta

Razlog, zakaj so bile sistemske zahteve, priporočene v Battlefield Bad Company 2, tesne (od leta 2010), je bil nov motor DICE Frostbite 2.0. V času izdaje je pokazal neverjetno kakovostno sliko. Grafična komponenta je bila na višini: teksture niso bile izbrisane in videti realistične. Zahvaljujoč uvedbi tega jedra v igri se je seriji uspelo obrniti in določiti smer gibanja v prihodnosti. Druga prednost tega motorja je maksimalna razgradljivost. Igralec se ne bo mogel skriti za zidom, saj ga lahko z eksplozijo enostavno razstreli. Sposobnost uničenja vseh objektov na zemljevidu dodaja več taktičnih manevrov, dejstvo uničenja pa bo treba upoštevati, še posebej v ekipnih bitkah.

Zgodba

Začne se v prehodu Battlefield Bad Company 2 iz dejstva, da uporabnik prevzame vlogo ameriškega vojaka med drugo svetovno vojno. Kot del posebne skupine, morate ujeti enega japonskega znanstvenika neposredno iz tabora sovražnih vojakov. Ta oseba lahko spremeni potek celotne vojne, zato so bili poslani najboljši borci.

Na koncu misije se začne moderna zgodba. Rusija in Združene države so med seboj v vojni. Prva država je osvojila skoraj vso evrazijo,Japonsko in začnejo ofenzivo Združenih držav Amerike proti Mehiki. Uporabnik je ponovno v vlogi specializirane enote, ki je poslana na polotok Kamčatka s super tajno nalogo. Med tem bodo vojaki lahko zaznali močno orožje, ki so ga ustvarili ruski znanstveniki. Po tem bo mimo Battlefield Bad Company 2 vrgel igralca v Boliviji, kjer bo moral agent NSA biti rešen. Med igro bo uporabnik moral sodelovati v številnih bitkah in uživati ​​v kakovosti igre.

Skupna igra

Akcija enega igralca v igri teče hitro. Služi le kot vaja za prihodnje bitke z resničnimi igralci. Tekmovanje v Battlefield Bad Company 2 na omrežju je izjemno zanimivo zaradi velikega števila načinov in razredov. Uporabnik se lahko udeleži obrambnih in napadalnih kontrolnih točk, bitke na zemljevidu s štirimi nasprotnimi enotami, boj za prvi zajem prenosnika.

Poleg tega, vse to lahko gre v normalnem načinu ali "hardcore", kjer vse postane veliko bolj zapleteno. V igri so štiri standardne serije. Napadalno letalo je specializirano za odprte bitke s puškami in raketami. Zdravnik vodi podstring strojnico in defibrilator, ki animira zaveznike. Skavt je specializiran za strelne puške. V njenem arzenalu so senzorji gibanja, ki vidijo sovražnikov pristop do točke ognja. Inženir je specializiran za ogrožanje prometa, ki se aktivno uporablja v bitkah.

Minimalne zahteve

V sistemskih zahtevah za Battlefield Bad Company 2Tudi stari računalniki s šibkimi tehničnimi parametri izpolnjujejo minimalni niz. Opozoriti je treba, da je zagon v takem sistemu najbolje opraviti z najmanjšimi možnimi nastavitvami. Operacijski sistem ne sme biti nižji od drugega paketa operacijskega sistema Windows XP. Procesor Core 2 Duo 2 GHz modela bo obvladal začetek projekta. Grafična kartica je GeForce 7800 GT ali 256-megabajtni ATI model, podoben temu. RAM je priporočljivo 2 GB. Od leta 2010 večina prenosnih računalnikov in osebnih računalnikov izpolnjuje te zahteve v celoti. Nameščena igra na trdem disku porabi do 15 gigabajtov.
Vnaprej je treba paziti, da bo prostora dovolj. Pri srednjih ali visokih nastavitvah ni priporočljivo izvesti igre s takšnimi parametri. FPS na zaslonu bo 2-4 točk, kar bo onemogočilo prehod.

Priporočene zahteve

V Battlefield Bad Company 2 se sistemske zahteve za priporočeni niz razlikujejo od najnižje. Najprej gre za grafični procesor. Za udoben zagon, razvijalci priporočajo, da to naredite na grafični kartici GTX 260 ali podobnih modelih drugih podjetij s 512 megabajti pomnilnika. Operacijski sistem je najbolj primeren za Windows 7. Kar zadeva procesor, potem model ni pomemben. Glavna stvar je, da je to quad jedro. Druge zahteve so enake kot pri minimalnem setu - 2 GB RAM-a in dovolj prostora na trdem disku. Pri ujemanju teh parametrov bo uporabnik lahko popolnoma začutil lepoto motorja in realizem uničenega okolja. NajvečNastavitve igre izgledajo impresivno, saj je stara sedem let.

Goljufije za igro

Ob upoštevanju dejstva, da je v samotni akciji veliko zapletenosti, lahko uporabniki najdejo goljufije za Battlefield Bad Company 2. Neposredna uvedba konzole ni bila predvidena s strani razvijalcev, zato jo je treba prenesti od avtorjevega trenerja in ustanovljen v skladu z navodili. Potem bo uporabnik med igro lahko aktiviral program in tipke Num, da bodo ukaze izvedli sami. Avtorji so bili usposobljeni, da zagotovijo, da je uporabnik lahko naredil za sebe neskončne vložke z granatami, zmanjšal vrnitev orožja in povečal natančnost. Nekateri pomožni programi vam omogočajo, da se premaknete na določeno točko. Če je igralec zainteresiran za hitro prehajanje igre Battlefield Bad Company 2, potem lahko izkoristite priložnost, da naredite neskončno količino zdravja zase. Potem vas sovražniki ne bodo nikoli ubili in igra bo končana v enem večeru.

Sorodne publikacije