Kako ukrotiti Zeleni protodikon?

Zeleni protodragon je leteči nosilec v World of Warcraft. Mnogi zbiralci bi radi dobili to čudovito zver, vendar je to daleč od vseh. Dejstvo je, da je proces priprave tega kosa zelo zmeden in je povezan z veliko sreče. Na splošno se vsi ne želijo z njim ukvarjati. Če se še vedno odločite postati lastnik Zelenega protokola, vam bo ta članek pomagal pri tej težki zadevi. Tu boste našli vse informacije, ki jih potrebujete za to redko bitje.

Opis gore

Morda mislite, da je Zeleni protodragon zelo podoben svojim najbližjim sorodnikom - zmajem. V resnici pa sploh ni! Če pogledate bližnjo žival, boste opazili, da nima prednjih nog, krila so popolnoma drugačne oblike, rep je veliko krajši in tako naprej.


Razlike postajajo še močnejše, če se spomnimo, da so protodrakoni primitivni plenilci, zmaji pa so veličastna bitja, obdana z ostrim umom. Karkoli že je, Mount Green Protodeacon izgleda precej elegantno. Žalostite in vsi igralci okoli vas bodo v tem trenutku zagotovo umrli zaradi zavisti.

Priprava

Zdaj, pravzaprav, kako priti do Zelenega protodakrona. Izleže se iz skrivnostnega jajca, ki ga je mogoče kupiti pri Oracleovem intendantu. Toda vse ni tako enostavno, kot se zdi. Za začetek, morate se seznaniti z frakcijo Orakul, nato pa tudi z njimi prenesti ugled na raven."Spoštovanje". Če želite to narediti, kot je preprosto uganiti, boste morali opraviti quests. Veliko nalog


Začetna naloga celotne verige se imenuje "Hunter na polovici poti" in jo je prevzela Tamara Sheerscrutt, ki živi v Nizinu, Sholozar. Po končanem pogovoru se pogovorite s Hackkegerjem in se lotite njegovega iskanja "To je enostavno igrati", ki vas bo sčasoma pripeljalo do Volcreasa.

Vas Razorous Heart

Torej ste padli v naselje Volchers. Pogovorite se z lokalnim šamanom Rakzakom in začnite opravljati vse naloge, ki mu jih je ponudil. Kot rezultat, vam bodo ponudili iskanje "Izvajanje naročila".
Z nalogo boste našli ranjenega Oracle. Govori z njim in napadel te bo krokodil, ki ga boš moral ubiti. Ko boste to naredili, se boste končno lahko spoprijateljili z očmi.

Smrtna smrt

Zdaj pa pojdite v pekel naselja deževnega gozda in opravite naloge lokalnega prebivalstva. Obstaja jih veliko, toda na koncu boste dobili iskanje "Bremena junaka", na katerem želite ubiti Pepelko Arturaise. Ko je padel v brlog brloga, ne oklevajte in se z njim borite. Ko bo sovražnik imel manj kot polovico zdravja, zahteva pomoč dveh mobov - Volchera in Oracle. Zagotovo moraš ubiti Volcrea! S tem lahko začnete nalagati ugled pri Oracleu.

Dayliki, deliki in ponovno deiliki

Čas je za dnevne naloge. Skupaj deilikov bo tri skupine, s tremi quests v vsaki. Hkrati pa lahko opravimo samo enegatri V zvezi z nagradami, potem za prva dva dela v trojni boste dali 500 ugled, in tretji - 700. Načeloma, ne toliko.

Cilj je bil dosežen (vendar ne sploh).

Prej ali slej, si s Oracleom črpaš svoj ugled na "spoštovanje" in končno lahko kupiš jajce, ki ga želi intendant. Ampak ne pohiti na veselje!
Sedaj morate "izleči" jajce, ga hraniti v inventarju ali bančni celici 3 dni (resnično, ne igranje). Ob koncu tega časa je jajce razpokano in prejeli boste eno izmed naključnih predmetov, med katerimi se lahko z veliko sreče pojavijo zagovorniki zelenega protodragona (predmet kliče gori). Na splošno boste morali ta postopek ponoviti, dokler ne dosežete želenega rezultata.

Sorodne publikacije